Tupperware Modern Peri Çırpıcı

359 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,11 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Modern Peri Çırpıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Marifetli Eller Satıcı Ünvanı: SONGÜL KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2119910966400001 Vergi Kimlik Numarası: 5790417080
    Bu ürün Marifetli Eller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özel tasarlanmış yapısıyla çırpma ve karıştırma işlemlerini rahatlıkla yapabilirsiniz. Modern Peri Çırpıcı ile mutfaklarınızda sos, krema, erimiş çikolata, krep ve puding gibi gıdaları hazırlamak artık çok kolay. Geniş çırpma bölümü olası topaklanmaları engeller. Kıvrımlı uçları kapların her yerine ulaşma imkanı sunarken aynı zamanda ürünlerin çizilmesini önler. Modern Peri Çırpıcı’nın sap bölümü 120°C, çırpma bölümü ise 80°C’ye kadar dayanıklıdır. Modern Peri Çırpıcı’yı sıcak tava veya tencere içerisinde bekletmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
Geri Bildirim Ver

Tupperware Modern Peri Çırpıcı

Tupperware modern Peri çırpıcı özel tasarımı ile dikkat çeken bir mutfak eşyasıdır. Birçok mutfağın vazgeçilmez aletleri arasında yer alır. Tupperware Peri çırpıcı ismini de formundan alan bir üründür. Orta kısmındaki açıklık sayesinde diğer çırpma tellerine oranla daha pratik bir kullanım sunar. Bunların yanı sıra un kullanılarak yapılan karışımlarda orta kısmında birikme problemi de yaratmaz. Bu sayede de kolay temizlenebilen bir ürün olarak öne çıkar. Mutfağınızın vazgeçilmez parçası olmaya aday bir tasarım olarak sunulur. Ürünün bir diğer pratik özelliği ise kıvrımlı uçları sayesinde karıştırma kabınızın her noktasına temasta bulunmasıdır. Bu sayede topaklanma problemi de yaşamadan dilediğiniz tarifi yapabilirsiniz. Şık tasarımı ve fonksiyonel yapısı sayesinde sevdiklerinize hazırlayacağınız tariflerinizi hızlı bir şekilde uygulayabilirsiniz.

  • Sap kısmı 120 derece ısıya dayanıklı
  • Çırpma kısmı 80 derece ısıya dayanıklı
  • Kıvrımlı uçlar

Şık Tasarımıyla Tupperware Modern Peri Çırpıcı EKO125

Şık Tasarımıyla Tupperware Modern Peri Çırpıcı EKO125

Tupperware modern Peri çırpıcı EKO125 ile ister sabah kahvaltıları için yumurta hazırlayabilir isterseniz de tüm ailenizi mutlu edecek kek karışımları elde edebilirsiniz. Aynı zamanda ürün sayesinde tüm karışımlar pürüzsüz bir kıvama ulaştığı için kek, yumurta, pankek ya da herhangi bir tarifinizde topaklanma olmaz. Böylelikle ideal pişme kıvamını yakalayarak hiçbir yeri çiğ kalmamış tarifler elde edersiniz. İçinde un, kabartma tozu ya da vanilya gibi malzemelerin olduğu tarifleri kolaylıkla çırpabilirsiniz. Tupperware modern Peri çırpıcı yorumları da incelendiğinde görüleceği üzere pek çok müşteri tarafından tam not almış bir üründür. Evinizin konforunda kullanabileceğiniz bu tasarım aynı zamanda oldukça pratik bir kullanım da vadeder. Böylelikle siz de gönül rahatlığıyla ürünü inceleyip satın alabilir ve bu konforu yaşamaya bir an önce başlayabilirsiniz.

Modern Peri Çırpıcı Fiyatı ve Müşteri Yorumları

Modern Peri Çırpıcı Fiyatı ve Müşteri Yorumları

Modern Peri çırpıcı tüm tariflerinizi pratik bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Bu sayede tüm tarifleriniz için çırpma işlemini kolayca yapar ve zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Ürüne gönül rahatlığıyla sahip olarak keyifli bir deneyim yaşama şansı elde edersiniz. Tupperware modern Peri çırpıcı fiyatları da değişik bütçelere uygundur. Siz de bu ürüne sahip olarak pratik bir kullanım yaşamaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün yapımında kullanılan materyallerin kalitesi sayesinde de çırpıcıyı uzun seneler deforme olmadan kullanabilirsiniz. Böylelikle uygun fiyatı ve kaliteli dokusuyla sizi yarı yolda bırakmayacak özel bir tasarımdır. Siz de ürünü detaylı olarak inceledikten sonra kolaylıkla satın alabilir ve bu deneyimi yaşamaya başlayabilirsiniz. Dayanıklı yapısı ve kolay deforme olmayan tasarımıyla üst düzey bir performans sağlar. Böylece karışımlarınız için ideal bir kıvam elde edersiniz.

Tupperware Peri Çırpıcı Özellikleri ve Avantajları

Tupperware Peri Çırpıcı Özellikleri ve Avantajları

Tupperware modern Peri çırpıcı kullananların yorumları incelendiğinde de fark edileceği üzere ürün pek çok müşterinin memnun kaldığı bir tasarımdır. Ürünün sapı 120 derece ısıya dayanıklı olup uzun ömürlü bir kullanım sunar. Aynı zamanda çırpma bölümünün de 80 dereceye kadar dayanıklı olması, tasarımın ocak üstü kullanımları için de uygundur. Bu sayede ürünü hem sıcak hem de soğuk tüm tariflerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kaliteli dokusu sayesinde uzun yıllar boyu güvenle deneyimleme şansı elde edersiniz. Uygun fiyatı ile dikkat çeken Tupperware marka çırpıcı rengi ve dokusu ile uzun yıllar kullanabileceğiniz özel bir alternatif olarak beğeninize sunulur. Kılavuz niteliğindeki müşteri yorumlarını da okuyup ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Siz de bu farkı hemen yaşamak için ürünü detaylı olarak inceledikten sonra Trendyol üzerinden rahatlıkla satın alabilirsiniz.