Tuka Home Tablet Mop Temizlik Seti Yer ve Duvar Silici Ev400 + 0 Bez

369,99 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tuka Home Tablet Mop Temizlik Seti Yer ve Duvar Silici Ev400 + 0 Bez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuka Satıcı Ünvanı: KAAN AKDERE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1138189742400001 Vergi Kimlik Numarası: 0220341005
    Bu ürün Tuka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üstün kalite sıkma haznesine kolay yerleşim,su sıçratmama özelliği,ahşap ve seramik yüzeylerde, ideal emicilik,çamaşır makinelerinde yıkanabilir mop duvar seramiği ve cam yüzeylerde kullanılır teleskopik sap.
  • 1 kirli su haznesi 1 temiz su haznesi olmak üzere 2 hazneden oluşmaktadır.
  • Tek haznesi 5 litre olmak üzere toplamda 10 litre su haznesine sahiptir.
  • Cam fiber malzemeden gelen üstün dayanıklılığı vardır.
  • Su sıçramasına karşı korumalıdır.
  • Geri dönüşümlü malzeme kullanımı ile çevrecidir.
  • Sap uzunluğu: 110 cm'dir.
  • Kutu içeriği: 1 adet mopotek tablet mob kova 1 adet çelik silme aparatı 1 adet mikrofiber bez 1 adet palet ürün kullanımı: Mop’un tamamı suya girmektedir.
  • Meteryal: Plastik
  • Renk:Krem kutu ölçüleri: 26 x 26 x 38 cm
Geri Bildirim Ver

Tuka Home Tablet Mop Temizlik Seti Yer ve Duvar Silici Ev400 + 0 Bez- TK2512130180

Zeminler; çamur, evcil hayvan tüyleri, sıvı dökülmesi, toz gibi birçok nedenle kirlenebilir. Bu nedenle hızlı ve etkili bir temizliğe ihtiyaç duyabilirsiniz. Tuka Home tablet mop temizlik seti yer ve duvar silici ile kirleri anında ve kolay bir şekilde ortadan kaldırabilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Mutfak, banyo, kapı önü ve koridor zeminlerinde yer alan lekeler ve kirler için ideal bir üründür. Çabuk kuruyan tablet mop temizlik seti, yüksek su kapasitesi sayesinde işlerinizi zaman kaybetmeden hâlletmenize yardımcı olur. Yüzeyde kalıntı bırakmayan tablet mop temizlik seti ile anında hijyen sağlayabilirsiniz.

  • Ölçü: 26 x 26 x 38 cm
  • Sap uzunluğu: 110 cm
  • Kutu içeriği: 1 adet Mopotek tablet mob kova, 1 adet çelik silme aparatı, 1 adet mikrofiber bez, 1 adet palet.

Tuka Home Tablet Mop Temizlik Seti Özellikleri Nelerdir?

Tablet Mop Temizlik Seti Yer ve Duvar Silici Ev400 + 0 Bez Yorumları

Tablet mop temizlik seti kolay kullanım sunar. Sıkma haznesi yüksek kalitelidir. Palet hazneye kolayca yerleşir. Ahşap ve seramik yüzeylerde su sıçratmadan etkili bir temizlik sağlar. Teleskopik ve ergonomik sapı ile rahat bir tutuş sunar. Pratik bir şekilde temizlik yapmanıza olanak tanır. Tablet mop duvar silme özelliği ile kapsamlı bir temizlik yapma imkânı sunar.Dayanıklılık ve uzun ömürlülük konusunda üstün performans sergileyen tablet mop temizlik seti; biri kirli diğeri temiz olmak üzere toplamda 2 adet su haznesine sahiptir. Tek haznesi 5 litre olmak üzere toplamda 10 litre su kapasitesi mevcuttur. Duvar seramiği ve cam yüzeylerde de yüksek performans sergileyen ürünün üretiminde geri dönüştürülebilir malzemeler kullanılmıştır. Tablet mop temizlik seti yer ve duvar silici EV400, çevre dostu bir üründür.

Tablet Mop Temizlik Setinin Kullanımı Pratik midir?

Tablet Mop Temizlik Seti Yer ve Duvar Silici Ev400 + 0 Bez Yorumları

Tuka Home tablet mop temizlik seti kullanımı son derece kolay ve pratiktir. Kısa süre içerisinde temizlik yapmanıza imkân tanır. Ürünü kullanırken aşırı güç uygulamanıza gerek yoktur. Tablet mop, mikrofiber bezi sayesinde her türlü yüzeyde kolaylıkla temizlik yapmanızı sağlar. Otomatik sıkmalı kovası ile temizliği çok daha keyifli bir hâle getirir. Tuka Home tablet temizlik seti ile hem zamandan tasarruf edebilir hem de fazla efor sarf etmeden hijyen sağlayabilirsiniz. Tablet mop temizlik kovasının mikrofiber bezi çamaşır makinesinde yıkanabilir. Çamaşır makinesinde kusursuz bir şekilde temizlenen ürün, bu sayede sürekli hijyenik bir kullanım sunar. Pratik bir ürün olarak öne çıkan tablet mob temizlik seti sıkma işlemini kendisi yapar. Size sadece sıktığınız paspasla yüzey temizliği yapmak kalır.

Tuka Home Tablet Mop Temizlik Seti Kaliteli midir?

Tuka Home tablet temizlik seti kaliteli ve kullanışlı yapısı ile hayatınızı kolaylaştıracak bir üründür. Ergonomik yapısı ve kolay kullanımı ile Tuka Home tablet mop temizlik seti ile pratik bir şekilde zeminlerin hijyenini sağlayabilirsiniz. Son derece kaliteli cam fiber malzemeden yapılmış olan ürün; üstün dayanıklılığa sahiptir ve su sıçramalarına karşı korumalıdır. 2 ayrı haznesi bulunan tablet mop temizlik seti, kirli ve temiz suyu birbirinden ayırmanızı sağlar. 10 litrelik hazne kapasitesi ile sizi su değiştirme derdinden kurtaran tablet mop ile kısa süre içerisinde hijyenik ve tertemiz bir ortam yaratabilirsiniz. Tablet mop temizlik seti fiyatları; ürünün kalitesine, ergonomik yapısına ve kullanım ömrüne bakıldığında oldukça uygundur. Tuka Home tablet mop seti Trendyol’da oldukça avantajlı fiyatlarla satışa sunulmuştur. Siz de tablet mop setini Trendyol güvencesi ile kolayca satın alabilir, ürünü adresinizden teslim almanın keyfini yaşayabilirsiniz.