TUTYAKALA 560 Adet Isıyla Daralan Renkli Laptop Şarj Kablo Kaplama Yalıtım Tamir Bandı Koruyucu Makaron

Ürün Bilgileri

TUTYAKALA 560 Adet Isıyla Daralan Renkli Laptop Şarj Kablo Kaplama Yalıtım Tamir Bandı Koruyucu Makaron

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Size Özel Satıcı Ünvanı: ER-KOÇ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336008277500012 Vergi Kimlik Numarası: 3360082775
    Bu ürün Size Özel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 560 Adet 5 Renk 12 Boyut Isıyla Daralan Renkli Makaron Laptop Pc Şarj Elektrik Tel Kablo Yalıtım Tamir Bandı Koruyucu Kutulu Set Daralan makaron, ısı etkisi ile belirli bir oranda daralarak çapı küçülen özel bir izolasyon malzemesidir. Elektriksel izolasyon, koruma, etiketleme, sınıflama gibi uygulama alanları vardır. Isı etkisi ile 2 ye 1 oranında küçülerek, operasyona konu olan kabloların etrafını sıkıca sarar. Bu sarma işlemi sayesinde, kapladığı malzemeyi dış etkenlerden korur. Genellikle bilgisayar, network, şarj kablo bağlantı, kablo demeti, lehim bağlantısı ve elektronik bileşenlerinin yalıtım amaçlı kaplanması işleminde kullanılmaktadır. Kablolara gruplama, işaretleme ve renk kodlaması da yapılabilir. 12 farklı çapta makaron bu sette bulunmaktadır. Her çap için 5 farklı renk seçeneği vardır. Kullanım ve uygulanması çok kolaydır. Uygun ısıyla daralan makaronu seçin, metal bağlantının üzerine koyun ve büzüşmesi için hava ısıtıcısıyla ısıtın. Aşağıda adet çap ve uzunluk tablosu bulunmaktadır. ( Adet x Çap x Uzunluk x Renk ) 90 adet x 1 mm x 45 mm x siyah 70 adet x 1.5 mm x 45 mm x kırmızı 80 adet x 2 mm x 45 mm x sarı 70 adet x 2.5 mm x 45 mm x yeşil 50 adet x 3 mm x 45 mm x siyah 45 adet x 3.5 mm x 45 mm x mavi 45 adet x 4 mm x 45 mm x kırmızı 20 adet x 5 mm x 45 mm x mavi 20 adet x 6 mm x 45 mm x mavi 25 adet x 7 mm x 45 mm x kırmızı 25 adet x 10 mm x 45 mm x siyah 20 adet x 13 mm x 45 mm x siyah Paket İçeriği: 560 Parça Kutulu Isıyla Daralan Renkli Makaron Şarj Kablo Tamir Bandı Seti Not: Ambalajı açılan ve kullanılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Ürün kullanım videolarına internette arama yaparak ulaşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Çok Renkli
  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver