Ultimate Ears Wonderboom 2 Mavi

6.000 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.387 TL

Ürün Bilgileri

Ultimate Ears Wonderboom 2 Mavi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E-BAŞARI Satıcı Ünvanı: ZİYA ARİTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0790070733
    Bu ürün E-BAŞARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultimate Ears Wonderboom 2 Mavi

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Ultimate Ears Wonderboom 2 Mavi 125340924

Bluetooth hoparlörler giderek yaygınlaşan bir kullanım ağına sahiptir. Bu sayede gittiğiniz her yere kendi müzik zevkinizi taşıyabilir, telefonunuzdan ya da farklı bir elektronik cihazdan bu hoparlörlere bağlanarak dilediğiniz müziği dinleyebilirsiniz. Bu ayrıcalıklı imkanı size birçok marka birbirinden farklı ürünleriyle tanır. Onlardan biri de Ultimate Ears Wonderboom 2 bluetooth hoparlördür. Wonderboom 2 bluetooth hoparlör sayesinde siz de müziğinizi gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Mavi renge sahip olan bu ürün, 30 metre kablosuz kullanım mesafesine sahiptir. 125340924 kodlu ürün ayrıca minimal yapısı sayesinde yanınızda taşımaya da son derece uygun olan nitelikler barındırır. Ears Wonderboom’un bluetooth hoparlörüne telefon ya da bilgisayar gibi akıllı cihazlarınız ile bağlanarak, müzik keyfini her yerde yaşayabilirsiniz. Ultimate Ears Wonderboom aynı zamanda özellikleri ile dikkat çeker.

  • 30 metre kablosuz kullanım mesafesi
  • Darbelere karşı dayanıklı
  • İki katlı kumaş kaplama

Ultimate Ears Wonderboom 2 Mavi 125340924 Özellikleri

Ultimate Ears Wonderboom 2 Mavi 125340924 Özellikleri

Ultimate Ears Wonderboom 2 mavi kullananları her yerde müzik dinleme keyfine eriştirir. 30 metre kablosuz kullanım mesafesi olan bu ürünle dilediğiniz yerde dilediğiniz müziği dinleyebilirsiniz. Darbelere ve düşmelere karşı dayanıklı olan bu bluetooth hoparlör aynı zamanda su geçirmez bir yapıdadır. Minimal yapısı ve hafif olması nedeniyle de bu ürünü rahatlıkla yanınızda taşıyabilir, ihtiyacınız olan her yere götürebilirsiniz. 360 derece ses verebilen Wonderboom bluetooth hoparlör bu yönüyle de müzik zevkinizi katlamanıza yardımcı olur. İki katlı kumaş kaplamaya sahip olan bu bluetooth hoparlörün gücü de 87 dBc seviyesinde yer alır. Ears Wonderboom 2 bu sayede kullanıcılarına güçlü bir müzik ve etkileyici ses kalitesi vadeder. Ayırıcı ürün dikkat çekici özelliklerinin yanı sıra Wonderboom 2 fiyat bakımından da makul bir aralıkta bulunur.

Ultimate Ears Wonderboom 2 Mavi 125340924 Kullanımı

Ultimate Ears Wonderboom 2 Mavi 125340924 Kullanımı

Ultimate Ears Wonderboom 2 mavi içeriği ile müzik zevkinizi yanınızda taşıma imkanı verir. Bununla birlikte yenilenmiş yapısı ve çift hoparlörüyle de müzik keyfinizi ikiye katlar. Ayrıca daha yüksek ses, daha fazla bas ve stereo ses ile etkileyici bir müzik deneyimi sunar. Ürün 360 derece sesle bu özelliklerini açık havada da yansıtır. Bu kapsamda bluetooth hoparlörü kapalı alanlarda olduğu gibi açık alanlarda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu yönüyle de müzik keyfinizden ödün vermemenize zemin hazırlar. Wonderboom 2 bluetooth hoparlör aynı zamanda batarya kapasitesi arttırılmış bir ürün olarak dikkat çeker. 13 saate kadar kullanım ömrü sunan ürün, kesintisiz bir şekilde müzik keyfi yaşamanıza olanak tanır. Bu yönü de kullanıcılar açısından tatmin edicidir. Ultimate Ears Wonderboom 2 mavi rengiyle de ilgi uyandırıcı bir yapıdadır.

Ultimate Ears Wonderboom 2 Mavi 125340924 Yorumları

Ultimate Ears Wonderboom 2 Mavi 125340924 Yorumları

Müzik keyfini, ihtiyacı olan her alana taşımak isteyenler için ideal bir ürün olan Wonderboom 2 bluetooth hoparlör, su ve toz geçirmez yapıdadır. Ayrıca darbelere ve düşmelere karşı da dayanıklı özellikler sergiler. Bunun yanı sıra gerek açık alanda gerekse de kapalı alanda niteliklerden herhangi bir özellik yitirmez. Bu yönüyle her yerde kullanma ve müzik keyfi yaşamak için son derece uygun bir üründür. Wonderboom 2 bluetooth hoparlörü tercih ederek, her yerde müzik keyfi yaşamak isterseniz 125340924 numaralı ürün kodu ile Trendyol’da bulabilirsiniz. Ayrıca ürünün satın alma kararı vermeden önce yapılan kullanıcı yorumları da size yardımcı olabilir. Bu noktada Ultimate Ears Wonderboom 2 mavi yorumları size yol gösterici olur, kararınızı verme konusunda yardım eder. Ultımate ears Wonderboom ürününü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.