Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 Oyun

Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fame Yeşilköy Satıcı Ünvanı: SONGÜL ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820333148
    Bu ürün Fame Yeşilköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4

Güncel birçok oyuna hala bünyesinde yer veren ve oynama olanağı tanıyan Playstation 4, kullanıcılar tarafından tercih edilen konsollar arasında yer alır. Eğlencenize katkı sağlayacak birçok oyunu faal şekilde çalıştıran Playstation 4 oyunlarından biri de Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition oyunudur. Ünlü oyun geliştirici markalarından biri olan Ubisoft tarafından üretilerek piyasaya sürülen oyun, bu özel sürümünde Washington Edition olarak oyun severlerin karşısına çıkıyor. Hikayesinde salgın dönemine yer veren Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 oyununda, tecrübeli bir ajan olarak Washington'u salgından korumanız ve yok olmaktan kurtarmanız beklenir. Oyun, atmosferi ve ikonik mekanlarıyla dikkat çeker. Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 oyun özellikleri bakımından ise şu yönleriyle ön plana çıkar.

  • Playstation 4 için uygun
  • Aksiyon türünde bir oyun
  • Çevrimiçi özellik

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 Oyun İçeriği

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 Oyun İçeriği

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 Oyun içeriği bakımından oyunculara bir distopya sunar. Bu distopyada dünya bir salgın ile karşı karşıyadır. Sizden beklenen de Washington’ı bu salgından kurtarmanız ve yok olmasının önüne geçmenizdir. Özgün bir ambiyansa ve çevre dizaynına sahip olan Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 oyun zevkini üst seviyeye taşır. Bu kapsamda sivilleri korumak da sizin sorumluluğunuzda yer alır. Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition, çevrimiçi bir oyun olmasına karşın, ilerlemeli bir oyundur. Seviye atladıkça Washington’ın farklı yerleri keşfedebilir ve size karşı olan çetelerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Bunun yanı sıra sizin yanınızda olacak, beraber hareket edeceğiniz dost gruplarda olacaktır. Bu oyuna sahip olarak gerçekçi bir evrenin içinde yer alabilirsiniz.

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 Oyun Kullanımı

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 Oyun Kullanımı

Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 oyun kullananlar Washington’ın ve Washington’da yaşayan sivil halkın kahramanı olmaya aday olur. Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition’da bölgenin karşı karşıya kaldığı salgın ve biyolojik tehditler karşısında sizden bu durumu çözüme kavuşturmanız beklenir. Açık dünya içeren bu oyunda ikonik mekanlar ve etkileyici atmosfer sizi içine çeker. Bu sayede kolayca oyunun evrenine ve hikayesinin içine dahil olursunuz. Kendinizi büyük bir aksiyonun içinde bulurken, sivilleri de kurtararak onlarla hareket edebilirsiniz. Oyun ilerledikçe sivillerle ya da dost gruplarla görevleri yerine getirebilir, yeni maceralara atılabilirsiniz. Ayrıca sahip olduğunuz takdirde oyunun kullanımı da oldukça basittir. Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 oyun kullanımı için konsola takıp çalıştırmanız yeterli olur.

Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition Yorumları

Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition Yorumları

Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition, kullanıcılarına açık bir dünyada distopik bir aksiyon sunar. Çevrimiçi oynanan bu oyunda Washington’ı ve sivil halkı; salgın, biyolojik silahlardan ve yok olma tehlikesinden kurtulmanız beklenir. Bu doğrultuda sivil halkla ve dost gruplarla hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte size karşı koymak ve Washington’a zarar vermek isteyen gruplar da olacaktır. Hikayesi ve atmosferi sayesinde sizi için alacak olan Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition aksiyon dolu bir yolculuk vadeder. Ayrıca oyunu satın almaya karar vermeden önce Ubisoft Tom Clancy's The Division 2 Washington Edition PS4 oyun yorumları da size rehberlik eder. Bu yorumlar sayesinde kullanıcıların deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Oyunu tedarik etmeye karar verirseniz de 3307216099482 ürün koduyla Trendyol’dan kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.