Uraw Kaş Ve Kirpik Serumu

135 TL

Ürün Bilgileri

Uraw Kaş Ve Kirpik Serumu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARMA MEDİKAL Satıcı Ünvanı: TOLGA ARICAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Burdur Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0750348134
    Bu ürün ARMA MEDİKAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAŞ VE KİRPİK SERUMU Uraw Kaş ve Kirpik Serumu formülünde yer alan temel içerikler ve bitki yağları sayesinde kaş ve kirpikleri besleyip güçlendirerekdaha dolgun ve daha hacimli görünmesine destek olur. Sentetik yağ, silikon, sentetik emülgatör, paraben ve diğer sentetik koruyucular ve boya içermez. Faydaları: · Kirpik ve kaşları besleyerek, bakımlı ve canlı bir görünüm kazanmasına katkı sağlar. · Çuha çiçeği yağı, hodan yağı, Üzüm çekirdeği yağı, soya yağı ile kaş ve kirpiklere bakım yapmasına destek olur. · Ginseng özü ile kaş ve kirpikleri besler ve gür görünmesine katkı sağlar. · Vitamin ve mineraller desteğiyle kaş ve kirpikleri besler ve düzenli kullanıldığında kaş ve kirpiklerin şekil almasına yardımcı olur. · L-Arginin, Çinko sülfat ile kaş ve kirpik dökülmesini önlemeye yardımcı olur. · 14 gün boyuncadüzenli kullanılması önerilir. İçeriği: Su (Aqua), Linoleik asit, Gama Linolenik asit, Oleik asit, Propilen glikol, Gliserin, Vitisvinifera (Üzüm çekirdeği) ekstresi (Procyanidinoligomerleri), L-Arginin, Fenoksietanol (ve) Etilheksilgliserin, Niasinamid (Vitamin B3), PanthenolProvitamin B5, Panax ginseng özü, EpigallocatechinGallate (EGCG), Soya izoflavon özü, Beta-sitosterol, Piridoksinhidroklorür (Vitamin B6), Çinko sülfat. Ürün etkisi: Üzüm çekirdeği, gliserin, Oleik asit,Soya izoflavon özü ile kaş ve kirpik köklerini besleyerek, bakımlı görünmesine destek olur. Görünümüne Etkisi: Vitamin B3, PanthenolProvitamin B5, Panax ginseng özü ile kaş ve kirpiklerin gür görünmesine katkı sağlar. Dolgun görünüm etkisi: L-Arginin, Fenoksietanol ve Gama Linolenik asit bileşenleri ile kaş ve kirpiklerin daha dolgun görünmesine yardımcı olur. Hacim Kazanmasına Etkisi : Beta-sitosterol, Vitamin B6, Çinko sülfat mineralleri sayesinde kaş ve kirpiklerin hacim kazanmasına olanak sağlar. Kullanımı: Temiz kirpik diplerine ince bir çizgi halinde bastırılarak sürülür. Günde 2 kez düzenli uygulanmalıdır. UrawKaş ve Kirpik Serumu’nun etkileri nelerdir? Uraw Kaş ve Kirpik Serumu içeriğinde yer alan temel maddeler yardımı ile kirpiklerin canlanmasına ve daha gür görünmesine destek olurken kirpik ve kaşların güneşten ve çevresel faktörlerden korunmasına yardımcı olur. Kirpik ve kaşlara hacim kazandırırken kirpiklerin güçlenmesini sağlar. UrawKaş ve Kirpik Serumu kullanırsam daha gür görünümlü kaşlara ulaşır mıyım? UrawKaş ve Kirpik Serumu hem ince hem seyrek kaşlara keratin desteği vererek hem daha gür hem daha hacimli kaş görünümüne ulaşılmasına destek olur. UrawKaş ve Kirpik Serumu kullanırsam daha uzun görünümlü kirpiklere ulaşır mıyım? UrawKaş ve Kirpik Serumu yüksek antioksidan etkisi ile kirpikleri besler, uzun görünüm sağlar ve daha kıvrımlı olmasına yardımcı olur. UrawKaş ve Kirpik Serumu nasıl kullanılır? UrawKaş ve Kirpik Serumu Temiz kirpik ve kaş diplerine ince bir çizgi halinde bastırılarak sürülür. Günde 2 kez düzenli uygulanmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver