4
Olta Seti kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

UcuzaAv 30 Parça 1. Kalite Çocuk Olta Seti

449,90 TL

Ürün Bilgileri

UcuzaAv 30 Parça 1. Kalite Çocuk Olta Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UcuzaAv Satıcı Ünvanı: MUSTAFA BABA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1280211381
    Bu ürün UcuzaAv tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • UcuzaAv 1. Sınıf Ürün Çocuk Olta Seti, Çocuklarınıza balık avcılığını aşılamak ve eğlendirmek amacıyla uzun süreli kullanabileceğiniz ekonomik ve bir o kadar kaliteli ürünlerden seçilmiş settir. Kamış, Sasa marka 180 cm uzunluğunda kaliteli fiberden(4 kat fiber) üretilmiş, 5 parçalı ve dolgu uçludur. Yaklaşık 110 gr ağırlığında, kapalı boyu 45 cm olarak, kolay taşınabilir dizayn edilmiştir. Makine , mavi, kırmızı ya da gri renkli 20 lik ve misinası hazır üzerine sarılıdır. Fırdöndü, black nickel kaliteli malzemeden no:7 veya 9, 5 adettir, Klips ,black nickel, kaliteli malzemeden no:7 veya 9, 5 adettir. Hazır takım , üç iğneli, kullanıma hazır, çocuğunuzun avlayabileceği çoğu balığa uygun, 2 adettir. Kurşun , 15 gr, takılma kopma durumları da düşünülerek 3 adettir. Zil, 2 adet tekli zil sete ilave edilmiştir. Fosfor, 4,5x37 ölçülerinde, 1 pakettir(paket içeriği iki adettir). İğne, Youvella marke 10 adet muhtelif boylarda (8,9,10) sinek iğnedir.
Geri Bildirim Ver