Ülker Çokoprens Bisküvi 10x30 gr

58,20 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ülker Çokoprens Bisküvi 10x30 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKDEMIR SHOP&TRADE Satıcı Ünvanı: MUHAMMED EMİN AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1535306810200000 Vergi Kimlik Numarası: 0210625797
    Bu ürün AKDEMIR SHOP&TRADE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜLKER ÇOKOPRENS ÇOKLU PAKET 300GR
Geri Bildirim Ver

Ülker Çokoprens Bisküvi 10x30 gr

Ülker Çokoprens bisküvi 10 x 30 gr uzun yıllardan beri değişmeyen tadıyla büyükten küçüğe herkesin yediği ve sevdiği, vazgeçilmez atıştırmalık tercihlerinden birisidir. Kıtır kıtır bisküvisi ve eşsiz kakaolu fındık kremasıyla Çokoprens sandviç bisküvi oldukça doyurucu bir tat verir. Bu sebeple herkesin gönlünde yer almış bir atıştırmalıktır. Tadıyla bir insanı çocukluk anılarına geri götürebilir. Ayrıca küçük çocukların da ister okulda ister evde severek tükettiği bir seçenektir. Çay veya kahve saati gibi molalarda hatta günün her anında doyurucu bir atıştırmalık olarak tercih edilebilir. Çokoprens bisküvi yüksek besin değerleri sayesinde günlük gerekli enerjiyi kazanmanıza yardımcı olur. Eşsiz ve dayanılmaz tadı da atıştırmalık olarak sıkça tercih edilme nedenlerinden birisidir. Sevdiklerinize güvenle ikram edebilirsiniz.

  • Bilindik lezzet
  • Eşsiz tat
  • Yüksek doyuruculuk

Doyurucu İçeriğiyle Çokoprens Sandviç Bisküvi

Doyurucu İçeriğiyle Çokoprens Sandviç Bisküvi

Ülker Çokoprens tadıyla birçok kişinin vazgeçemediği bir lezzettir. Atıştırmalıklar ara öğünlerde sıkça tercih edilir. Ürün uygun fiyatıyla da beğeni toplar. İki kurabiye arasındaki leziz kakaolu fındık kremasından oluşan Çokoprens, tatlı ihtiyaçlarını gideren bir atıştırmalık alternatifidir. Birçok kişi hem kendi atıştırma saatlerinde ürünü tercih eder, hem de çocukların beslenme çantasına koyar. Ayrıca beklenmedik misafirler geldiğinde de ikram edilebilir. Üstelik çoklu ambalajı ile daha uzun süre tatlı keyfi verir. Büyükten küçüğe herkes tarafından sevilen bir lezzettir. Çokoprens hem lezzetli hem de doyurucu tadıyla günün her anında tercih edilebilir. Taze ve çıtır çıtır yapısı nedeniyle seveni de günden güne artar. Çay ve kahve yanına da sıkça tercih edilen bir yiyecektir. Bisküvi ve çikolatanın mükemmel birleşimi olan bu lezzet çikolatalı bisküvi severlerin vazgeçilmez tadı olmaya devam eder.

Ülker Çokoprens Bisküvi 10 x 30 gr Yorumları

Ülker Çokoprens Bisküvi 10 x 30 Gr Yorumları

Ülker Çokoprens bisküvi 10 x 30 gr yorumları bu sandviç bisküvinin birçok kişi tarafından sevildiğini gösterir. İki yuvarlak ve çıtır çıtır bisküvi arasındaki kakaolu kremasıyla uzun yıllardır varlığını sürdürerek bugünlere kadar gelir. Çokoprens çikolatalı bisküvi kendine has tadıyla eşsiz bir deneyim sunar. Ülker markasının en önemli ürünlerindendir. Dışındaki çıtır bisküvisi ve içindeki kakaolu kremasıyla tek bir tanede tadına doyulmayacak bir deneyim yaşatır. Çokoprens sandviç bisküvi bu nedenle herkesi lezzetiyle mutlu eden bir atıştırmalıktır. Gerek küçük çocukların okul kantininden aldığı, gerekse büyüklerin çay saatlerinde tercih ettiği bir üründür. Damak tadınıza göre çayla, kahveyle ya da sütle de tüketilebilecek bir ürün çeşididir. Günlük atıştırmalık olarak birçok kişi tarafından tercih edilir. Üstelik 10’lu paketi sayesinde ekonomik açıdan da sizleri memnun eder.

Ülker Çokoprens Bisküvi 10 x 30 gr Fiyatı

Ülker Çokoprens Bisküvi 10 x 30 Gr Fiyatı

Ülker Çokoprens bisküvi 10 x 30 gr fiyatı uygun aralıklardadır. Yıllardır lezzetinden vazgeçilmeyen ve kalitesinden ödün vermeyen bir bisküvi çeşididir. Çıtır çıtır bisküvileri yoğun bir kremayla buluşturan bir tattır. Yumuşak ve taze kremasıyla herkesin beğendiği atıştırmalık alternatifidir. Lezzeti yıllardan beri vazgeçilemez olduğunu kanıtlar niteliktedir. Doyurucu bir içeriğe sahiptir. Gün içerisinde atıştırmalıklarından vazgeçmeyenlerin sıkça tercih ettiği bir üründür. Aniden bastıran tatlı krizlerini çözmek için birebirdir. Çay, kahve ya da sütle tercih edilebilir. Günlük atıştırmalık olarak da tercih edilir veya misafirlere ikram olarak da verilebilir. Uzun yıllardır üretilmesi nedeniyle kişileri çocukluk anılarına geri götürebilir. Ürün 10’lu paket halinde olduğu için oldukça ekonomiktir. Siz de bu eşsiz ürünü uygun fiyatlarla online alışverişin adresi Trendyol’dan avantajlı bir şekilde satın alabilirsiniz.