Uğurböceği Yayınları I Wonder About Allah 1 - Özkan Öze I Wonder About Allah 1 Kitabı" -

198,66 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
214,95 TL
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
245,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
248,22 TL
3 Adet ve Üzeri 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,38 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Uğurböceği Yayınları I Wonder About Allah 1 - Özkan Öze I Wonder About Allah 1 Kitabı" -

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rağbet Kitap Satıcı Ünvanı: RAĞBET YAYINCILIK DAĞITIM VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734097463100001 Vergi Kimlik Numarası: 7340974631
    Bu ürün Rağbet Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sorulardan asla korkmayin! Yapisin sorularin kuyruguna ve çekebildiginiz kadar çekin. Arkasindan kocaman bir cevap gelecektir. Yeter ki, dogru cevaplari bulma yolunda, engelleri asacak kadar gayret gösterin, arastirin ve okuyun. Eger akliniza bir soru geliyorsa, mutlaka bir cevabi vardir... ALLAH´I MERAK EDIYORUM adli bu kitapta, Rabbimiz Allah hakkindaki bazi sorularin cevaplari veriliyor. Bu sorular, en çok merak edilenler ve en çok sorulanlar arasindan seçildi. Iste kitaptaki sorular: Allah´i niçin göremiyorum? Allah ne kadar büyük? Allah nerede? Allah´i kim yaratti? Allah nasil bir varlik? Allah neden bir? Allah, ayni anda bu kadar isi nasil yapiyor? Allah, meyve yaratmak için, neden agaç yaratiyor?Allah yaratiyor, peki tabiat ne yapiyor?(Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: I Wonder About Allah 1 Ürün Kodu: 9786055523480 Basım Yılı: 2012.00000000 Kapak Türü: Kağıt Cinsi: Çevirmen: Özkan Öze En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili İngilizce
  • Yazar Özkan Öze
Geri Bildirim Ver