Uraw Lazer Etkili Epilasyon Kremi ( Kıl Köklerini Azaltıcı Ve Tüy Dökücü Epilasyon Etkili Krem )

329 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  329 TL
%5 indirim
2 x  312,55 TL
625,10 TL
%10 indirim
3 x  296,10 TL
888,30 TL
%15 indirim
4 x  279,65 TL
1.118,60 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uraw Lazer Etkili Epilasyon Kremi ( Kıl Köklerini Azaltıcı Ve Tüy Dökücü Epilasyon Etkili Krem )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uraw Satıcı Ünvanı: URAW KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0893047190400001 Vergi Kimlik Numarası: 8930471904
    Bu ürün Uraw tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • URAW Lazer Etkili Epilasyon Kremi : ?? Karınca yumurtası yağı, içerisindeki formik ve palmik asitler gibi daha birçok asit sayesinde kıl köklerini zayıflatır. ?? Kılların daha yavaş ve ince çıkmasını sağlarken içeriğindeki limon yağı ile birleşince çarpı iki şekilde kıl köklerine etki eder. ?? İçerisinde bulunan papatya ile cildi tahriş etmeden kıl köklerinin kusurlu görüntüsünü (tavuk derisi ,pul pul dökülme ) azaltmaya ve nemlendirmeye yardımcı olur. Kullanım Bilgisi : Tüyleri temizlemek istediğiniz bölgeye , kremi kılları tamamen kapatacak şekilde uygulayın. Kremi cildinizde 4 - 6 dakika bekletin. Ardından küçük bir bölgedeki ürünü sıyırıp, tüylerin çıkıp çıkmadığını kontrol edin. Tüylerin dökülmeye başladığını gördüğünüzde kremi cildinizden bol su ile durulayarak temizleyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Ek Özellik Organik
  • Form Tüp
Geri Bildirim Ver