2
Hobi Dergileri kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Turkuvaz Aktüel Çengel Bulmaca Sayı 5

34,50 TL

Ürün Bilgileri

Turkuvaz Aktüel Çengel Bulmaca Sayı 5

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TURKUVAZDERGİ Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ HABERLEŞME VE YAYINCILIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871045872200015 Vergi Kimlik Numarası: 8710458722
    Bu ürün TURKUVAZDERGİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AKTÜEL ÇENGEL BULMACA SAYI 5

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Azerice
Geri Bildirim Ver

Turkuvaz Aktüel Çengel Bulmaca Sayı 5

Turkuvaz aktüel çengel bulmaca sayı 5, boş zamanlarını daha eğlenceli ve eğitici geçirmek için dikkat ve zeka geliştirici önemli bir etkinliktir. Çengel bulmaca, beyin jimnastiğini harekete geçirerek bilgileri tazeleme ve yeni bilgi öğrenme yolunda önemli etkilere sahiptir. Zeka ve kelime becerilerini artırarak birçok zihinsel hastalığın önlenmesi ve ertelenmesi konusunda da destekleyici bir üründür.

  • Kelime bilgisi

  • Eğlenceli aktivite

  • Zihinsel beceri gelişimi

Turkuvaz Aktüel Çengel Bulmaca 2022 Özellikleri

Turkuvaz Aktüel Çengel Bulmaca 2022 ÖzellikleriTurkuvaz aktüel çengel bulmaca sayı 5 özellikleri incelendiğinde her bir sayfada bütünlük koruyan ve seviyelere uygun sorular ile genel kültür ve yetenek soruları yer alır. Bilgi sorularının yanı sıra sanat, tarih ve bilim gibi pek çok alanda sorularla beyin gelişimini önemli ölçüde destekler. Hem renk uyumu hem de kaliteli baskısı ile estetik bir görsel tasarıma sahip olan çengel bulmaca, her bir sayfada farklı aktör sorularıyla da görsel hafızaya yönelik çalışmalara sahiptir. Hem beyin gelişimini destekleyen hem de yeni bilgiler öğrenilmesine yol açan çengel bulmaca, her yaştan bireyin kullanabileceği özel bir aktivite setidir. Boş zamanlarını etkili ve eğlenceli değerlendirmek için yeterli bir üründür. Bulmaca severler tarafından yoğun ilgi gören çengel bulmaca, Türkçe dilinde hazırlandığı için okuma-yazma bilen her birey tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Farklı zorluk derecelerinde olan bulmaca soruları, kişilerin başarı ve beceri deneyimlerini artırarak boş zamanlarını daha değerli kullanmalarına olanak tanır.

Turkuvaz Aktüel Çengel Bulmaca 2022 Kullanımı

Turkuvaz Aktüel Çengel Bulmaca 2022 KullanımıTurkuvaz aktüel çengel bulmaca, farklı zorluk seviyelerinde sorular içeren, renkli ve kaliteli baskısı ile kolay kullanıma sahip olan bir üründür. Türkçe dilinde hazırlanan bulmaca anlaşılır ve kısa sorulardan oluşur. Bulmacanın içeriğinde bulunan sorular genel kültür soruları ve genel yetenek sorularından oluşur. Birden farklı alana ait soruların cevaplarının yazılması için kutucuklar mevcuttur. Her bir kutucuk içerisine bir harf yazıldığı için önemli bir ipucu da sunar. Soru sonrasında kaç kutucuk mevcut ise soruların cevabı da o kadar harf içeren bir kelimedir. Bir ya da iki kelimelik cevaplar halinde hazırlanan sorular, parçadan bütüne doğru giderek çözümleme yapılır. Evde, iş yerinde, tatilde, öğle aralarında her an her yerde çözebileceğiniz çengel bulmaca, kullanıcıların zihinsel gelişimlerini artırarak egzersiz yapma imkanı sunar. Bulmacaları çözerken beyin fonksiyonlarını geliştirmeye yönelik fayda sağlayan önemli bir aktivitedir.

Turkuvaz Aktüel Çengel Bulmaca 2022 Fiyatı ve Yorumları

Turkuvaz Aktüel Çengel Bulmaca 2022 Fiyatı ve YorumlarıÇengel bulmaca çözmek, zihinsel gelişimleri etkileyen ve beyin fonksiyonlarına fayda sağlayan önemli bir aktivitedir. Baskı kalitesinden doğru soru ve cevaplara her bir detayı ince bir şekilde düşünülerek hazırlanan bulmaca, kullanıcılara eğlenceli bir zaman geçirme imkanı sunar. İçindeki kelimelerin birbirine bağlandığı bir tür çapraz kelime bulmacasıdır. Çengel bulmacaları, dil becerilerini ve zeka seviyelerini test etmek ve artırmak isteyen herkes tarafından kullanılabilir. Kolay kolay yırtılmayan kağıdı ile uzun süreli kullanıma sahip olan bulmaca, hafif olması nedeniyle de kolayca taşınabilir. Farklı yerlerde de çözülebilmesi ve vakit geçirilmesine imkan tanınması bakımından ayrı bir özelliğe sahiptir. Boş vakitleri daha eğlenceli ve öğretici kılan Turkuvaz aktüel çengel bulmaca sayı 5 yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. Turkuvaz aktüel çengel bulmaca sayı 5 fiyat bilgisi ve daha fazlası için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.