6
ADSL Modemler kategorisinde
en çok ziyaret edilen 6. ürün

Turkcell 4.5g Wınn Wifi Superbox Go Mw70vk Siyah (resmi Dist. Garantili)

2.695 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.695 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.766 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Turkcell 4.5g Wınn Wifi Superbox Go Mw70vk Siyah (resmi Dist. Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEMSAN TURKCELL MAĞAZASI Satıcı Ünvanı: DEMSAN BESİCİLİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0291010809800020 Vergi Kimlik Numarası: 2910108098
    Bu ürün DEMSAN TURKCELL MAĞAZASI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Turkcell 4.5G WINN Wifi Superbox Go MW70VK Siyah (Resmi Dist. Garantili) kapalı kutu faturalı

Ürün Özellikleri

  • Wireless Özelliği Var
  • Anten Sayısı Yok
  • USB Var
  • Router Özelliği Yok
  • Firewall Özelliği Belirtilmemiş
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Port Özelliği Yok
  • Port Sayısı Yok
Geri Bildirim Ver

Turkcell 4.5G Wınn Wi-Fi Superbox Go Mw70vk Siyah (Resmi Dist. Garantili)

İnternet, yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline geldiği için kullanımı oldukça yaygındır. Evde, işte ya da okuldayken tüm işler internet aracılığıyla yapılır. Bir araştırma yaparken, e-posta gönderirken veya telefonla görüşmelerde internet büyük yardımcı olur. Bu nedenle yüksek çekim gücünde, istenilen yerde ve zamanda kullanmak için bazı araçlara ihtiyaç duyulur. Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi Superbox Go MW70VK siyah (resmi dist. garantili) bu ürünlerden biridir. 4.5G desteği ve USB özelliği ile hayatınızı kolaylaştırır. İhtiyaç duyduğunuz zamanlarda yardımınıza koşan bu Vınn ile internete erişim sağlayarak medyadan geride kalmadan gündemi takip etme imkanını elde edebilirsiniz. Wireless özelliği ve fiber bağlantısıyla severek kullanacağınız bu ürünün görsel ve yorumlarını detaylı bir şekilde inceleyerek ve dilerseniz Vınn hakkında araştırma yaparak sipariş oluşturabilirsiniz.

  • Wireless özelliği
  • Fiber bağlantı
  • USB

Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi

Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi

4.5G turbo Vınn Wi-Fi MW70VK sahip olduğu başarılı özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilir. Ürünün USB girişi bulunduğu için kullanımı oldukça kolaydır. Kablosuz bağlantı hızı 300 olan Vınn ile internette kaliteli vakit geçirmenin tadına varabilirsiniz. Ergonomik olan ürün, minimal tasarımıyla fazla yer kaplamaz. Bu nedenle dışarıya çıktığınızda ağırlık yapmadığından dolayı yanınızda her zaman taşıyabilirsiniz. Seyahatleriniz esnasında büyük kurtarıcınız haline gelen Turkcell Vınn ile her anınızı sevdiklerinizle paylaşma imkanını yakalayabilirsiniz. Ürünle ilgili merak ettikleriniz varsa ve aklınızdaki soru işaretlerini gidermek istiyorsanız Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi Superbox Go MW70VK siyah (resmi dist. garantili) kullananlar size yardımcı olur. Bu sayede siz de ürün hakkında deneyim sahibi olabilirsiniz. Kurulumunu kolay bir şekilde yapacağınız, veri indirme hızı ve veri yükleme hızı yüksek olan bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi Avantajları

Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi Avantajları

İnternet hayatın her alanında ihtiyaç gerektirdiğinden kullanımı yaygındır. Evde, okulda ya da işteyken yapılması gereken meşguliyetleri tamamlamak için internet gereklidir. Fakat bazı zamanlarda işlerin dışarıdan halledilmesi gerekir. Turkcell Superbox Go bu zamanlarda sizler için büyük bir yardımcıdır. Ürün, yüksek çekim gücüne sahip olmasıyla internette hızlı bir şekilde işlerinizin tamamlanmasını sağlar. Kesinti olmadan konforlu bir şekilde sizler için hizmet sunar. Tatile gittiğinizde bu ürün sayesinde internetsiz kalmaktan kurtulabilirsiniz. Dayanıklı ve sağlam olan ürün ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda sizlere büyük yardımcı olur. Mekan fark etmeden internete kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz. Minimal tasarıma sahip Turkcell Vınn ağırlık yapan bir ürün olmadığından yanınızda kolay bir şekilde taşıyabilirsiniz. Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi Superbox Go MW70VK siyah (resmi dist. garantili) satın alarak keyifli gezintiler yapabilirsiniz.

Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi Fiyatı

Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi Fiyatı

Bir ürün satın alırken incelenmesi gereken pek çok unsur vardır. Kaliteli ve yüksek çekim gücüne sahip olması ürünün tercih edilmesini kolaylaştırır. Bununla birlikte uygun fiyat avantajına sahip ürünler dikkatleri üzerine çeker. Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi Superbox Go MW70VK siyah (resmi dist. garantili) fiyatına baktığınızda ürünün bulundurduğu özellikler ile orantılı bir şekilde belirlendiğini görebilirsiniz. Turkcell Vınn bu nedenle internet keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için iyi bir seçenektir. Bir ürünün ihtiyacı karşılayacak niteliklere sahip olması, kullanım sırasında olumsuz durumlardan uzak tutması önemli bir durumdur. İnternette kaliteli zaman geçirmenize yardımcı olan Turkcell 4.5G Vınn Wi-Fi Superbox Go MW70VK siyah (resmi dist. garantili) yorumları arasında ürünün yüksek çekim gücü ile ilgili paylaşımlar bulunur. Kolay kullanım özelliği sunan bu ürüne Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.