Usborne Big Book Of English Words

345 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Usborne Big Book Of English Words

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NCP KİTAP Satıcı Ünvanı: NCP YAYINCILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630039997600013 Vergi Kimlik Numarası: 6300399976
    Bu ürün NCP KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • An essential vocabulary builder for young children, with around a thousand everyday words and pictures, arranged thematically. There are lots of things to spot and talk about in this large format board book, that is perfect for poring over together. With characterful and slightly nostalgic illustrations by Kate Hindley.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Mairi Mackinnon
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 26-50
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Usborne Big Book Of English Words 9781409551652

Usborne Big Book Of English Words 9781409551652 çocukların İngilizce kelime dağarcıklarının gelişmesi için oldukça etkili bir kitaptır. Kitap içerisindeki görseller özel olarak hazırlanarak çocuklar için uyumlu hale getirilmiştir. Çocukların keyif alarak kullanabilecekleri bu kitapta birçok farklı kelime görseller ile anlatılmaktadır. Çocuklarda bir konunun pekiştirilmesi için özellikle eğlenceli görsellerin bulunması önemli bir avantaj olmaktadır. Bu nedenle de doğru görsel seçimleri kullanarak hazırlanan bu kitap ile çocuk gelişiminde önemli adımlar atılabilmektedir. Usborne big book of english words sayesinde çocuklar İngilizce kelimeleri öğrenirken oldukça keyifli vakit de geçirebilmektedirler. Bu noktada, çocukların yabancı dili erken yaşta öğrenmeleri ileriki yaşamlarda onlara önemli bir avantaj da kazandırmaktadır.

  • Kaliteli Görseller
  • Çocuklar İçin Özel İçerik
  • Uygun Fiyat Seçeneği

Usborne Big Book Of English Words ile Çocuklar Eğlenceli Vakit Geçiriyor

Çocukların eğlenerek yeni kelimeler öğrenmelerini sağlayan kitap, ebeveynler tarafından da oldukça sevilmektedir. Çocukların gelişimlerine destek sağlayan bu kitap, içerisindeki görseller sayesinde çocukların görsel hafızalarına da destek sağlar. The usborne big book of english words ile çocuklar hayvanların, eşyaların, yemeklerin isimlerini çok daha kolay bir şekilde öğrenmektedirler. Çocuklar için son derece etkili olan bu kitabın ebeveynler tarafından sevilere tercih edilmesi de normaldir. Çocuklarının geleceğini erken yaşta planlayarak bu konuda adımlar atmak isteyenler için bu kitap oldukça etkili olmaktadır. Usborne big book of english words içeriği sayesinde çocukların ilgisini çekecektir. Öyle ki, içerisindeki çocuklara keyif verecek birçok farklı görsel de kullanılmıştır. Bu görsellerin kalitesinin de oldukça yüksek olması anlaşılabilirlik noktasında avantaj sağlamaktadır. Basit anlatımı sayesinde çocukların zorluk çekmeden kelimeleri öğrenmeleri sağlanır.

Usborne Big Book Of English Words Kullanmanın Avantajları

Bilindiği üzere İngilizce tüm dünya genelinde en çok konuşulan yabancı dildir. Hal böyle olunca da insanların erken yaşta İngilizce öğrenmeleri sosyal yaşamlarında ve kariyerlerinde önemli olacaktır. Aileler de bu durumun farkında olduklarından dolayı çocuklarına İngilizce kelimeleri öğreten kitapları tercih etmektedirler. Usborne big book of english words indirimleri sayesinde bu kitabı uygun fiyata satın almak da mümkün olur. Çocuk gelişimi için atılacak önemli adımlardan bir tanesi olan bu kitap, yeni kelimeler öğrenmeye açık olan çocuklar için son derece idealdir. Kitaptaki her görsel özel olarak çocukların ilgisini çekebilecek şekilde hazırlanmıştır. Usborne big book of english words fiyatı kampanya dönemlerine göre değişiklik göstermektedir. Çocukları için doğru adımları atan aileler bu durumdan son derece memnun kalmaktadırlar.

Usborne Big Book Of English Words 9781409551652 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

İngilizce kelimeleri öğreten kitaplar son zamanlarda oldukça ilgi çekici bir hale gelmektedir. Çocukları için öğretici olan bu kitapları tercih etmek isteyenler bazı hususlara da dikkat etmektedirler. Usborne big book of english words yorumları incelemesi yapmak da bu süreçte önemli olur. İngilizce kelime kitabını daha önce kullanarak fayda görmüş olan kişilerin deneyimlerini öğrenmek oldukça avantajlıdır. Usborne big book of english words kampanyaları yanı sıra kitabın içeriğinin kalitesi de ön plana çıkmaktadır. Kaliteli içerikle çocukların ilgisini çeken bu kitap pek çok kesim tarafından tercih edilen bir öğretici kitap haline gelmektedir. Bu sayede çocukların eğitici bir içeriği eğlenceli şekilde sunan aileler de son derece durumdan memnun kalmaktadırlar. Çocukları için eğitici içeriklere ulaşmak isteyenler Trendyol’da Usborne big book of english words satın al seçeneğiyle ürünün sahibi olabilmektedirler.