7
Marşpiyel kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Universal Fiat Tipo Yan Marşpiyel Takımı (PLASTİK) 186 Cm Ebat

400 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Universal Fiat Tipo Yan Marşpiyel Takımı (PLASTİK) 186 Cm Ebat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARKIL Satıcı Ünvanı: ENSAR KARASU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5200709779
    Bu ürün ARKIL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FİAT TİPO YAN MARŞPİYEL TAKIMI Sağ-Sol Çift Siyah yapıya sahip olarak Gönderilcektir TÜM KASALARA UYGUNDUR farklı araca takmak isteyenler için ürün uzunluğu 186 cm dir ! ancak uymama durumlarında firmamız sorumlu değildir. * Monoblok yapılı, araca özel tasarımlı kaliteli abs plastik hammadde ile üretilmiştir. * Yüksek Standartlarda ürün kalitesi yani uygulama, ürün oturumu ve boyanabilme özelliklerini içermektedir. * Araca özel tasarım ve estetik görünüme sahiptir. * Araç gövdesini kesmeden ve zarar vermeden kolay montaj imkanı sağlamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat Freemont
Geri Bildirim Ver

Universal Marşpiyel Takımı Ürünleri Trendyol'da!

Tipo plastik yan marşpiyel takımı, arabaya her iniş ve binişte temas edilen önemli bir parçadır. Güvenli sürüş deneyimi için otomobilin bu kısmının sağlam ve dayanıklı olması önemlidir. Marşpiyel, aracın ön ve arkasını bağlayan orta kısımda yer alır. Tavanın aşağı sarkmasını önleyen ve iki yan tarafı da içeren bu parça, otomobil için olmazsa olmaz bir bölümdür. Taban kısmın yanlarını içeren yan marşpiyel, uzun bir parçadadır. Bu kısmın sağ ve sol tarafta 2 adet bulunması gerekir. FIAT marka araçlar için tasarlanan Tipo plastik yan marşpiyel akımı, boyanabilen yapısı ve avantajlı özellikleriyle beklentileri karşılar. Bu özellikler şu şekilde sıralanabilir;

  • Uzunluk: 186 cm
  • Malzeme: ABS plastik
  • Özellik: Kolay montaj imkânı sunan monoblok yapı

Tipo Plastik Yan Marşpiyel Takımının Özellikleri Nelerdir?

Tipo Plastik Yan Marşpiyel Takımının Özellikleri Nelerdir?

Fiat Tipo yan marşpiyel plastik takım, sağ ve sol yanlara özel olarak üretilmiştir. Ürün, otomobilin ön ve arka kısmını tavan ile bağlar. Siyah renkli bu parçalar tüm kasalara uygun olarak hazırlanır. Ürün uzunluğu 186 cm olarak belirlenmiştir. Söz konusu takım Fiat Freemont marka araçların tamamına uyumludur. Bu nedenle farklı bir araca takılması uygun değildir. Satın alacak kişilerin önceden araç ön ve arka mesafe ölçümlerini yapması önerilir. Tipo plastik yan marşpiyel takımının tamamı, monoblok yapılı tek parça olarak tasarlanır. Araca özel yapılandırılan ve estetik görünüm sunan bu parçalar, ABS plastik ham maddeyle üretilir. Yüksek standartlarda ürün kalitesine sahip yan marşpiyel takımı, araç gövdesini kesmeden kolay bir şekilde montaj edilir.

Tipo Plastik Yan Marşpiyel Takımı Kaliteli midir?

Fiat Tipo yan marşpiyel takımı, plastik ham maddeler arasında sayılan ABS ile üretilir. ABS plastik, kaliteli ve darbeye dayanıklı özelliktedir. Sert ve sağlam bir yapısı olduğu için uzun süreli kullanıma uygundur. Kimyasal direnci bulunması, kolay işlenmesi ve boyanabilir olması otomotiv sektöründeki birçok parçada kullanılmasına sebep olmuştur. ABS plastikten üretilen parçalar oldukça hafiftir. Aşınmaya karşı dirençli bu madde, otomobil parçasının sudan ve nemden etkilenmemesine yardımcı olur. Kapalı otoparkta durma imkânı olmayan araçlar, mevsimsel doğa olaylarından daha fazla etkilenir. Söz konusu olumsuz etkileri azaltmak için araç parçalarında kaliteli ve sağlam malzemeler tercih edilir. Tipo yan plastik marşpiyel takımı, paslanmaz yapısı ve dayanıklılığı ile kullanıcıları memnun eder. Nitelikli ham maddelerden imal edilen bu yan marşpiyel takımı aracınız için oldukça avantajlı özellikler sunar.

Tipo Plastik Yan Marşpiyel Takımı Kullanışlı mıdır?

Tipo plastik yan marşpiyel takımı sahip olduğu özellikler sayesinde oldukça kullanışlıdır. Bu ürünü zamanla rengi solan ve paslanan otomobil marşpiyellerini değiştirmek için kullanabilirsiniz. Araçta paslanma ya da küçük hasarlar olması durumunda da söz konusu üründen yararlanmanız mümkündür. Aracın iskelet sisteminin bir parçası olan bu bölüm, kaza olması durumunda güvenli bir alan yaratır. Yan marşpiyeller, kasis ve kaldırım gibi engellerle ilk temas eden noktalardır. Marşpiyeller üstünde var olan hasarlar, araç güvenliğini tehlikeye sokar. Bu ürün işlevsel özellikleri sayesinde aracınızı olası olumsuzluklara karşı koruyarak güvenlik sağlar. Söz konusu takım eskiyen marşpiyelleri değiştirmek isteyen birçok kullanıcıya hitap eder. Ürün hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Tipo yan marşpiyel takımı yorumlarını incelemeniz mümkündür. Otomobilinizle uzun ve keyifli yolculuklara çıkmadan önce hasarlı araç bölümlerinizi değiştirmek için bu marşpiyel takımını Trendyol'dan avantajlı fırsatlarla satın alabilirsiniz.