Ülker Dankek Pöti Hindistan Cevizli 35 Gr 24 Adet

199 TL
(8,29 TL / adet)
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,99 TL
300 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Dankek Pöti Hindistan Cevizli 35 Gr 24 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAMİATOPTAN Satıcı Ünvanı: BAYBURT LAMİA PETROL AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0151044778500013 Vergi Kimlik Numarası: 1510447785
    Bu ürün LAMİATOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ülker Dankek Pöti Hindistan Cevizli 35 Gr. (24 adet) En sevilen atıştırmalıklar arasında gösterilen Ülker dankek pöti Hindistan cevizli beş çaylarının vazgeçilmezlerinden biridir. Ağızda dağılan yumuşak kekinin yanı sıra Hindistan cevizli olması, farklı bir aromanın oluşturulmasına katkı sağlar. Yumuşak keki içerisindeki çikolata parçaları, daha yoğun bir lezzet araştırmasında olanlar açısından avantajlıdır. Dankek pöti 35 gr.’lık paketler halinde hazırlanır ve bu sayede taşınması daha da kolaydır. Ambalajı sayesinde ilk günkü tazeliğini korur ve bozulmaz. Gün içerisinde ya da tatlı krizi geldiğinde tercih edilebilecek ürünlerden bir tanesidir. Keki yumuşak ve hafif olması nedeniyle herkesin damak zevkine uygundur. Belirtilen ürünü ve farklı atıştırmalıkları satın almak isteyenler açısından Şarküterim online sitesi oldukça pratiktir. Kek ya da bisküvi kategorisinde yer alan pöti sipariş verildiğinde adrese teslim edilir. Zamandan tasarruf etmek isteyenler açısından belirtilen ürün yararlıdır. Hindistan cevizi aroması, kakaolu dolgusu ve keki sayesinde deneyenlerin damak tatlarına hitap ediyor. Gençler ve çocuklar tarafından da sevilen atıştırmalıklardan bir tanesi.
Geri Bildirim Ver