Uhu Super Glue Japon Yapıştırıcı 3 g

99 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
150,95 TL

Ürün Bilgileri

Uhu Super Glue Japon Yapıştırıcı 3 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kestane Satıcı Ünvanı: YERSİZ ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950097343900001 Vergi Kimlik Numarası: 9500973439
    Bu ürün Kestane tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uhu super glue japon yapıştırıcı 3 gyapıştırıcı alanında, kalitesiyle kendini dünyaya kanıtlamış uhu’nun efsane ürünü süper güçlü japon yapıştırıcı ofmark’ta! Hem ülkemizde hem de dünyada en çok tercih edilen yapıştırıcı markası uhu, uzun yıllardır yapıştırmanın en hesaplı ve kaliteli yolunu üretiyor.son derece hızlı ve güçlü süper yapıştırıcı olan uhu super glue japon yapıştırıcı, evde veya ofiste kesinlikle çekmecenizden eksik etmeyeceğiniz bir ürün. Aklınıza gelebilecek her maddenin küçük tamiratları için rahatlıkla kullanabilirsiniz. Damlama yapmayan tüpü sayesinde kullanımı çok pratiktir. Kendisi küçük etkisi çok büyük…neleri yapıştırır?metal, kauçuk, porselen, seramik, ahşap, deri, plastik, mantar, keçe ve çok daha fazla malzemeyi sadece tek damla ile hızlı ve sağlam bir şekilde yapıştırır.kullanım önerileriuhu super glue japon yapıştıcı, son derece hızlı kurur ve sertleşir. Bu nedenle kullanım sırasında özellikle çocuklardan uzat tutulmalıdır.yapıştırılacak yüzey, toz, kir ve yağdan arındırılmış olmalıdır. Eğer pürüzlü ise iyi bir tutunma için yüzey hafifçe zımparalanabilir.yapıştırıcıyı ince bir şekilde tek bir yüzeye uygulayın ve parçaları hemen birbirine bastırın.ortalama 60 saniye içerisinde parçalar birbirine hiç ayrılmamak üzere yapışmış olacaktır.fazla tutkalı hemen kuru biz bezle silin. Sertleştikten sonda çıkarılması çok zordur.işlem bitince tüpün kapağını sıkıca kapatarak çocukların ulaşamayacağı kuru ve serin bir yerde muhafaza edin.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver