7
Toz Şeker kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Türk Şeker Toz Şeker 5 Kg

299 TL
(59,80 TL / kg)
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Türk Şeker Toz Şeker 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OLDCITY OTOMOTİV ve GIDA Satıcı Ünvanı: OLDCİTY OTOMOTİV TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0641052645100001 Vergi Kimlik Numarası: 6410526451
    Bu ürün OLDCITY OTOMOTİV ve GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün miktarı 5 kg
  • Marka
Geri Bildirim Ver

Türk Şeker Toz Şeker 5 kg

Türk Şeker markasının güvencesiyle üretilen toz şeker, sözleşmeli tarım modeli ile üretilir. Üretim için ekimden başlayan ve ambalaj yapılana kadar tüm sürecin ayrıntılı kontrolleri yapılır. Verimli sonuç odaklı bu prosesteki detaylı çalışmalar sayesinde kaliteli içeriğe sahip birinci sınıf ürünler ortaya çıkar. Yerli marka olan Türk Şeker toz şeker formunda sunduğu bu ürünü 5 kg ambalajla ekonomik bir seçenek haline getirir. Şeker, tatlı tüketiminin yoğun olduğu her evin ve gıda üzerine çalışan işletmelerin temel ihtiyacıdır. 5 kiloluk bu ürün kafe, restoran, pastane, yemek servisi yapan şirketler de dahil olmak üzere ofislerin de belirli bir süre ihtiyacını karşılayabilir. Üründen isterseniz tek paket isterseniz çoklu paket şeklinde sipariş vererek kaliteli içeriğe sahip bir şeker alabilirsiniz.

  • Organik üretim
  • Sağlıklı içerik
  • Ekonomik ambalaj

Türk Şeker Fabrikasında Toz Şeker Üretimi ve Özellikleri

Türk Şeker Fabrikasında Toz Şeker Üretimi ve Özellikleri

Türk Şeker toz şeker 5 kg ambalajlı ürünün ham maddesi olan pancarlar birinci sınıf kalitededir. A kalite tohumların organik tarımla yetiştirilmesi, büyüme evresinde hiçbir kimyasal gübre ya da ilacın kullanılmaması başlıca şartlar arasındadır. Fabrikaya gelen pancarlar öncelikle laboratuvarda analiz edilir. Testlerden başarıyla geçen pancarlar basınçlı su ile yıkanarak topraktan arındırılır. Fabrikaya yüzdürme havuzları ile alınan pancarlar ot ve taş tutma süzgeçleri sayesinden kaba çöplerden ayrılmış olur. Tam temizliğin sağlanması için döner kollu yıkama teknelerine alınır ve burada 15 dakika dönerek yıkanması sağlanır. Ön yıkaması, esas yıkaması ve durulaması yapılan ürünler pancar kıyım makinelerine gönderilir. Bu makineler pancarın hücre yapısındaki doğallığa zarar vermeden teknolojik değerlerle belirlenmiş yüksek bir hassasiyetle kesim yapar. Kıyılan pancarlar bundan sonra bir dizi işlemden daha geçer.

Ekonomik Ambalajlı Türk Şeker 5 kg Toz Şeker Fiyatı

Ekonomik Ambalajlı Türk Şeker 5 kg TozŞeker Fiyatı

Kıyımdan sonra nakil bandıyla haşlama teknesine gönderilen pancarlar difüzör yardımıyla şerbet haline getirildikten sonra da arıtıma gönderilir. Rafineride basınçlı filtrelerle süzülen koyu şerbet, teknik ve mekanik modellerle farklı uygulamalara tabi tutulur. Kristalize forma gelene kadar kalite kontrol de dahil olmak üzere birçok işlemden geçen Türk Şeker toz şeker 5 kg fiyatı tüm bu sürecin maliyeti ile hesaplanır. Türk Şeker, modern fabrikalarındaki yeni nesil üretim teknolojilerini organik hammaddelerin doğal yapısını bozmadan işlemek için kullanarak size hem lezzetli hem de besleyici bir ürün sunar. Evinizde ya da işletmenizde sık aralıklarla şeker tüketiyorsanız 5 kg ambalajlı ürün sizin için uygun fiyatlı ekonomik bir çözüm alternatifi olabilir. Bu ürünü cam kavanozlarda güneş görmeyen, serin ve kuru bir yerde muhafaza edebilirseniz uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Türk Şeker 5 kg Kristal Toz Şeker Yorumları

Türk Şeker 5 kg Kristal Toz Şeker Yorumları

Çocuklu kalabalık ailelerde tatlı tüketimi yoğundur. Ebeveynlerinden kek, pasta, puding, kurabiye gibi tatlılar isteyen çocuklar için evde her zaman şeker bulundurulur. Mevsim geçişlerinde yapılan reçel ya da marmelat gibi gıdalar için de bol miktarda toz şeker ihtiyacı vardır. Hoşaf ve komposto kaynatılırken de tat oranı yüksek şekerler tercih edilir. Sözleşmeli üretim modelinin bir artısı olan Türk Şeker toz şeker 5 kg yorumları, memnuniyetini dile getiren müşterilerin olumlu değerlendirmelerini yansıtır. Ürünün soğuk sıvılar içinde dahi kolayca eriyebilmesi avantajlı bir özelliktir. Köpük yapmayan yapıda olması da kalitesi ile ilgili önemli bir göstergedir. Yağlanma yapmayan ürünün doğal yöntemlerle işlendiğini anlayabilirsiniz. Dünya standartlarındaki kaliteli üretimi, ekonomik ambalajı, yerli malı olma özellikleriyle öne çıkan bu ürünü Trendyol’da her zaman bulabilir ve güvenli ödemeyle satın alabilirsiniz.