2
Saç Açıcı Sprey kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Urban Care Summer Glow Aşamalı Kalıcı Renk Açıcı Saç Spreyi - 150 ml

Ürünün Diğer Satıcıları (33)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
158,66 TL
Kurumsal Fatura
169,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Urban Care Summer Glow Aşamalı Kalıcı Renk Açıcı Saç Spreyi - 150 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: marketimol Satıcı Ünvanı: MUSTAFA OLGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2985231189800017 Vergi Kimlik Numarası: 6410023066
    Bu ürün marketimol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Summer Glow Aşamalı Kalıcı Renk Açıcı Saç Spreyi - 150 ml

Ürün Özellikleri

  • Hacim 250 - 499 ml
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Urban Care URC05311 Summer Glow Aşamalı Kalıcı Renk Açıcı 150 ml Saç Spreyi

Saçlara hafif bir aydınlık veren Urban Care Summer Glow 150 ml aşamalı renk açıcı sprey sayesinde son derece doğal sonuçlar elde edebilirsiniz. Söz konusu sprey, saçların kolay bir şekilde açılmasını sağlar. Uygulama sonrasında saçlarınız aynı zamanda yumuşar. Hem saç rengini açmak hem de bakım yapmak amacıyla kullanabileceğiniz ürün, oldukça işlevseldir. Söz konusu sprey sayesinde saçlarınızın istediğiniz bölgesinde renk değişikliği sağlayabilirsiniz. Urban Care Summer Glow 150 ml aşamalı renk açıcı spreyin öne çıkan bazı özellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Miktar: 150 ml
  • Kolay Uygulama
  • Doğal Sonuçlar

Urban Care Aşamalı Renk Açıcı Saç Spreyinin Özellikleri Nelerdir?

Urban Care Aşamalı Renk Açıcı Saç Spreyinin Özellikleri Nelerdir?

Urban Care Summer Glow renk açıcı sprey, Monoi yağı içeren etkili bir üründür. Ürünü uyguladıktan sonra saç tonunuz doğal bir şekilde açılır. Saç bakımı için de etkili olan Urban Care Summer Glow 150 ml aşamalı renk açıcı sprey, E vitamini ve keratin içerir. Üründe amonyak ve paraben yoktur. Bu sayede içerisinde zararlı kimyasallar bulunmayan ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Urban Care Summer Glow 150 ml aşamalı renk açıcı spreyin peroksit içeren özel formülü etkili sonuçlar sunar. Böylece ürün ısı veren şekillendiriciler ile kullanıldığında aktif hâle gelir ve saç renginiz açılır. Saçınızın doğal yapısını bozmadan etki gösteren ürün, 3 kullanımda kademeli olarak etki eder. Söz konusu ürün; doğal sarı ve açık kahverengi saçlara uygulanabilir. Bu spreyi, rengi açılmış saçların üzerinde de kullanabilirsiniz.

Urban Care 150 ml Kalıcı Renk Açıcı Saç Spreyini Kimler Kullanabilir?

Urban Care 150 ml Kalıcı Renk Açıcı Saç Spreyini Kimler Kullanabilir?

Urban Care Summer Glow 150 ml aşamalı renk açıcı sprey, birçok kişi tarafından güvenle kullanılabilecek bir üründür. Saçlarının açarken aynı zamanda ona bakım yapmak isteyenler, bu ürünü tercih edebilirler. Söz konusu sprey sayesinde saçlarınız, güneşte açılmış bir görünüme kavuşur. Siz de saçlarınızda doğal bir şekilde açılmasını ve hafif bir parlaklık kazanmasını istiyorsanız Urban Care Summer Glow 150 ml aşamalı renk açıcı spreyi kullanabilirsiniz. Monoi yağı sayesinde saçlarınızı kurutmadan açan ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün, uygulama sonrası saçların daha kolay taranmasını sağlar. Saçlarını kurutmadan doğal bir şekilde açmak isteyenler, Urban Care Summer Glow aşamalı renk açıcı spreyi tercih edebilirler.

Urban Care Summer Glow Renk Açıcı Saç Spreyi Nasıl Kullanılır?

Urban Care Summer Glow Renk Açıcı Saç Spreyi Nasıl Kullanılır?

Urban Care Summer Glow 150 ml aşamalı renk açıcı sprey, oldukça kolay bir uygulama yöntemine sahiptir. Söz konusu ürünü saçınızın belirli bölgelerine uygulayabilir, diğer kısımları kendi renginde bırakabilirsiniz. Ayrıca bu spreyi kullandıktan sonra durulama yapmanız gerekmez. Bu sayede ürünü kolay bir şekilde uygulamanız mümkün hâle gelir. Bununla beraber, söz konusu renk açıcı spreyin banyo sonrası nemli saça uygulanması gerekir. Daha sonra saç kurutma makinesi ile saçların nemi alınır. Eğer düzleştiriciyle işlem yapılacak ise Urban Care Summer Glow 150 ml aşamalı renk açıcı spreyin tamamen kuru saça uygulanması gerekir. Söz konusu ürünü kullandıktan sonra bir sonraki uygulamanın 3 ila 4 gün sonra yapılması tavsiye edilir. Ürünü kullandıktan sonraki gün saçınızı yıkayabilirsiniz. Dilerseniz Urban Care Summer Glow 150 ml aşamalı renk açıcı sprey yorumlarını okuyarak kullanıcıların ürünle ilgili görüşlerini öğrenebilirsiniz. Bu etkili ve besleyici saç açıcı spreye sahip olmak için ürünü Trendyol üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde ve uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.