TURBOX H81 Intel H81 Uyumlu 1600 Mhz Ddr3 Soket 1150 Matx Anakart

1.489 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

TURBOX H81 Intel H81 Uyumlu 1600 Mhz Ddr3 Soket 1150 Matx Anakart

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UYGUNURUNAL Satıcı Ünvanı: SEVİLAY TOPAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8510818725
    Bu ürün UYGUNURUNAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Turbox H81 Intel H81 1600 MHz DDR3 Soket 1150 mATX Anakart Ürün Detayları Turbox H81 Intel H81 1600 MHz DDR3 Soket 1150 mATX Anakart Bilgisayarları Yönetir DDR3 bellek teknolojisi ile meydana getirilmiştir. Bilgisayarlarınızın daha aktif ve hızlı şekilde çalışmasına yardımcı olur. Kablolu bir şekilde bağlantısı gerçekleşir. USB Type-A türünde bağlantı sağlanır. Yıllarca Bozulmaz Sağlam ve dayanıklı parçalar ile bir araya getirildiği için uzun seneler boyunca sorunsuz bir şekilde anakartı kullanabilirsiniz. Darbelerden ve dışarıdan gelebilecek her türlü hasarlardan asla etkilenmez. Isınma Sorununa Elveda Soğutma fanı vardır. Bu fanın yüksek performansı sayesinde anakartın ve bilgisayarın çok çalışması durumunda ısınmaların engellenmesi sağlanır. Bu sayede bilgisayarınızın çalışması ısınmalardan dolayı engellenmemiş olur. Hızlı Bilgisayar Gücü Bilgisayarların çalışma kapasitesini ve gücünü oldukça fazla arttırır. Özellikle eski bilgisayarların en hızlı şekilde faaliyet göstermesine yardımcı olur. Yüksek hızda ve performansta işlerinizi en kısa sürede halledebilirsiniz. Profesyonel İşlemler Bilgisayarınız ile her işinizi kısa zamanda tamamlayabilirsiniz. İster ofisinizde ister de evinizde yer alan bilgisayarlara kolay bir şekilde kurulum sağlayıp çalıştırabilirsiniz. Kurulduğu andan itibaren hemen algılama işlemini yaparak zamandan kazanmanıza yardımcı olur. Takılması Kolay Kurulumu oldukça kolaydır. Kablolu bir şekilde bağlantı sağlanır. USB Type-A türünde bağlantı noktası olan tüm bilgisayarlar ile kolayca bağlantılar gerçekleşir. Aynı zamanda bütün işletim sistemleri ile de sorunsuz bir şekilde çalışır. Uzun ömürlü bir üründür. Seneler boyunca işleriniz için kullanabilirsiniz. Siparişiniz saat 16:00'a kadar kargoda! Faturalı ve 24ay Tedarikçi Garantili Ürün.
Geri Bildirim Ver