Unicorn 71995 Kanat Delgecci

619,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Unicorn 71995 Kanat Delgecci

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Uzayspor Satıcı Ünvanı: SPOR 7/24 SANAL MAĞAZACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Düzce Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781044317400010 Vergi Kimlik Numarası: 7810443174
    Bu ürün Uzayspor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kanat delgeci nedir? Unicorn kanat delgeci, bir şaft yayı veya alüminyum halkanın yerleştirilmesini sağlayan ve dart şaftına yerleştirildiğinde daha güçlü bir tutuş sağlayan her kanadın ucunda standart boyutta bir yuva oluşturur. Delikli bir kanat, dart kanadını şaftta yerinde tutmaya ve oyun sırasında uçuş kaybını en aza indirmeye yardımcı olacaktır. Unicorn kanat delgecini nasıl kullanırım? Konumlandırıcıyı kullanarak kanadın ucunu Unicorn kanat delgeci ile hizalayın. Delgece basarak deliği açın. Delgeci kanattan çıkarın. Kanat düz iken, oluşturulan yuvaya şaft halkasını veya alüminyum halkayı yerleştirin ve kanadı açın. Yuvada bulunan halkayı veya yayı tuttuğunuzdan emin olun. Kanat tamamen açıldığında yay veya halka kanat yuvası içinde tutulacaktır. Kanat ucunu her zamanki gibi şafta sokun ve kanadı şafta yerleştirirken halkanın şaftın üzerinden geçmesine izin verin. Kanat şafta takıldığında sabitlemek için sıkıca bastırın ve böylece halka şaftı çevreler. Russ Brayin sözleriyle... Game On! Unicorn kanat delgeci tarafından oluşturulan yuvanın boyutu 5 mm x 1,9 mm ölçülerindedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver