Ubisoft Ps4 Assassin's Creed The Ezio Collection

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ubisoft Ps4 Assassin's Creed The Ezio Collection

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fame Yeşilköy Satıcı Ünvanı: SONGÜL ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4820333148
    Bu ürün Fame Yeşilköy tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Ubisoft Assassin's Creed The Ezio Collection PS4 Oyun

Oyunlar eğlenceli vakit geçirmenin en sevilen yollarından biridir. Aksiyon ve macera tutkunları için hazırlanan Ubisoft Assassin’s Creed The Ezio Collection PS4 oyun, bu tarzı sevenlerin dikkatini çeker. Assassin’s Creed’in devamı niteliğinde olan bu ürün yeni karakteriyle aksiyon tutkunlarının beğenisine sunulur. Ürün paketi 3 farklı içerik ile oyuncuların karşısına çıkar. Görüntü kalitesiyle dikkat çeken bu ürün her aşamasıyla beğeni toplar. Eğlenceli bir oyun deneyimi sunan ürün, oyuncuları şaşırtacak ve aynı zamanda zorlayacak yeni özelliklerle çeşitli görevler sunar. Ürün, maceranın baş kahramanı Ezio Auditore da Firenze’nin aksiyon dolu serüvenini yaşayarak keyifli bir deneyim amaçlar. Bu içerik sayesinde siz de verilen görevleri tamamladıktan sonra amaca ulaşarak, sürükleyici ve aksiyon dolu vakit geçirebilirsiniz.

  • Aksiyon ve macera dolu deneyim
  • Yeni görev ve özellikler
  • 3 farklı içerik

Benzersiz Oyun Deneyimi Yaşatan Ezio Collection PS4

Benzersiz Oyun Deneyimi Yaşatan Ezio Collection PS4

Assassin’s Creed The Ezio Collection oyun paketi 3 farklı içerikle oyuncuların karşısına çıkar. Paket içeriği Assassin's Creed II, Brotherhood ve Revelations üçlemesinden oluşur. Ürün farklı ve zorlu görevleri aşarak heyecan dolu birçok bölümde zamanın nasıl geçtiğini anlamadan benzersiz bir deneyim sunar. Assassin's Creed The Ezio Collection PS4 oyun konsolu ile profesyonel oyun tecrübesi edinme imkanı sağlar. Çeşitli senaryolar ile oynarken siz de kendinizi oyuna ait hissedebilirsiniz. Ürün HD görüntüleriyle, adeta gerçek gibi olan benzersiz sahneleri sayesinde ayrıcalıklı bir serüven yaşatır. Oyun içerisinde dilediğiniz strateji ve planı uygulayabilir rakiplerinize üstünlük sağlayabilirsiniz. Verilen görevleri yerine getirdikçe karaktere yeni özellikler kazandırılır. Bu özellikler sayesinde karakterinizi güçlendirerek macerayı sürdürmeniz mümkün olur. Siz de beklentilerinizi karşılayacak sürükleyici bir hikaye ile eşsiz bir deneyim yaşayabilir ve zamana meydan okuyabilirsiniz.

Assassin's Creed The Ezio Collection Avantajları

Assassin's Creed The Ezio Collection Avantajları

Oyun, içerisindeki HD görüntüler ile gerçeği yakından yansıtarak online uygulama üzerinden dünya çapında erişim ağı sayesinde gerçek rakiplerle serüvene atılma imkanı sağlar. Ezio Collection PS4 konsolu ile uyumludur, son derece profesyonel bir deneyim yaşatır. Ayrıca çoklu oyuncu seçeneği ile arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle keyifli zaman geçirmenizi sağlar. Oyunun üç versiyonu da geliştirilen grafikler, aydınlatma ve yenilenen efektler ile Ezio’nun destansı hikayesini yaşatır. İstediğiniz yerde ve zamanda hayal ettiğiniz oyun tecrübesini keyifle yaşayabilirsiniz. AC Ezio Collection PS4 sürümü uzaktan oynayabilme keyfi sunar. Geliştirilen donanım yetenekleri ve işlem gücü sayesinde efsanevi liderin yolculuğuna eşlik etmenizi sağlar. Oyun tutkunlarının aradığı aksiyon ve macerayı doyasıya yaşamasına olanak tanır. Siz de eğlenceli ve keyif dolu vakit geçirebilmek için oyuna kolayca sahip olabilirsiniz.

Ubisoft Assassin’s Creed The Ezio Collection PS4 Fiyatı

Ubisoft Assassin’s Creed The Ezio Collection PS4 Fiyatı

Ubisoft oyun tutkunları için piyasaya benzersiz bir içerik sürer. Oyun dünyasının başarılı serilerinden olan Assassin’s Creed yeni üçlemesi ile oyuncuların karşısına çıkarak ilgi toplar. İçeriği deneyimleyenler büyüleyici bir evrene adım attığını hisseder. Oyuncuların merak ettiği konular arasında ürünün fiyatının ne olduğu vardır. Ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak fiyatı belirlenir. Ubisoft Assassin’s Creed The Ezio Collection PS4 oyun fiyatları müşteri bütçesine uygun olarak belirlenir. Fiyatlar, oyun tutkunu herkesin ürünü alabilmesine olanak sağlar. İhtiyaç duyduğunuz zamanlarda keyifli vakit geçirmenize imkan tanır. Tercih ettiğiniz içeriği dilediğiniz zaman oynayabilir, eşsiz deneyim yaşayabilirsiniz. Çıkarılan bu üçleme her yaştan oyuncuya hitap eder. Müşteri değerlendirme veya yorumlarına ulaşarak tercih ettiğiniz ürün hakkında fikir edinmeniz mümkün olur. İçeriğe 3307215977361 ürün kodu ile Trendyol üzerinden kolayca ulaşarak satın alabilirsiniz.