Uni Baby Islak Havlu Sensitive 56 lı x 32 Adet (1792 Yaprak)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Uni Baby Islak Havlu Sensitive 56 lı x 32 Adet (1792 Yaprak)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Bebeğinizin narin cildini koruyacak ya da oluşacak pişiklere anında çözüm olacak.
  • Antik çağlardan beri kullanılan ve Homeopatic bir ekstrakt olan Zeytin yağı, olea europae oil bebeğinizin hassas cildini besliyor, direncini arttırıyor.
  • Bebeğinizin bezini her değiştirmede, temizleyip kuruladıktan sonra hava ile temas etmesini sağlayın.
Geri Bildirim Ver

Uni Baby Sensitive 56'lı x 32 Adet (1792 Yaprak) Islak Havlu

Bebeklerin günlük ihtiyaçlarını gidermek, altını değiştirmek ya da mamasını yedirmek gibi durumlarda ıslak havlu elzem bir ihtiyaçtır. Bebeklerin hassas cildi ile doğrudan temas eden bir üründe ebeveynler mutlaka seçici olmalıdır. Uni Baby Sensitive ıslak havlu bebeğiniz için hassas içerikli bir üründür. Uni Baby sensitive ıslak havlu bebeklerin narin cildine dost, güvenli bir üründür. Ebeveynler tarafından gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

  • Kutu içerisinde 32 adet ıslak havlu paketi bulunur. Her paket içinde ise 56 yaprak ıslak havlu vardır. Dolayısıyla kutu içerisinde toplamda 1792yaprak ıslak havlu bulunur.
  • Islak havluların karışımında homeopathic özüt hâlinde zeytinyağı ve besleyici europaea oil bulunmaktadır.
  • Bebeklerin narin cildine uyumlu olması için özenle formüle edilmiştir. Bu sayede bebek cildine zarar vermez ve tahrişe neden olmaz.

Uni Baby Sensitive Islak Havlunun Özellikleri Nelerdir?

Islak Havlu Sensitive 56 lı x 32 Adet (1792 Yaprak) Yorum

Uni Baby Sensitive ıslak havlu hassas bebek cildine özel olarak formüle edilmiştir. Alkol, paraben ve parfüm içermez.  Zararlı kimyasal içermeyen formülü ile bebeğinizin cildini tahriş etmez ve hassasiyet yaratmaz. Uni Baby sensitive hipoalerjeniktir. Bu sayede bebeğinizin hassas cildinde alerjik reaksiyonlara neden olmaz. Ayrıca ürün SLES, sentetik lif ve SLS içermez. Bitkisel özler kullanılarak üretilmiştir. Uni Baby ıslak havlu, bebek bakımında hassas davranan ve doğal ürünler tercih eden ebeveynler için idealdir Uni Baby ıslak havlu Sensitive özelliği ile yenidoğan dönemini tamamlayan bebeğinizin cildi için ideal bir temizleyicidir. Uni Baby havlular hindistan cevizi yağından elde edilen bitkisel kaynaklı bir temizleyici bileşene sahiptir. Böylece bebeğinizin cildine uygun, sorunsuz ve güvenli bir temizlik sağlar.

Uni Baby Sensitive Islak Havlu Cilde Zarar Verir mi?

Islak Havlu Sensitive 56 lı x 32 Adet (1792 Yaprak) Yorum

Uni Baby sensitive ıslak havlu bitkisel kaynaklı yağlar kullanılarak titizlikle formüle edilmiştir. Ürün, hindistan cevizi yağıkullanılarak elde edilen bitkisel bileşen ile yenidoğan dönemini tamamlayan bebeklerin cildine uyumlu olarak geliştirilmiş hassas bir ıslak havludur. Uni Baby Sensitive ıslak havlu bebek cildi ile uyumlu pHdeğerine sahiptir. Dolayısıyla günlük kullanımlarda bebeğinizin cildine zarar vermez ve tahriş etmez. Bebeğinizin hassas cildini temizlemek için Uni Baby ıslak havluları güvenle kullanabilirsiniz. Uni Baby Sensitive ıslak havlu uzmanlar tarafından test edilmiş ve dermatolojik olarak onaylanmıştır. Ürün yumuşak dokusu ile bebeğinizin cildine zarar vermeden hassas bir temizlik imkânı sunar. Uni Baby havlu hassas ve doğal içeriği ile bebeğinizin tüm vücudunu temizleyebilmeniz için uygundur. Uni Baby Sensitive ıslak havlu bebek cildi için besleyici özelliklere sahiptir.

Uni Baby Sensitive Islak Havlu Kaliteli midir?

Islak Havlu Sensitive 56 lı x 32 Adet (1792 Yaprak) Yorum

Uni Baby Sensitive ıslak havlu; hassas içeriği ve kimyasal içermeyen özel formülü ile ebeveynlerin ilk tercihleri arasında yer alan, kaliteli bir üründür. Bebeğinizin hassas cildini tahriş etmeden özenle temizler. Ayrıca bebeğinizin cilt bakımına da destek olur. Uni Baby Sensitive kullanan aileler ürünün içeriğinden ve bebek cildinde bıraktığı histen çok memnundur. Dolayısıyla Uni Baby Sensitive gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir üründür. Uni Baby Sensitive ıslak havluyu Trendyol’un avantajlı kampanyalarından ve indirim fırsatlarından faydalanarak hesaplı bir şekilde temin edebilirsiniz. Ürünü Trendyol’dan satın alan kullanıcıların objektif yorumlarını inceleyerek daha detaylı fikir edinebilirsiniz. Uni Baby ıslak havlu Sensitive 56’lı x 32 adet yorum bölümünden gerçek kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Çoklu paket avantajı sunan bu ürüne sadece birkaç tıklama ile pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz.