7
Denge Tahtası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

Usr B4 Mini Denge Topu

327,90 TL

Ürün Bilgileri

Usr B4 Mini Denge Topu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • USRden, 16 cm çapında, başlangıç seviyesindeki sporculara uygun mini denge topu. ÖZELLİKLER 16 cm çap, 10 cm yükseklik 300 g ağırlık Sert yapı, şişirilebilir Polivinil klorür (PVC) materyal 1 adet, sarı renk KULLANIM El, dirsek, diz ve ayakların altına koyularak dengesiz bir zemin oluşturmaya yarar. USR B4 sarı renktedir ve kırmızı renkte olanından daha serttir. Dolayısıyla sarıyla yapılan egzersizlerin zorluk seviyesi daha düşüktür. Sibobundan hava basılarak iç basıncı ayarlanır. FAYDALARI Çeşitli statik ve dinamik hareketler için kullanılabilir. Vücut ağırlığıyla yapılacak kuvvet antrenmanları yoluyla duruş ve dengeyi iyileştirmeye yardımcı olur. Birden fazla ürünle parkurlar oluşturulabilir. Ufak ama son derece etkili bir denge geliştirme yardımcısıdır. Sakatlık, ameliyat sonrası rehabilitasyon egzersizlerinde de çokça tercih edilir. BAKIM-KORUMA Ürünü top pompası ve top iğnesi kullanarak kolayca şişirebilirsiniz. İğneyle şişirilmeyen denge topları hasarlanabilir, garanti dışı kalabilir. Pompayı haricen edinmelisiniz. Ürünü direkt güneş ışığından ve ısıtıcılardan uzak tutun. Topu patlatacak kesici ve delici aletlerle temasından kaçının.

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver