Tupperware Modern Peri Büyük Spatula

350 TL
Son 3 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
2. Ürüne %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,11 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Modern Peri Büyük Spatula

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ASYAM Satıcı Ünvanı: AYŞE ÇIKAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2490767828
    Bu ürün ASYAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tupperware Modern Peri Büyük Spatula -
  • Özellikler:200 dereceye kadar dayanıklıdır.
  • Hem sıcak hem de soğuk yemeklerde kullanılabilir.
  • Ergonomik tutma kısmı kaymaz.
  • Uzun sapı sayesinde derin kaplarda da ellerinizi yakmadan kullanabilirsiniz.
  • Geniş ağız yapısı sayesinde börek, lazanya omlet gibi gıdalarınızın parçalanmadan servis edilebilmesini sağlar.
  • Delikli yapısı yiyeceğinizdeki fazla yağın süzülmesini sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Tupperware Modern Peri Büyük Spatula C0A1Pm0005

Tupperware modern Peri büyük spatula C0A1PM0005 sayesinde mutfağınızda harikalar yaratabilirsiniz. 200 dereceye kadar dayanıklı olan bu ürün sayesinde dilediğiniz yiyeceği yapabilirsiniz. Ocak ve fırınlarda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 200 dereceye kadar dayanabilen özelliği sayesinde erime yapmaz ve kalitesini her zaman korur. Tupperware modern Peri büyük spatulayı soğuk ya da sıcak her türlü yemeğinizde kullanabilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde kolayca tutarak kavrayabilirsiniz. Uzun saplı olarak tasarlanan bu ürün sayesinde derin kaplarda da tercih edebilirsiniz. Hem servis kaşığı olarak kullanabilir hem de yemek yaparken bu üründen yardım alabilirsiniz. Geniş ağızlı olarak tasarlanan bu ürün ile omlet, börek, et yemekleri gibi birçok yiyeceği parçalamadan servis etme imkanına sahip olursunuz. Lezzetli yemeklerinizde bu parça sayesinde Tupperware kalitesini kullanabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Uzun sap
  • Geniş ağız

Tupperware Peri Spatula Özellikleri

Tupperware Peri Spatula Özellikleri

Tupperware Peri spatula mutfakta yemek yapmayı keyifli hale getirir. Kaliteli materyali sayesinde uzun yıllar kullanıma uygundur. Her yıkanmada rengini korur ve yeni görünümünü uzun süre kaybetmez. 200 derece sıcaklığa kadar kullanabilirsiniz. Fırında tatlı ya da yemek yaparken kullanabileceğiniz bu ürün ile harikalar yaratabilirsiniz. Tek ürünü mutfağınızın birçok yerinde kullanabilirsiniz. Dilerseniz sofralarınızda servis kaşığı olarak dilerseniz de yemek yaparken tercih edebilirsiniz. Şık ve kullanışlı yapısı sayesinde işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Geniş ağızlı tasarımı ile yemekleri bölmeden servis edebilirsiniz. Ilık yemeklerinizin içerisine koyabilirsiniz. Isıya dayanıklı yapısı dolayısıyla erime yapmadan kullanılabilir. Uzun sap tasarımı sayesinde kolayca kavrayabilir ve ellerinizi yakmadan servis ve yemek yapabilirsiniz. İnsan sağlığını ön plana alarak tasarlanan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Tupperware modern Peri spatula ile mutfakta kolaylığın tadını çıkarabilirsiniz.

Modern Peri Büyük Spatula Avantajları

Modern Peri Büyük Spatula Avantajları

Modern Peri büyük spatula ile sevdiklerinize enfes lezzetler hazırlayabilirsiniz. Geniş ağız tasarımıyla tek seferde servis yapmanızı sağlar ve böylelikle işinizi kolay hale getirir. Misafirleriniz geldiğinde size pratiklik kazandıran Tupperware büyük spatula sayesinde pratikliğin tadını çıkarabilirsiniz. Uzun sap tasarımı sayesinde tencere ya da fırında yemek yaparken elinizi yakmadan karıştırabilirsiniz. Derin kaplarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yemek servislerini yaparken kullanılabileceği gibi tatlı servislerinde de tercih edilebilir. Dayanıklı yapısı sayesinde formunda bozulma olmadan uzun süre kullanıma uygundur. Yemek yapmayı eğlenceli ve kolay hale getiren bu ürün ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Kullanım kolaylığını maksimum seviyede yaşatan bu ürün sayesinde lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz. Sabah kahvaltılarında, ara öğünlerde ve akşam yemeklerinde birçok farklı lezzeti bu ürün ile yapabilirsiniz. Krep, omlet, et yemekleri ve daha birçok gıdada gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Tupperware Modern Peri Büyük Spatula Fiyatları

Tupperware Modern Peri Büyük Spatula Fiyatları

Tupperware modern Peri büyük spatula fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Sabah kahvaltılarında omlet yaparken işinize yarayacak olan bu tasarım ile harikalar yaratabilirsiniz. Akşam yemeklerinde et yemeklerini pişirirken kullanabilirsiniz. Aynı zamanda çayın yanındaki tatlıları servis ederken de kullanabilirsiniz. Tek bir ürün ile gün boyu mutfağınızda lezzetli yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Ergonomik tasarımı sayesinde kolay kullanım imkanı sunan bu parçayı siz de tercih edebilirsiniz. Modern tasarımıyla mutfağınızın dikkat çekici ürünü haline gelir. Her öğün kullanabileceğiniz bu ürün ile mutfağınızda harikalar yaratabilirsiniz. Tupperware modern Peri büyük spatula kullananlar mutfaklarında pratikliğin tadını çıkarır. Siz de kolayı keşfetmek ve lezzetli yemekler yapmak istiyorsanız Tupperware modern Peri büyük spatula yorumlarını okuyabilir, ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Tupperware spatulayı Trendyol’dan inceleyebilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.