Tulip Curls 4 Days Sülfatsız Curls Enhancing Şampuan 330 ml

Ürün Bilgileri

Tulip Curls 4 Days Sülfatsız Curls Enhancing Şampuan 330 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TULİP4U Satıcı Ünvanı: ARCON KİMYA KOZMETİK İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0073049753200001 Vergi Kimlik Numarası: 0730497532
    Bu ürün TULİP4U tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Curls 4 Days Sülfatsız Curl Enhancing Şampuan 330 Ml 0% SULFATE NO Parabens, NO Phthalates, NO Mineral Oils, NO Paraffin Oils Hindistan Cevizi Yağı, AloeVera Özü ve Shea Yağı içeren nemlendirici şampuan, dalgalı ve kıvırcık saçları yumuşatır ve bukleleri belirginleştirir. CURLS 4 DAYS ŞAMPUAN, saçlarınızı doğal besinler ve yumuşatıcılarla nazikçe şımartan lüks bir köpükle köklerinizi temizleyen sülfatsız bir şampuandır. Shea yağımükemmel saç koruması sağlar, kıvırcık saçlar için harika bir saç maskesi oluşturmak için onu E vitaminiaçısından zengin Hindistan Ceviziyağıyla birleştirdik. CURLS 4 DAYS şampuanımız, saçı iyice temizlerken daha iyi yönetilebilirlik ve parlaklık arttırıcı besinler için bol miktarda nem vermek üzere tasarlanmıştır. Aloe Vera özü, yıpranmış saçları nemlendirirken ve canlandırırken, yıpranmış saçları güneş ışığı gibi çevresel etkilerden korur. Tüm saç tipleri için kullanılır. Kullanım Şekli:Islak saça uygulayın, köpürtün ve masaj yapın. Suyla iyice yıkayın. Gerekirse tekrarlayın. Dalgalı ve kıvırcık saçlar için CURLS 4 DAYS Curl Control Saç Bakım Kremiile günlük bakımınızı tamamlayın. /// Curls 4 Days Free Sulfate Curl Enhancing Shampoo 330 Ml NO Parabens, NO Phthalates, NO Mineral Oils, NO Paraffin Oils 0% SULFATE Moisturizing shampoo with Coconut Oil, Aloe Vera Extract and Shea Butter smoothes wavy and frizzy hair and defines curls. CURLS 4 DAYS SHAMPOO is a sulfate-free shampoo that cleanses your roots with a luxurious lather that gently pampers your hair with natural nutrients and emollients. Shea Butter provides great hair protection, and we've combined it with Coconut Oil, which is rich in Vitamin E, to create a great hair mask for frizzy hair. Our CURLS 4 DAYS SHAMPOO is designed to thoroughly cleanse hair while infusing it with ample moisture for improved manageability and shine-enhancing nutrients. The Aloe Vera extract protects damaged hair from environmental influences such as sunlight while moisturizing and rejuvenating damaged hair. It is used for all hair types. How to use:Apply to wet hair, lather and massage. Wash it well with water. Repeat if necessary. Complete your daily care with CURLS 4 DAYS Curl Control Conditionerfor wavy and curly hair.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Bukle Belirginleştirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver