ULUPINAR KAZAN - Kalorifer Kazanı 60.000 Kcal/h Panelli Geçişli Kazan

63.664,26 TL

Ürün Bilgileri

ULUPINAR KAZAN - Kalorifer Kazanı 60.000 Kcal/h Panelli Geçişli Kazan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ulupınar Satıcı Ünvanı: ULUPINAR MÜHENDİSLİK MAKİNA İMALATI TURİZM NAKLİYAT SANAYİ MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bartın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0889022004400018 Vergi Kimlik Numarası: 8890220044
    Bu ürün Ulupınar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • En (cm): 82 Derinlik (cm) : 85 Yükseklik (cm) : 142 Baca Ölçüsü (cm) : 18 Tesisat Giriş Çıkış Nipel ø: 1 1/2" Genleşme Tankı Giriş Çıkış Nipel ø : 1" Su Hacmi lt: 120 Ağırlık kg : 410

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Ulupinar Kazan - Kalorifer Kazanı 60.000 Kcal/H Panelli Geçişli

Kalorifer kazanları, enerjinin yakılarak ısıya dönüştürülmesini sağlayan önemli araçlardan biridir. Farklı nitelik ve donanıma sahip olan çok sayıda kalorifer kazanı çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından Ulupınar Kazan - kalorifer kazanı 60.000 kcal/h panelli geçişli seçeneği, etkileyici donanımı ve müşteri ihtiyacını karşılayan özellikleri sayesinde dikkat çeker. Ürün, ideal basınç özelliğine sahiptir. Bu niteliği sonucunda ısının peteklere eşit oranda dağıtılmasına olanak sunar. Evin pek çok noktasının zahmet gerektirmeden kolay bir şekilde ısıtılmasına kaynaklık eder. Eşit bir şekilde ısının dağıtılmasında oldukça yüksek payı vardır. Donanım özellikleri sayesinde kalorifer peteği, ısı tasarrufu yapmaya olanak tanır. Siz de enerji tasarrufu yapmaya aracı olan kalorifer kazanı 60.000 kcal/h panelli geçişli seçeneğini inceleyebilirsiniz.

  • 60.000 kcal/h
  • Dayanıklı ve sağlam yapı
  • Panelli geçiş detayı

Etkileyici Ulupınar Kazan - Kalorifer Kazanı 60.000 Kcal/H

Etkileyici Ulupınar Kazan - Kalorifer Kazanı 60.000 Kcal/H

Kalorifer kazanı 60.000 kcal/h ısı kapasitesine sahiptir. Bu özelliği sonucunda ürün, çok sayıda kişinin ihtiyaç ve gereksinimlerinin karşılanmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda kalorifer kazanı, kapasite özelliği sonucunda oldukça geniş bir alanın ısıtılmasına aracı olur. Böylelikle dar alana sahip olan evlerden geniş alanlı evlere kadar pek çok farklı mekanda tercih edilir. Kalorifer kazanı 60 binlik kapasitesi ile fark yaratır. Son derece geniş bir alanın rahat şekilde ısıtılmasına yardımcı olur. Aynı zamanda donanım özellikleri sayesinde ısı tasarrufu yapabilme imkanı tanır. Bu niteliği dolayısı ile aile ekonomisini olumlu yönde değişmesine yardımcı olur. Enerji tasarrufu sağlaması sonucunda doğa dostu bir nitelik gösterir. Siz de ısı tasarrufu yapma imkanı sunan; kaliteli ve sağlam bir yapıda bulunan dayanıklı ürünü değerlendirebilirsiniz.

Dayanıklı Ulupınar Kazan - Kalorifer Kazanı 60.000 Kcal/H

Dayanıklı Ulupınar Kazan - Kalorifer Kazanı 60.000 Kcal/H

60000 kcal kalorifer kazanı seçeneği, dayanıklı materyallerin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda üretilir. Malzemesinin kalitesi sonucunda oldukça sağlam bir yapıdadır. Beklenmeyen ani darbe ya da çarpma gibi kazalara karşı deforme olmaz. Uzun süre çatlama veya zedelenme gibi rahatsız eden durumlar görülmeden rahat bir şekilde kullanılabilir. Uzun kullanım özelliği dolayısı ile ürün, çok sayıda kişinin talebini alır. Ürün, özellikleri sayesinde evlerde kullanılabildiği gibi ofislerde de kolay bir şekilde kullanılabilir. Isının ortama eşit bir şekilde dağıtılmasına olanak tanır. Kullanıldığı mekanın zahmet gerektirmeden ısıtılmasına aracı olur. Ulupınar Kazan - kalorifer kazanı 60.000 kcal/h panelli geçişli yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyacak detaylara sahiptir. Siz de özellikleri dolayısıyla çevre dostu olan; kaliteli malzemelerin bir araya getirilmesi sonucunda üretilen dayanıklı ürünü güven içinde tercih edebilirsiniz.

Ekonomik Ulupınar Kazan Kalorifer Kazanı 60.000 Kcal/H

Ekonomik Ulupınar Kazan Kalorifer Kazanı 60.000 Kcal/H

Kalorifer kazanı 60 lık seçeneği, 82 cm genişlik ölçüsüne sahiptir. İdeal genişlik ölçüsüne sahip olan dayanıklı ürün; küçük bir alan kaplar. Böylelikle yerden tasarruf edebilme olanağı tanır. Kalorifer kazanının derinlik ölçüsü ise 85 cm şeklindedir. Derinlik ölçüsü dolayısı ile çok sayıda müşterinin ihtiyaçlarının karşılanmasına aracı olur. Yükseklik boyutu 142 cm şeklindedir. Böylelikle ürün, ev içerisinde ısının eşit bir şekilde dağıtılmasına yardımcı olur. Baca ölçüsü 18 cm şeklindedir. Standart ölçülere sahip olan kalorifer kazanı pek çok mekanda kullanıma uygundur. Ulupınar Kazan - kalorifer kazanı 60.000 kcal/h panelli geçişli fiyatları ürün özellikleri kapsamında ortaya konur. Siz de kaliteli materyallerin bir araya getirilmesi sonucunda sağlam bir yapı kazanıp evin ideal şekilde ısınmasına kaynaklık eden etkileyici ürünü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz.