Tupperware Silikon Spatula

399 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Silikon Spatula

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hubb Group Satıcı Ünvanı: ELİF KAPLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2875115186400001 Vergi Kimlik Numarası: 2910474330
    Bu ürün Hubb Group tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tupperware Silikon Spatula Bir fırıncının en iyi arkadaşı! Silikon Spatulamız ile ıslak ve kuru malzemelerinizi ilave sürtünme olmadan kolayca karıştırabileceksiniz! Herhangi bir tarif için, makaron veya pandispanya gibi hassas olanlar için bile kullanabilirsiniz. Spatula başının iki tarafı vardır
  • biri düz kenarları kazımak için harika, diğeri ise karıştırma kaselerinin veya tabakların herhangi bir köşesine girmek için mükemmeldir. Tek bir parça bile israf etmeyeceğinizden her zaman emin olabilirsiniz çünkü bu spatula tüm içeriğin kazınmasını sağlayacaktır! Silikon başlıklar 100°C'ye kadar ısıya dayanıklıdır, leke tutmaz ve temizlemesi kolaydır! Dayanıklı, bulaşık makinesinde yıkanabilen Silikon Spatula, hem UltraPro Fırın Kapları hem de tencere serilerimizle kullanım için idealdir. Paslanmaz çelik tencere, yapışmaz tava, mikrodalga tencere ve fırın kapları ile kullanılabilir. Metalik olmadığı için tencerelerinizi çizik ve izlerden korumak için mükemmeldirler. Silikon Spatula'nın rengi sadece lekeleri gizlemekle kalmaz, aynı zamanda her mutfağa zamansız bir görünüm katar. Dokulu, ısıya dayanıklı sapı sağlam bir tutuş sağlar ve uzunluğu, herhangi bir şekildeki kaseye veya tavaya ulaşmasını sağlar! Ve uçtaki delik, kullanılmadığında rahatça asılmasına izin verir. Çocuklar her zaman kaseden hamuru yalayamadıkları için hayal kırıklığına uğrayacaklar çünkü Silikon Spatula ile asla bir damla hamur kalmayacak!

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver