Urban Care Shake N Repair Bukle Belirginleştirici Bakım Köpüğü 2'li Avantajlı Paket

278 TL
(139 TL / adet)

Ürün Bilgileri

Urban Care Shake N Repair Bukle Belirginleştirici Bakım Köpüğü 2'li Avantajlı Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maximum Kozmetik Satıcı Ünvanı: MAXİMUM KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613162544100001 Vergi Kimlik Numarası: 6131625441
    Bu ürün Maximum Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 9 adet sipariş verilebilir. 9 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bukleli saçlara özel 7/24 elektriklenmeyi önleyen, durulanmayan bakım köpüğü, bukleli, kıvırcık ve elektriklenen saçların keratin yapısına etki eder ve yoğun bakım sağlar. İçeriğinde süt proteinleri ve elektriklenme kontrolü ile yıpranmış ve parlaklığını yitirmiş saçların onarılmasına, parlaklık ve yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur. 12 yararlı aminoasit ile saçtaki keratin dokusuna etki ederek uzun süreli nem ve yumuşaklık kazandırır. Özellikle boya öncesi ve sonrası kullanımı tavsiye edilir. Günün her saati parlaklık, yumuşaklık ve bakım için kullanılabilir. Bakım Önerisi: Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalayınız. Ters çevirerek avucunuza bir miktar sıkınız. Nemli ya da kuru saça eşit bir şekilde yayarak uygulayınız. Durulamayınız. Dilediğiniz gibi şekillendiriniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Vegan
  • Etki Bukle Belirginleştirici
  • Hacim 60 ml
Geri Bildirim Ver

Urban Care Shake N Repair Bukle Belirginleştirici Bakım Köpüğü 2'li Avantajlı Paket

Bukleli ve kıvırcık saçların bakımı için özel olarak üretilmiş pek çok ürün çeşidi vardır. Urban Care Shake N Repair bukle belirginleştirici bakım köpüğü 2'li avantajlı paket ile saçlarınız çok daha parlak, yumuşak ve belirgin gözükür. İçeriğindeki süt özü ve aminoasitler sayesinde arzu ettiğiniz bakımı dipten uca yapmaya yardımcı olur. Elektriklenmeyi en aza indirici özelliği ile saçlarınız çok daha canlı ve bakımlı gözükür. Bukleli ve kıvırcık saçların yapısına göre tasarlanmış olan ürünle dilediğiniz bakımı en iyi şekilde yapabilirsiniz. Bu ürün ile bukleleriniz de ön plana çıkar. Kolay biçimde teller şekil alır. Ürünün boyalı saçlar için de kullanımı uygundur. Boya öncesi ve sonrasında da güvenle kullanılabilir. Urban Care bukle belirginleştirici köpük ile her daim bakımlı görünebilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Besleyici içerik
  • Elektriklenmeyi önleyici

Hacim Sunan Urban Care Shake N Repair Bakım Köpüğü

Hacim Sunan Urban Care Shake N Repair Bakım Köpüğü

Kıvırcık ve bukleli saçların bakımında etkili yapısı ile bu ürün, son derece caziptir. Bu sayede dilediğiniz bakımı en iyi şekilde yapabilirsiniz. Bu ürün; tellerin çok daha hacimli ve bakımlı görünmesine olanak sağlar. Urban Care Shake N Repair bukle belirginleştirici bakım köpüğü 2'li avantajlı paket kullananlara pratik deneyim sunar. Ürünü saçınızı yıkadıktan sonra sıkmanız gerekir. Ardından bir süre bekleterek içeriğinin nüfuz etmesini sağlayabilirsiniz. Sonrasında güzelce durulamak gerekir. Saçınız kuruduktan sonra tellerin kolayca hacim almasını sağlayabilirsiniz. Günün tüm zaman diliminde saçlarınızın son derece parlak ve yumuşak görünmesine katkıda bulunabilirsiniz. Bu ürün; kolayca şekilde alan hacimli tellere kavuşmak için oldukça avantajlıdır. Urban Care köpük; ekstra bakım sağlar. Saçınızın beslenerek daha canlı görünmesine katkı sunar. Aynı zamanda elektriklenmeyi de en aza indirir.

Etkili Urban Care Shake N Repair Bakım Köpüğü

Etkili Urban Care Shake N Repair Bakım Köpüğü

Kıvırcık ve bukleli saçların bakımı hem zor hem de emek isteyen bir süreçtir. Urban Care bakım köpüğü; bu tip saçlara uygun olarak üretilir. Bu seçenek ile buklelerin kolay biçimde şekil almasına yardımcı olabilirsiniz. İçeriğindeki besleyici bileşenler sayesinde ürün kıvırcık ve bukleli saçların bakımında büyük oranda etki sağlar. Saçların şekil almasına yardımcı olur. Boyalı saçlar için işlem öncesinde ve sonrasında kullanıma uygundur. Gün boyu bakımlı ve hacimli saçlara sahip olmak için ekonomik fiyat ayrıcalıklarıyla siz de bu ürünü satın alabilirsiniz. Urban Care Shake N Repair bukle belirginleştirici bakım köpüğü 2'li avantajlı paket satın alarak kıvırcık saçlarınızın bakımına yardımcı olabilirsiniz. Yıpranmış saçların bakımında da etkili olan ürünle bakımı çok daha iyi bir şekilde sağlayabilirsiniz. Bu seçenek ile hem pratik hem de kaliteli bir deneyim yaşama imkanına sahip olabilirsiniz.

Urban Care Shake N Repair Bakım Köpüğü Fiyatı

Urban Care Shake N Repair Bakım Köpüğü Fiyatı

Bukleli ve kolay hacim alan saçlara sahip olmak bu ürün sayesinde son derece kolaydır. Kıvırcık ve bukleli saçlar için özel olarak üretilmiş ürün ile daha canlı ve sağlıklı görünebilirsiniz. Saç buklelerinizin daha belirgin bir şekilde ortaya çıkar. Ürün; saç derisini de besleyerek dipten uca güçlenmesine katkı sağlar. Bu çok amaçlı ve faydalı ürünü uygun fiyat aralığında satın alabilirsiniz. Urban Care Shake N Repair bukle belirginleştirici bakım köpüğü 2'li avantajlı paket fiyatı cazip rakam seçenekleri ile sunulur. Siz de ekonomik şekilde ürünü satın alma ayrıcalığı yaşayabilirsiniz. Dilerseniz Urban Care Shake N Repair bukle belirginleştirici bakım köpüğü 2'li avantajlı paket yorumları ile ürüne dair merak ettiğiniz detaylara ulaşabilirsiniz. Trendyol ile beğeni kazanan bu seçeneğe kolayca sahip olabilirsiniz.