1
Yer Fıstığı kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Tuğba Kuruyemiş Tuzlu Iç Fıstık 500 gr

201,63 TL
(403,26 TL / kg)

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tuğba Kuruyemiş Tuzlu Iç Fıstık 500 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tuğba Kuruyemiş Satıcı Ünvanı: TUĞBA KURUYEMİŞ ŞEKERLEME GIDA MEŞRUBAT İNŞAAT TURİZM YERLİ ÜRN.İMAL.SAN.TİC.İTH.VE İHR.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0860005294500111 Vergi Kimlik Numarası: 8600052945
    Bu ürün Tuğba Kuruyemiş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 14 adet sipariş verilebilir. 14 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AZ TUZLU İÇ YER FISTIĞI Tuğba Kuruyemişin meşhur fıstığı
  • Osmaniye yöresinden, sezonunda, henüz yağmur yere düşmeden toplanır ve Anadolu nun bereketli topraklarından keyifli anlara eşlik etmek üzere lezzet yolculuğa katılır. Gıda mühendislerimiz kontrolünde, son teknoloji üretim ve kontrol sistemlerimizle AFLATOKSİN TESTİ yapılarak kalitesi tescillenmiş olur. Yerfıstığı tam bir enerji ve protein bombasıdır. Vücuda kuvvet verir. Kasların ve kemiklerin güçlenmesini sağlar. Zihinsel ve bedensel yorgunluğu giderir. Öğrenmeyi kolaylaştırır. Kandaki şeker oranını ayarladığı için şeker hastalarına faydalıdır. E vitamini açısından oldukça zengin olduğu için hücreleri genç tutar ve yaşlanmayı geciktirir.
Geri Bildirim Ver

Tuğba Kuruyemiş Tuzlu Iç Fıstık 500 gr 00752 - Yer Fıstığı

Tuğba Kuruyemiş tuzlu iç fıstık 500 gr sağlıklı yapısı ve damakta tat bırakan lezzetiyle ön plana çıkar. Lezzetli ve doyurucu bir atıştırmalık olarak sıklıkla tercih edilir. İş yerinde, bagajda ya da seyahatlerde tüketebileceğiniz bu ürün, hafif yapısı sayesinde her yere rahatlıkla taşınabilir. Tuzlu atıştırmalık yiyenleri cezbeden bu ürün doğal ve aromatik yapısıyla dikkat çeker.

  • Lezzetli içerik

  • Zengin vitamin değerleri

  • Doğadan gelen enerji

Tuğba Kuruyemiş Tuzlu İç Fıstık 500 gr Özellikleri

Tuğba Kuruyemiş Tuzlu İç Fıstık 500 gr Özellikleri
Tuğba Kuruyemiş tuzlu iç fıstık 500 gr özellikleri ürünün lezzetli ve sağlıklı yapısını ön plana çıkarır. Doğal yağları uzun süre tok kalmanızı sağlayarak açlık krizlerini önleyebilir. Vücudunuzun ihtiyacı olan enerjiyi karşılayabilen ideal bir kaynaktır. Sağlıklı yağ ve protein bakımından zengin olup gün boyu enerjik hissetmenize yardımcı olur. Spor yaparken yoğun iş temposunda tercih edebileceğiniz bu ürün, enerji seviyenizi artırarak keyifli ve dinç bir gün geçirmenizi sağlar. İçeriğinde bulunan doğal vitamin ve mineraller vücut sağlığınızı koruyarak gelişiminizi destekleyebilir. E vitamini ve antioksidanlar bakımından zengin olup B vitamin içeriği sayesinde enerji üretimine katkı sağlayabilir. Mineraller bakımından zengin olan bu ürün, fosfor içeriğiyle de kemik sağlığınızı koruyabilir. Lezzet ve sağlık dengesini koruyan sağlıklı beslenmeye özen gösterenlerin tercihi olan özel bir besin kaynağıdır. Her damak zevkine hitap edebilen bu ürün farklı tatlar arayanlar için ideal bir alternatiftir. Sadece tek başına atıştırmalık olarak değil aynı zamanda çeşitli tariflerde de kullanabileceğiniz işlevsel bir yiyecektir.

Tuğba Kuruyemiş Tuzlu İç Fıstık 500 gr Kullanımı

Tuğba Kuruyemiş Tuzlu İç Fıstık 500 gr Kullanımı
Tuğba Kuruyemiş tuzlu iç fıstık; salatalarda, tatlılarda, yemeklerde kullanılarak tariflerin lezzetini arttırabilir. Sevdiklerinize birbirinden lezzetli ve özel sofra sunumları yapmanız için idealdir. Tekli doymamış yağlar açısından zengin bir besin kaynağı olan bu ürün sağlıklı yağ içeriğine sahiptir. Sağlıklı yağlar bakımından zengin olup tuzlu tadıyla her damak tadına hitap edebilir. Vücut sağlığını koruyan özelliklerinin yanı sıra lezzetli yapısıyla da sıklıkla tercih edilir. Tuğba Kuruyemiş tuzlu iç fıstık 500 gr yorum değerlendirmeleri ürünün damakta tat bırakan nefis tadı ve zengin vitamin değerlerini ortaya çıkarır. Lezzet ve sağlık arayanların tercihi olan bu kuruyemiş, doğanın gücünden gelen sağlık dolu faydalarıyla her damak zevkine hitap edebilir. İçerdiği besin değerleri ve damakta tat bırakan lezzetiyle sofranızı renklendirerek enerji seviyenizi yükseltebilir. Vücut sağlığınızı koruyarak damak zevkinize hitap eden lezzetli atıştırmalıkların başında gelir. Lezzet arayanların tutkulu tercihlerinden olup doğanın en değerli hazinelerinden biridir. Tuzunun ekstra lezzeti damaklarda iz bırakır.

Tuğba Kuruyemiş Tuzlu İç Fıstık 500 gr Fiyatı ve Yorumları

Tuğba Kuruyemiş Tuzlu İç Fıstık 500 gr Fiyatı ve Yorumları
Tuğba Kuruyemiş tuzlu iç fıstık 500 gr fiyat bilgisi de dikkat çeker. Tuzlu iç fıstık, sağlıklı ve lezzetli atıştırmalık arayanların tercihidir. Tat alma duyusu ve sağlık açısından keyifli bir deneyim yaşatır. Doyurucu özelliğiyle ön plana çıkan bu ürün, sağlıklı bir atıştırmalık olarak yoğun rağbet görür. Protein ve lif bakımından zengin olup ara öğünlerde veya hızlı bir atıştırmalık olarak keyifle tüketilir. Doğal ve besleyici bir seçenek olarak tercih edebileceğiniz tuzun eşsiz lezzetini ön plana çıkaran besleyici bir üründür. Sağlıklı yaşam ve beslenme hedeflerinize ulaşmanıza olanak sağlar. Zengin vitamin değerleri sağlıklı yağ içeriğiyle vücudunuzun ihtiyacı olan tüm öğeleri karşılayabilir. Yüksek lif içeriği tokluk hissini uzatarak yemek krizlerini minimum seviyeye indirebilir. Sadece tek başına atıştırmalık olarak değil mutfakta yaratıcılığınızı konuşturarak birbirinden lezzetli tarifleri oluşturmanıza olanak sağlayan bu ürünü Trendyol’da araştırarak kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz.