TUERBB T-ap66 Şarjlı Lastik Şişirme Pompası 150psı 4000mah Hava Kompresörü Led Işık Type-c Şarj

1.399 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

TUERBB T-ap66 Şarjlı Lastik Şişirme Pompası 150psı 4000mah Hava Kompresörü Led Işık Type-c Şarj

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TURCO Satıcı Ünvanı: SAMET TURHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8710771389
    Bu ürün TURCO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TUERBB T-AP66 Kablosuz Lastik Şişirme Pompası 4000mAh Hava Kompresörü Hızlı, Etkili ve Taşınabilir! Arabanızın, motosikletinizin veya bisikletinizin lastiklerini, spor ekipmanlarınızı veya topları dakikalar içinde şişirmenin kolay ve hızlı yolu TUERBB T-AP66 Kablosuz Şişirme Pompası ile mümkün! İşte bu muhteşem ürünün bazı özellikleri: Özellikler: Marka: TUERBB Model: T-AP66 Tip: Kablosuz Şişirme Pompası Malzeme: ABS Renk: Siyah Basınç: 3-150PSI Hassasiyet: ±1.5 psi Hava Akışı: 16L/dakika Güç: DC 5V/2A Pil Kapasitesi: 4000mAh Uygulama Alanı: Arabalar, motosikletler, bisikletler, toplar, vb. Özellikler: Hızlı Şişirme: Lastikleri dakikalar içinde verimli bir şekilde şişirir. Taşınabilir Tasarım: Kompakt ve hafif, taşınabilir kullanım için idealdir. Kablosuz İşletim: Kablo veya güç prizine ihtiyaç olmadan, kolaylık ve esneklik sağlar. LCD Ekran: Gerçek zamanlı lastik basıncını göstererek hava pompalama ilerlemesini takip etmenizi sağlar. Çok Yönlü Kullanım: Araba lastiklerinden spor ekipmanlarına kadar geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kablosuz Tür Paketi İçeriği: 1 adet Kablosuz Şişirilebilir Pompası 1 adet USB Şarj Kablosu 1 adet Taşıma Çantası 3 adet Nozül Adaptörü (Araç, Top vs.)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver