Üç Dört Beş Yayıncılık Üçdörtbeş Yayınları Ayt Matematik 10'lu Deneme 2022

131,50 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2. Ürüne %10 İndirim
Kurumsal Fatura
170,50 TL
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,18 TL
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
1.000 TL'ye 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
219 TL189,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Üç Dört Beş Yayıncılık Üçdörtbeş Yayınları Ayt Matematik 10'lu Deneme 2022

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇANKAYA KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: MEHMET ÇANKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2290211051
    Bu ürün ÇANKAYA KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üç Dört Beş Yayıncılık 2020 Ayt Matematik 10 Lu Deneme 9786058116269 2020 Model.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Cengiz Yakıncı
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Üç Dört Beş Yayıncılık AYT Matematik 10'lu Deneme

Geleceğini sağlam temellere kurmak isteyen kişiler, üniversite sınavı hazırlıkları sırasında kaynak seçimine dikkat eder. Bu nedenle soru kalitesine ve yararlı sınav strateji uyumuna kucak açan kaynaklar bu bağlamda oldukça tercih edilir. Üç DörtBeş Yayıncılık AYT matematik 10’lu deneme bu ihtiyacınızı ve beklentinizi karşılaması bakımından beğeni ve memnuniyet toplayan bir üründür. Ürünün soruları oldukça kaliteli olup kalitesini matematik netlerinizdeki yükselişle taçlandırır. Ürünün soru yapısı güncel hayattan örneklerle hem ÖSYM’nin soru tarzı ile benzerlik gösterir, hem de öğrencinin analitik düşünmesini destekler. Bu bir avantajdır. Ayrıca görsel tarzaki sorularla birlikte yorum kabiliyetinizi de artırır. Denemeler dikkatle ambalajlanıp, sarsıntıya dayanıklıdır. Aşırı bir baskı haricinde ürün kalitesi tehlike altına girmez. Siz de bu ürünü gönül rahatlığıyla deneyimleyebilirsiniz.

  • Kaliteli sorular
  • Sınav stratejileri
  • Analitik gelişim kaynağı

Kaliteli İçeriği ile Üç Dört Beş Matematik Denemeleri

Kaliteli İçeriği ile Üç Dört Beş Matematik Denemeleri

Eğitim alanında kaliteli soru içeriğine sahip kaynaklar müşteriler tarafından beğeni toplar ve sıklıkla tercih edilir. Bu noktada zengin ve kaliteli içeriğe sahip kaynaklar öne çıkar. AYT 10’lu matematik deneme seti özellikle bu durumdaki öğrenciler için bu problemi ortadan kaldırır. Ürün, düşük kaliteli soru barındırmaz, her zorluk seviyesinde soruyla beraber öğrencinin gelişimini görmesine yardımcı olur. Yorum ve analitik soru dengesi optimum düzeydedir. Bu nedenle müşterilere gönül rahatlığıyla kullanım imkanı sunar. Ayrıca tanım ve formül verip analitik düşünce ve yorumu ön plana çıkartan sorular oldukça boldur. Geometri soruları bu nedenle ön plana çıkar. Seçici sorularıyla beraber öğrencileri orijinal sınava hazırlar. Böylece uygulamanızı da geliştirirsiniz. Bu deneme sayesinde iyi bir sınav hazırlık deneyimi geçirirsiniz. Siz de bu ürünü deneyimleyebilir, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

AYT Matematik 10’lu Deneme ile Netinizi Yükseltin

AYT Matematik 10’lu Deneme ile Netinizi Yükseltin

İçerdiği sorular ile beğeni toplayan 9786058116269 kodlu bu deneme seti ile beraber bir süre deneme sıkıntısından kurtulursunuz. Ürün, herhangi bir ortamda uygun koşullar sağlandığı takdirde uyum sağlar. Bu set ile beraber stratejik düşünmek zorunda kalmazsınız. Gün içinde çalışma alanınızın dışına çıkabilirsiniz. Unutulmamalıdır ki denemelerde zaman alıcı ve eleyici birçok soru vardır. Bu da ürünün kalitesini arttırır. Böylelikle adım adım öğrencileri ÖSYM soru tiplerine hazırlar. Bu da setin önemli özelliklerinden biridir çünkü sınav esnasında analitik düşünmeye yatkınlık dereceniz ile ön plana çıkarsınız. Unutulmamalı ki birçok soru tipi barındırır. AYT matematik alanındaki her öğrenci skalasına hitap eder. Üç Dört Beş matematik denemesi müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar ve tercih edilir. Siz de kaliteli içeriği ve donanımı ile tercih edilen bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun 10’lu AYT Matematik Denemesi Fiyatı

Bütçenize Uygun 10’lu AYT Matematik Denemesi Fiyatı

Öğrenciler için oldukça önem taşıyan kaliteli deneme sorununu uygun ve zengin bir yayın ile çözmek oldukça kolaydır. Üç Dört Beş Yayıncılık AYT matematik 10’lu deneme fiyatı ürünün sunduğu tüm bu özelliklere göre belirlenir. İçerdiği özel formül ve sorularla beraber bu deneme çözdüğünüz sürece size hizmet eder. Ürünün kullanım aşamaları öğrenciyle uygun bir yapı gösterebilir. Gün içinde çözülen deneme miktarı öğrenciye bırakılması uygundur. Ürünün hedef kitlesi AYT matematik öğrencileridir. Net gelişimi kolay gözlemlenir. Ancak bu sınava hazırlanmak herkes için uygundur. Analitik sorulardan yorum sorularına kadar yelpazesi geniştir. Üç Dört Beş Yayıncılık AYT matematik 10’lu deneme yorumları kısmında ürün, sunduğu bu özellikler sayesinde müşteriler tarafından beğeni toplar. Siz de Trendyol aracılığı ile bu imkanlardan faydalanabilir, ürüne güvenli ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.