TUM TUM 12 Adet Halka Çelik Küpe Seti, Basic Unisex Halka Çelik Küpe Set.

Ürün Bilgileri

TUM TUM 12 Adet Halka Çelik Küpe Seti, Basic Unisex Halka Çelik Küpe Set.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nur Sanal Mağazacılık Satıcı Ünvanı: UZUNKAN OTOMOTİV TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0903100532000001 Vergi Kimlik Numarası: 9031005320
    Bu ürün Nur Sanal Mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Halka küpe, çelik gold ve gümüş basic 3 boy 6 çift halka küpe seti. Halka küpe, çelik basic halka küpe seti ürünümüzün 1 renginde küçük, orta vebüyük olmak üzere 3 çift, toplam 6 adet ürün bulunmaktadır. 1 adet gold ve 1adet gümüş küpe seti gönderilmektedir. Toplam 3 çift gümüş ve 3 çift gold olmaküzere 6 çift küpe gönderilmektedir. Küçük boy küpe 14 mm. Orta boy küpe 16 mm. Büyük boy küpe 20 mm. Ürünümüz 316 l çelik kaplamadır. %100cerrahi çelikten üretilmiştir. Karama ve oksitlenme yapmaz. Günlük kullanımauygundur. Ürünümüz 316 l çelik kaplamadır. %100 cerrahi çeliktenüretilmiştir. Karama ve oksitlenme yapmaz. Günlük kullanıma uygundur. Ürünümüz su ile temasa uygundur. Havuz ve deniz de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Parfüm,deodorant, dezenfektan, temizlik ürünleri vb. Gibi asitli ve tahriş edici kimyasal maddelerin temasından kaçılması halinde ürün kullanım ömrü uzatılır. Kullanım koşullarına uyduğunuz taktirde renk atmaz ve kararma yapmazdır. Devamlı olarak kimyasallar teması olmaması halinde yıllarca kararmadan kullanabilirsiniz. Küpe. Çelik küpe. Çelik küpe seti. Çelik küpe modelleri. Çelik kombin küpe. Celik küpe set. Bijuteri küpe. Bijuteri çelik küpe. Küpe modelleri. Küpe seti. Kombin küpe. Altın çelik küpe. Altin kupe. Altin küpe. Altın kaplama çelik küpe. Stainless steel çelik küpe. Silver çelik küpe. Sens çelik küpe. Steel küpe. Gümüş küpe. Gümüş çelik küpe. Gold çelik küpe. Kadın küpe modelleri. Küpe modelleri. Küpe modelleri, çeşitleri ve fiyatları. Altın küpe modelleri. Gümüş küpe fiyatları. Kadın küpe çeşitleri ve fiyatları. Küpe modelleri ve fiyatları. Kadın küpe modelleri ve fiyatları. Çoklu küpe. Küpe fiyatları ve modelleri. Kararmaz çelik takı. Özel tasarım küpe modelleri. Küpeler. Klasik küpeler. Baget küpe modelleri ve fiyatları. Kararmaz çelik küpe. Kadınlar için küpeler. Küpe modelleri ve fiyatları. En iyi küpe modelleri. Kadın bijuteri. Kadın küpe seti. Sallantılı çelik küpe. Sallantılı gümüş küpe. Sallantılı inci küpe. Sallantılı gold küpe. Sallantılı kalp küpe.Altın sallantılı küpe. Gümüş sallantılı çelik küpe. Taşlı sallantılı küpe.Taşlı sallantılı çelik küpe. Halka küpe. Halka çelik küpe. Çelik kalın halka küpe. Çelik halka küpe seti. Çok renkli halka çelik küpe. Çelik halka taşlı küpe. Çelik gold halka küpe. Çelik halka küpe set. Büyük halka küpe. Büyük halka çelik küpe. Kalın halka küpe. Küçük halka küpe. Kalın halka küpe. Altın halka küpe. Sarı halka çelik küpe. Gold halka küpe. Gümüş halka çelik küpe. Incili halka küpe. 4Taşlı halka küpe. Erkek küpe. Erkek çelik küpe. Erkek gümüş küpe. Erkek halka küpe. Erkek küpesi.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Model Halka
  • Taş Cinsi Yok
  • Renk Altın
  • Kesim Yuvarlak
  • Garanti Süresi 2 Yıl

Materyal Bileşeni

  • Materyal BileşeniÇelik
Geri Bildirim Ver