Uçar Doğaltaş Yengeç Akik Doğal Taş Mat Mavi Küre Kesim 8mm Dizi

99 TL

Ürün Bilgileri

Uçar Doğaltaş Yengeç Akik Doğal Taş Mat Mavi Küre Kesim 8mm Dizi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Livza Bijuteri Satıcı Ünvanı: ATA ZEREY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9981132161
    Bu ürün Livza Bijuteri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yengeç Akik Doğal Taş Mat Küre Kesim 8mm DiziAkik Taşı Özellikleri Astroloji: Kova ve Koç burcu Birincil Çakra: Boğaz Çakrası Renk: Gri, Siyah, Kırmızımsı Kahverengi Menşei: Meksika, Brezilya, Uruguay, Ulaşılabilirlik: Yaygın Mineral Sınıfı: Oksitler Sertlik: Mohs değerine göre 6 – 7 Titreşim: 8 numara AKİK TAŞI Akik taşı, oldukça değişken bir görünüme sahiptir. Parlaklığı da değişkenlik gösterebilir. Renk aralığı
  • kırmızı ile kahverengi ve siyah ile gümüş arasında değişebilir. Görünüm olarak oldukça değişken olsa da, her zaman kırmızımsı bir çizgi oluşturur. Bu kırmızı çizgi, akik taşını tanımlamada en önemli ipucu olarak gösterilmektedir. Manyetik bir taş değildir. Bununla birlikte, ortak bir mıknatısa çekilecek kadar manyetik içerir. Bu nedenle, uygun bir tanımlama yapmak için diğer özelliklerinin kontrol edilmesi gerekir. Genel olarak dünyanın her yerinde bulunan bir mineral olsa da, değerli taş kaynakları biraz daha azdır. Amerika, Güney Afrika, Fas ve Brezilya’da çok sayıda kaliteli akik taşı üretilmektedir. İtalya’daki Elba Adası da bu değerli taşın klasik kaynaklarından biridir. Fiziksel Şifa Özellikleri Bu değerli taş, uzun bir süredir kana bağlı kalmasını sağlayan zengin bir geçmişe sahiptir. Kana bağlı kalması ve yüksek demir içeriği ile vücutta sağlıklı kan akışını sağlamak için en iyi taşlardan biri olarak gösterilmektedir. • Kullanan kişiyi ruhsal açıdan ve strese karşı korur. • İnsanları negatif enerjiden korur. • Bazı cilt hastalıklarına olumlu etkisi vardır. • Kullanan kişilerin ağrılarını azaltır. • Mide ve bağırsak problemlerinde yardımcı olur. Yüksek tansiyon, kan pıhtısı, ağrılı adet dönemleri ya da vücutta kan akışına bağlı herhangi bir sağlık sorunu varsa, ihtiyacınız olan taş akik olabilir. Bu değerli taş, dokuları en iyi durumda tutmak, besinlerin doğru şekilde emilmesini sağlamak ve vücutta detoks etkisi yaratmak için idealdir. Değerleri Dizi Uzunluğu: 38-42 cm Dizi’de Ortalama Taş Adeti: 48-51 Adet Taş Ölçüleri: 8 mm Kesim Türü: Küre Kesim Ürün fotoğrafı temsili fotoğraftır, ürünler doğal taş olmasından kaynaklı renklerinde, ağırlıklarında ve uzunlukların da farkındalık yaratabilir.
Geri Bildirim Ver