8
Filografi Malzemeleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

TUĞRA TABLO Filgrafi Çivi Sarı&nikel Topbaş Çivi Toplam 1kg

268 TL

Ürün Bilgileri

TUĞRA TABLO Filgrafi Çivi Sarı&nikel Topbaş Çivi Toplam 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TUĞRA GLOBAL Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM BİLEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2005390544200001 Vergi Kimlik Numarası: 1710193481
    Bu ürün TUĞRA GLOBAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN RESİMLERİ TUĞRA GLOBAL TARAFINDAN ÇEKİLMİŞTİR. PASLANMAZ 1.KALİTE ÇİVİ NİKEL 500GR SARI 500GR
Geri Bildirim Ver

Tuğra Tablo TT-00230080 Toplam 1 Kg Sarı & Nikel Filgrafi Topbaş Çivi

Filografi sanatı, bir yüzeye çakılmış olan çivilerin arasından ip veya tel geçirme prensibine dayanır. Çiviler belirli bir düzen içinde yüzeye çakılır. Çeşitli renklere sahip olan ipler ya da teller ise şablona uygun bir şekilde çivilerin etrafına sarılır. Tuğra Tablo 1 kg sarı nikel topbaş filografi çivisi, bu tekniği uygulayarak meydana getireceğiniz sanat eserlerinin benzersiz bir görünüme sahip olmasını sağlar. Ortaya koyacağınız eserler için ne kadar malzemeye ihtiyaç duyacağınızı bilmeniz önem arz eder. Tuğra Tablo 500 g nikel topbaş filografi çivisi, yeteri kadar malzeme barındırır. Kaliteli materyaller kullanılarak imal edilmiş olan bu ürünün içinde 1900 adet çivi bulunur.

  • Üretim Materyali: Nikel
  • Renkler: Sarı ve gümüş
  • Uzunluk: 2 cm

TUĞRA TABLO Sarı Nikel Topbaş Çivi Özellikleri Neler?

TUĞRA TABLO Sarı Nikel Topbaş Çivi Özellikleri Neler?

Tuğra Tablo 1 kg sarı nikel topbaş filografi çivisi, toplamda 3800 parça ürün barındırır. Bahsi geçen sanat türünde kullanılan çivinin üst kısmı yuvarlaktır. Söz konusu malzemeye topbaş denmesinin sebebi budur. Bu hobiye yeni merak salanlar için genellikle düzbaş olarak adlandırılan çiviler önerilir. Söz konusu malzemeler, çekiç yardımı ile rahatça çakılır. Topbaş olarak adlandırılan türün üzerine ise yeteri kadar basınç uygulamak gerekir. Aksi takdirde çivi yamulabilir. Bu ürünün kutu içeriğinde yer alan sarı çivilerin üretim materyali nikeldir. Söz konusu malzeme, korozyona karşı dayanıklı yapısı ile öne çıkar. Isı ya da basınç seviyelerindeki değişimlerden ise kolayca etkilenmez. Tuğra Tablo 1 kg sarı nikel topbaş filografi çivisi, beklentilerinizi fazlası ile karşılayacak olan, kaliteli bir üründür.

TUĞRA TABLO Sarı Nikel Topbaş Çivi Nerelerde Kullanılır?

TUĞRA TABLO Sarı Nikel Topbaş Çivi Nerelerde Kullanılır?

Çivilerin kullanım alanları çeşitlidir. Filografi için kullanılacak olan malzemelerin, uygun ölçülere sahip olması ise önem arz eder. Bu ürünün barındırdığı çiviler yüzeyin üzerine rahatça çakılır. Bahsi geçen malzemenin etrafından ip ya da tel oldukça kolay bir biçimde geçirilebilir. Bu teknik kullanılarak meydana getirilecek olan bir eserin çivilerinin sabit kalması gerekir. Bu noktada tercih edilen malzeme kadar yüzey türü de önem taşır. Tuğra Tablo 1 kg sarı nikel topbaş filografi çivisini kullanmak için ahşap materyalleri tercih edebilirsiniz. Çiviyi çakacağınız yüzeyin düz ve pürüzsüz olmasına da özen göstermeniz gerekir. Filografi ile ilk defa uğraşacak olan kişiler için 12 mm'lik suntalar önerilir. Tuğra Tablo 1 kg sarı nikel topbaş filografi çivisi hem profesyoneller hem de amatör bireyler tarafından sıklıkla kullanılır.

TUĞRA TABLO Sarı Nikel Topbaş Çivi Dayanıklı mı?

Tuğra Tablo 500 g sarı topbaş filografi çivisi, dayanıklı yapısı ile adından sıkça söz ettirir. Bu ürün, üzerine uygulanan basıncı uç kısma direkt olarak ulaştırır. Bu, çakma işlemini gerçekleştirdiğiniz esnada çivinin yamulmasını ya da kırılmasını önler. Bu tür malzemelerin üretim aşamasında kullanılan ham maddelerin homojen bir yapıya sahip olması önem arz eder. Aksi takdirde çivi, ilk çekiç darbesinde kırılır. Bu ürün, meydana getireceğiniz sanat eserinin uzun ömürlü olmasına imkân tanır. Ürünün kutu içeriğinde yer alan çiviler, insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etki yaratmaz. Çocuklu aileler ya da evcil hayvan sahibi olan bireyler, bu çivileri gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Dilerseniz siz de Tuğra Tablo 1 kg sarı nikel topbaş filografi çivisi yorumlarını inceleyebilirsiniz. Sağlam ve uzun ömürlü yapısı ile öne çıkan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden zahmetsiz bir biçimde satın alabilirsiniz.