Uraw B5 Forte Saç Dökülmesini Durduran Tuzsuz Şampuan

195 TL

Ürün Bilgileri

Uraw B5 Forte Saç Dökülmesini Durduran Tuzsuz Şampuan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Him Kozmetik Satıcı Ünvanı: HİM KOZMETİK İLAÇ VE GIDA SAN. TİC. A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0463055018400001 Vergi Kimlik Numarası: 4630550184
    Bu ürün Him Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • B5 Forte Durduran Tuzsuz Şampuan

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Uraw B5 Forte 40 ml Şampuan

Saçın maruz kaldığı kimyasallar ve ısıl işlemleri zaman içerisinde saç yapısını güçsüzleştirir. Eski gücünü kaybeden saç telleri, genetik faktörler ve dış etkenlere de bağlı olarak dökülmeye maruz kalır. Zaman içerisinde yıpranan saçları onararak, dökülme problemleriyle başa çıkan onarıcı şampuanlar bulunur. Uraw B5 Forte şampuanın vitamin özleri, kadın ve erkeklerde saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur. Uraw B5 Forte şampuan, saçları kökten uca besler ve derinlemesine onarır. İçeriğinde bulunan faydalı özler sayesinde beslerken bakım yapan şampuan, saç tellerine gücünü geri kazandırır. Saç yapısındaki yağlanma problemleriyle başa çıkan bakım şampuanı, ışıltılı ve bakımlı saç tellerini mümkün kılar. Uraw B5 Forte şampuan, ısı ve kimyasala maruz kalmış saç tellerinin dökülme problemlerine karşı bariyer görevini üstlenir.

  • Bakım Etkisi: Dökülme Karşıtı
  • İçerik: Vitamin Özleri
  • Kullanıcı: Erkek-Kadın

Uraw B5 Forte Şampuanın Özellikleri Nelerdir?

Uraw B5 Forte Şampuan

Uraw B5 Forte şampuan, zamanla yıpranan saç ve saç derisine etkili bir bakım sunmak amacıyla faydalı vitamin özlerinden üretilmiştir. İçerisindeki B5 vitamin özleriyle saç yapısında kökten uca derinlemesine bir bakım sunar. Saçları güçlendirerek elastikiyetini artıran B5 Forte şampuan Uraw saç derisi üzerinde koruyucu bir bariyer görevini üstlenir. Bu sayede dış etkenler, kimyasal ve ısıl işlemlerinden kaynaklı saç dökülmelerini önlemeye yardımcı olur. Uraw B5 Forte şampuan 400 ml boyutu ile kullanıcıya sunulur. Saç dökülmesine karşı etkili bir bakım sunan şampuan, yağlanma gibi problemler için de onarıcı etki sağlar. Saçı kökten uca besleyerek, canlı ve parlak saç tellerinin kazanılmasına yardımcı olur. Saç tellerini ağırlaştırmadan hacim sağlayan Uraw B5 Forte şampuan, anında dolgunluk sağlar. Bu sayede kökten uca hacimli saçlar elde etmek mümkündür.

Uraw B5 Forte Şampuanı Saç Dökülmesine Karşı Etkili midir?

Uraw B5 Forte Şampuan

Uraw B5 Forte şampuan, içeriğindeki temel vitamin özleri sayesinde kadın ve erkeklerde saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur. Dış etkenler, kimyasallar ve ısıl işlemleri nedeniyle yıpranmış saçlar için kökten uca bakım sunan şampuan, saç tellerinin elastikiyetini geri kazandırır. Bu sayede saç ve saç tellerini yeniden sağlığına kavuşturur ve dökülmeleri büyük ölçüde engeller. Uraw B5 Forte şampuan kullananlar saç dökülmesine karşı onarıcı bakım yönteminin yanı sıra dolgun ve bakımlı saç telleri için de ürünü tercih ederler. B5 vitamin özlerinen oluşan onarıcı bakım şampuanı, saçı kökten uca besleyerek daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı olur. Şampuan, saçın doğal yapısını ağırlaştırmadan ekstra hacim sağlar. Bu sayede kökten uca bakımlı ve sağlıklı saç tellerine sahip olmak mümkündür.

Uraw B5 Forte Şampuan Kaliteli midir?

Uraw B5 Forte Şampuan

Uraw B5 Forte şampuan yorumları sayesinde saç bakımında kalitesini tescillemiş bir üründür. B5 vitamininin değerli özlerinden oluşan kaliteli içeriğiyle saçları kökten uca besler ve ihtiyacı olan elastikiyeti geri kazandırır. Bu sayede uzun vadede saç yapısında olası saç dökülmelerine karşı bir bariyer görevini üstlenir. Kadın ve erkekler için özel üretilen onarıcı bakım şampuanı, sağlıklı ve bakımlı bir saç yapısına sahip olmak isteyen kullanıcıların tüm isteklerine aynı anda hitap eder. Uraw B5 Forte şampuan, saç dökülmesine karşı sunduğu onarıcı etkinin yanı sıra kökten uca etkili bir bakım yöntemi sunar. Saç yapısını ağırlaştırmadan dolgun ve hacimli etkiye ulaştıran B5 Forte, kökten uca hacimli saç görünüme yardımcı olur. Onarıcı bakım şampuanı, saçın yapısında yağlanma problemlerini engeller. Bu sayede günün her anında parlak ve canlı bir saç görünümüne ulaşmak mümkündür. Uraw B5 Forte şampuan fiyatı konusunda da kullanıcının cebine dosttur. Uraw garantisiyle üretilen onarıcı bakım şampuanı, Trendyol güvencesiyle adresinize hızlı ve sorunsuz teslim edilir.