Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Alemdağ'da Var Bir Yılan Sait Faik Abasıyanık

97 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
77,10 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Alemdağ'da Var Bir Yılan Sait Faik Abasıyanık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UCUZ ROMAN Satıcı Ünvanı: EROL ŞAHİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7910192220
    Bu ürün UCUZ ROMAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alemdağ'da var bir yılan sait faik abasıyanık / iş bankası kültür yayınları basım yılı: 2016
  • sayfa sayısı: 136
  • kağıt türü: 2. Hamur
  • ebat: 20,5 x 20,5
  • dil: Türkçe
  • cilt durumu: Karton kapak
  • ısbn: 9786053607205
  • ılk basım yılı: 2012
  • yazar: Sait faik abasıyanık
  • "işte karşı karşıyasın. Haydi bakalım. Söyle söyleyeceğini. De diyeceğini. Dinler de. Tatlı tatlı dinler de. Sevgiden söz aç. Ne çıkar
  • o seni anlarsa değil sen onu anlarsan bir şeyler olacak. (...) birdenbire bulunduğumuz odanın kapısı açılıverdi. Içeriye rüzgâr girdi. Soğukla beraber yapraklarını dökmüş bir ağaç girdi. Ağacın arkasından duman dumanın arkasından bir kuş kuşun arkasından bir bulut girdi." "yılan uykusu" adlı öyküden.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Sait Faik Abasıyanık
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Alemdağ'da Var Bir Yılan Sait Faik Abasıyanık

Sait Faik Abasıyanık’ın en çok okunan eserleri arasında yer alan Alemdağ’da Var Bir Yılan kitabı İş Bankası Kültür Yayınları araçlığı ile çocukların beğenisine sunuluyor. Etkileyici ve sürükleyici bir içeriğe sahip olan İş Bankası Kültür Yayınları Alemdağ'da Var Bir Yılan Sait Faik Abasıyanık 178225, öykü okumaktan keyif alanlara hitap ediyor. Kitap okumanın çocukların hayal dünyalarına olan olumlu etkileri pek çok ebeveynin bildiği yararlar arasında yer alıyor. Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden biri olan bir zatın kitabını hediye olarak vermek önemli günlerde çocukları mutlu edecek detaylar arasındadır. Her yaştaki kitapsever için Sait Faik Abasıyanık Alemdağ’da var bir yılan adlı eserin önemi büyüktür. İçeriğinin sağlam bir duygu ile kaleme alınmış olması okuyucuya anında o duygunun geçmesini sağlıyor. Herkesin bu esere sahip olmasını sağlamak için Sait faik Abasıyanık Alemdağ’da var bir yılan yorum yapanların tamamı son derece olumlu görüşlerden oluştuğunu görüyoruz.

  • Birinci sınıf baskı kalitesi
  • Ekonomik fiyat
  • Orijinal içerik

Sait Faik Abasıyanık Alemdağ'da Var Bir Yılan Özellikleri

Sait Faik Abasıyanık Alemdağ'da Var Bir Yılan Özellikleri

Sait Faik Abasıyanık Alemdağ’da Var Bir Yılan inceleme fırsatı bulan herkes yakın zamanda kitabı tek solukta okuyarak önemli bir esere gerçek anlamda hakim oluyor. Her boş anını kitap okuyarak değerlendirenlerin beğenisine hitap eden kitap, kısa içeriği ve Alemdağ’da var bir yılan karakterleri ve konusu ile yazarın kendi hayat hikâyesinden esinlendiği kesitleri ele almaktadır. Kitabın etkileyici diğer önemli özelliklerinden biri de yazarın vefat etmeden önce piyasaya çıkmış olan son kitabı olmasıdır. 1954 yılında basılmış bir kitap olmasına karşın günümüzde halen popülerliğini korumaya devam etmesi, hikâyenin ve anlatım dilinin ne kadar güçlü ve kaliteli olduğunu gösteriyor.

Alemdağ'da Var Bir Yılan Kitabı İçeriği

Alemdağ'da Var Bir Yılan Kitabı İçeriği

Kitap hediye etmekten hoşlananlar için iyi bir alternatif niteliği taşıyan Sait Faik Abasıyanık Alemdağ’da Var Bir Yılan hikâyesi, okuyan herkesin kendi yaşantısına dair bir iz bulabileceği derinlikte bir kitap özelliğindedir. Yazarın kendi yalnızlık duygusunu ve bununla nasıl baş ettiğine kitabında farklı karakterler eşliğinde yer vermiş olması, gerçekçi bir hikâyenin içinde okuyucunun kendini bulmasına imkân veriyor. İnternet üzerinden bir tıkla kitap alışverişi yapmak çoğu zaman güvenli ancak yine de güvenilir adresleri tercih etmenin önemli olduğu bir konudur. Bazı satıcıların içeriği ile oynanmış orijinal olmayan kitapları göndermeleri hem paranın hem de zamanın boşa gitmesine neden oluyor. Tek solukta okunabilecek bir kitap olan Alemdağ’da var bir yılan Sait Faik Abasıyanık, farklı ve edebi yönü kuvvetli bir kitap arayışı olanların beklentilerine hitap ediyor.

Sait Faik Alemdağ'da Var Bir Yılan Fiyatı

Sait Faik Alemdağ'da Var Bir Yılan Fiyatı

Kitap okumaktan fazlasıyla keyif alanlar kendi aralarında sürekli kitap alışverişi yapmaya devam ederken, farklı ve özgün bir hikâye ile baş başa kalmak isteyenler Sait Faik Abasıyanık Alemdağ’da var bir yılan kitabı ile bu amaçlarına ulaşıyor. Teması yalnızlık olan eser, insanın kendi ile baş başa kaldığında yüzleştiği bazı gerçekleri konu ediyor. Sait Faik Abasıyanık’ın diğer öykülerinde de sıkça yer verdiği Panço karakterinin gerçekte kim olduğu ve yazar için ne ifade ettiği hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Bu öyküsünde de yer verdiği Panço karakteri, okuyucuya verilmek istenen sevgi ve yalnızlık kavramlarının derinlemesine hissedilmesini sağlıyor. En iyi kitap sıralamalarında her zaman üs sıralarda kendine yer bulmuş olan kitap, kapak tasarımı, eser kalitesi ve anlatım dili ile çok sayıda kitapseverin favorileri arasında yer almasına neden olmuştur. Trendyol'da yer alan Sait Faik Alemdağ'da Var Bir Yılan ürününe hemen sahip olmak için siz de sipariş verebilirsiniz.