u-power Red Leve Bruce Kompozit Burunlu S1P SRC ESD 390 Gram Yazlık Upower İş Ayakkabısı

3.490 TL
Son 2 ürün!
Beden: 40
40
41
42
43
44

Ürün Bilgileri

u-power Red Leve Bruce Kompozit Burunlu S1P SRC ESD 390 Gram Yazlık Upower İş Ayakkabısı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Work-Safety Satıcı Ünvanı: İHSAN PATAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7230802092
    Bu ürün Work-Safety tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bruce , nefes alabilen Naylon üst kısım ve burun kısmında aşınmaya dayanıklı sürtünme başlığı bulunan süper hafif S1P SRC ESD koruma sınıfı güvenlik ayakkabısıdır . Ayakkabının toplam ağırlığını önemli ölçüde azaltan yeni nesil ultra hafif PU bileşiminden yapılmış yenilikçi tabanlı yazlık güvenlik ayakkabıları . Ayak tabanını ve AirToe Alüminyum burnu korumak için ultra hafif, delinmeye dirençli bir sistemin kullanılması sayesinde ayakkabı her zamankinden daha hafif . Rahatlık ve uzun süreli sağlık, hafif poliüretan bileşikteki anatomik U-Power Original'ın varlığı , antibakteriyel ve nefes alabilirlik ve yüksek nefes alabilirlik ve ayak sağlığı sağlayan WingTex hava tüneli astarı ile garanti edilir. Kaymaz , aşınmaya dayanıklı , yağa dayanıklı ve antistatik korumalı tabanlı kadın ve erkek güvenlik ayakkabıları . Şunlar için ideal güvenlik ayakkabısı : depo çalışanları , nakliye ve lojistik , elektrikçiler , marangozlar ve genel olarak zanaatkarlar .

Ürün Özellikleri

  • Tip Kompozit Burunlu
Geri Bildirim Ver