Tupperware Ergo Spatula

392 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,40 TL

Ürün Bilgileri

Tupperware Ergo Spatula

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tupperware Türkiye Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Tupperware Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ergo Spatula, Tupperware'in Ergo Set koleksiyonunun bir parçasıdır. Tasarımı düz bir başlık, ergonomik açılı bir sap, süzmek için oval delikler, inceltilmiş ve kavisli kenarlar ve krep dahil yiyeceklerin tavalardan kolayca kaldırılması için kavisli bir ön kenar içerir. Ergo başparmak dayanağı sapı: Sapımız, başparmağınızın rahatlığı için özenle tasarlanmış, rahat ve güvenli bir tutuş sağlayan bir bölüme sahiptir. Yapışmaz pişirme kapları için güvenilirdir: Ergo Setimiz yapışmaz pişirme kaplarına karşı hassas olacak şekilde özenle tasarlanmış olup tencere ve tavalarınızın çizilmeden kalmasını sağlar. UltraPro fırın kapları ve MicroPro Serisi Izgara için uygundur. Isıya dayanıklı: Bu aletler 200°C/392°F'ye kadar ısıya dayanıklıdır ve pişirme sırasında dayanıklılık ve güvenli kullanım sağlar. Asma delikleri: Aletlerin rafa düzgün bir şekilde asılmasına ve mutfağınızın düzenli kalmasına olanak sağlayacak şekilde özenle konumlandırılmıştır. Zahmetsizce krep çevirme: Spatulanın kavisli ve açılı ön kenarı, onu krepleri ve diğer hassas yiyecekleri zahmetsizce kaldırmak için mükemmel bir araç haline getirir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 1
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver