Tupperware Büyük Spatula Ve Çok Amaçlı Kaşık 2'li Set

475 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tupperware Büyük Spatula Ve Çok Amaçlı Kaşık 2'li Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Renkli mutfak Satıcı Ünvanı: AYŞEGÜL AYYILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1260601587
    Bu ürün Renkli mutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hassas yiyecekleri çevirmek ve servis etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Büyük Spatula, günlük yemek pişirmek ve servis yapmak için mükemmel bir gereçtir. Yiyecekleri mükemmel şekilde çevirmek için ince, eğimli kenarlara sahiptir. Asimetrik şekil ve hafif esneklik, yiyecekleri her iki yönden de çevirmeyi kolaylaştırır. Ayrıca ortasında boşaltma için yuvalara sahiptir, böylece tabağınıza istenmeyen sıvılar veya yağlar giremez. Büyük Spatula, geniş şekli sayesinde uzun porsiyon balıkları, büyük hamburgerleri, krepleri, omletleri, kızarmış patatesleri ve daha fazlasını kolayca çevirmek veya servis etmek için mükemmeldir. Dayanıklı, bulaşık makinesinde yıkanabilen Büyük Spatula, hem UltraPro Fırın Kapları hem de tencere serilerimizle kullanım için idealdir. Paslanmaz çelik tencere, yapışmaz tava, mikrodalga tencere ve fırın kapları ile kullanılabilir. Metalik olmadığı için tencerelerinizi çizik ve izlerden korumak için mükemmeldirler. Büyük Spatula'nın rengi sadece lekeleri gizlemekle kalmaz, aynı zamanda her mutfağa zamansız bir görünüm katar. Güvenilir pişirme araçları olmadan hiçbir mutfak tamamlanmış sayılmaz! Bir kaşık, herhangi bir aşçının temel ihtiyaçlarından biridir. Çok Amaçlı Kaşık, yeni mutfak gereçlerinizden biri olmaya geldi. Çorbalar, soslar, sote sebzeler, makarnalar, hamur karıştırma ve çok daha fazlası için mükemmeldir! Bu çok yönlü kaşık, lezzetli yemeklerinize hizmet etmek için de kullanılabilir. Isıya dayanıklı Çok Amaçlı Kaşık, her tür yemeğin hazırlanması ve servis edilmesi için kullanılabilir. Tek bir servis kaşığı tüm işi hallederken neden üç mutfak eşyasını kirletelim? Kaşığın özel yuvarlak şekli, bir güveçte veya kasede karıştırmayı, her iki taraftan dökmeyi ve hazırlıklarınızı tatmayı kolaylaştırır! Dayanıklı, bulaşık makinesinde yıkanabilen Çok Amaçlı Kaşık, hem UltraPro Fırın Kapları hem de tencere serilerimizle kullanım için idealdir. Paslanmaz çelik tencere, yapışmaz tava, mikrodalga tencere ve fırın kapları ile kullanılabilir. Metalik olmadığı için tencerelerinizi çizik ve izlerden korumak için mükemmeldirler. Çok Amaçlı Kaşık'ın rengi sadece lekeleri gizlemekle kalmaz, aynı zamanda her mutfağa zamansız bir görünüm katar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Silikon
  • Renk Çok Renkli
  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver