Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
178,37 TL

Ürün Bilgileri

Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları Hz. Hasan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Express Kitap Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM GÜRLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4460383639
    Bu ürün Express Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hz.Hasan, Hz.Peygamber in torunu ve Onun Ehli Beyt i olarak Islam Tarihi nin önemli sahsiyetlerinden birisidir. Onun Hz.Peygamber le yasadigi günler, Rasûlullah in çocuklara gösterdigi davranis biçimi açisindan bizlere önemli bilgiler sunar. Daha sonra ilk Halifeler döneminde ortaya çikan ihtilaflar ve yasanan olaylar Hz.Ali gibi onu da önemli bir konuma itmistir. Bu süreçte onun yapici ve olaylara karsi sogukkanli durusu dikkat çekmektedir. Halife olarak kendisine biat edildigi dönemde ise müslümanlarin kanlarinin dökülmemesi için yaptigi fedakarlik Islam Tarihindeki ilk ve tek uygulamadir. O bütün haklarindan vazgeçerek Hilafeti Muâviye ye devretmis, bu nedenle bir çok elestiriye muhatap olmustur. Özellikle Sîa düsüncesinde Hz.Hüseyin in sehit edilmesi sürekli gündemde tutulurken, Ehli Beyt in ikinci imami olan Hz.Hasan in bu baris ve fedakarligi görmezden gelinmektedir. Iste bu çalisma Hz.Hasan in hayatinin bütün yönlerini temel kaynak ve rivayetler isiginda ele alarak objektif bir bakis açisiyla degerlendirmektedir. Ürün Adı: Hz. Hasan Ürün Kodu: 9789753897426 Yazar: Dr. M. Bahaüddin Varol Basım Yılı: 2013 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 248 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver