Ülker Yeşil Paket

1.499 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Yeşil Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NEHİR GIDA TOPTAN Satıcı Ünvanı: SERVET ERCAN ÇAĞLAYAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3410222729
    Bu ürün NEHİR GIDA TOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • krispi tırtıklı baharat x1,krispi tırtıklı acılı x1,krispi tırtıklı peynirli x1,çizi x1,balık kraker x2,kat kat fındıklı x2, 3ü1arada x2, çokonat x1,papita x2,piko x2,luppo bar x1,ülker üzümlü kare çikolata x1,ülker antep fıstıklı kare çikolata x1,kekstra konfeti x2,9 kat muzlu x1,9 kat fındıklı x1,ülker sade çubuk kraker x2,metro x2,ülker finger sütlü x2,wanted karamel x2,dido x2,dankek pöti hindistan cevizli x1,dankek pöti üzümlü x1,dankek pöti kakao x1,ruffles ketçap x1,doritos baharatlı x1,doritos peynirli x1,ruffles sade x1,gong baharat x1,gong sade x1,ülker çokomilk x2
Geri Bildirim Ver