Tudem Yayınları Sisin Sakladıkları

Ürünün Diğer Satıcıları (43)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
750 TL'ye %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,45 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tudem Yayınları Sisin Sakladıkları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZUA KİTAP Satıcı Ünvanı: FİL ANKA KİTAP KIRTASİYE BASIN YAYIN SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0387059127100014 Vergi Kimlik Numarası: 3870591271
    Bu ürün ZUA KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sisin Sakladıkları

Ürün Özellikleri

  • Yaş 9+ Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tudem Yayınları Sisin Sakladıkları Miyase Sertbarut

Tudem Yayınları Sisin Sakladıkları Miyase Sertbarut kalemiyle okuyucularla buluşur. Okumayı sevenlerin kısa sürede biritebileceği bir kitaptır. İdeal boyuttaki tasarımı sayesinde gün boyu yanınızda taşıyabilirsiniz. Toplu taşımalarda okumak için tercih edebilirsiniz. 9 yaş ve üzeri kişiler için uygun olan kitap, yazarın akıcı ve yalın anlatımı sayesinde okuyucuyu hikayenin içerisine alır. Türkçe basıldığı için rahatlıkla anlaşılabilir. Merak uyandıran kurgusu ve yazarın üstün kalemi sayesinde okuyucuların beğenisini toplar. Yetişkinlerin ve çocukların severek okuyacağı kitaplar arasında yer alır. 149 sayfalık kısa kurgusu okuma alışkanlığı kazanmak isteyenler için idealdir. Yorucu ve anlaşılmaz olmayan dili sayesinde rahatlıkla okunabilir. Tudem Yayınları tarafından basılan eserin kalitesi de yüksektir. Birçok kişinin severek okuyacağı bu roman, macera dolu konusu sayesinde dikkat çeker.

  • Akıcı, sade dil
  • 149 sayfa
  • 9 yaş ve üzeri

Sisin Sakladıkları Miyase Sertbarut Özellikleri

Sisin Sakladıkları Miyase Sertbarut Özellikleri

Sisin Sakladıkları Tudem Yayınları tarafından basılır. Kitabın yazarı Miyase Sertbarut’tur. Kitap dili Türkçe olduğu için rahatlıkla okunabilir. Akıcı ve yalın bir dille yazıldığı için kolayca anlaşılır. Yazarın anlaşılır kalemi sayesinde okuyucu, kendini kitabın içerisinde bulur. İdeal boyuttaki tasarımı ve hafif yapısı sayesinde gün boyu yanınızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Kafe, kütüphane, ev, okul, toplu taşıma gibi birçok ortamda okuyabilirsiniz. 149 sayfa olan bu eser, sade ve akıcı anlatımı sayesinde kısa sürede bitirilebilir. Karton kapak tasarımına sahiptir ve böylece sayfalar iyi bir şekilde korunur. 9 yaş ve üzeri kişilerin okuyabileceği bir kitaptır. Çocukların da rahatlıkla okuyabileceği bir kitap olduğu için çocuklarınıza hediye olarak alabilirsiniz. Okuma alışkanlığı kazandırmak için sevdiklerinize vermek üzere edinebilirsiniz. Merak uyandıran bir roman arıyorsanız tercih edebilirsiniz.

Sisin Sakladıkları Tudem Yayınları Konusu

Sisin Sakladıkları Tudem Yayınları Konusu

Miyase Sertbarut Sisin Sakladıkları çarpıcı konusu sayesinde okuyucuyu büyüler. İnsanları kobay olarak kullanan kişilere karşı çıkan bir hikayedir. Roman içerisindeki yaşanan mücadeleler kitabın heyecanını artırır. İlay kitabın baş karakteridir ve yaz tatili için teyzesinin yanına gitmesiyle olaylar gelişir. Köyde yoğun ve her tarafı saran bir sis vardır. Bu sisin kaynağı 5 yıl önce altın madeni çalışmalarının başlaması olarak bilinir. İlay’ın teyzesi altın çalışmalarının olduğu yerde başka işlerin de yapıldığını düşünür. İlay’ın teyzesine katılan tek kişi onunla konuşan Mavi Karga karakteridir. Bu karga çok zekidir ve konuşma yeteneğine sahiptir. Mavi Karga madendeki belgelerin birini çalarak İlay’a ve teyzesine ulaştırır. Sisin sakladığı şeyin bir laboratuvar olduğu ve karga genlerinin insanlara aktarıldığı öğrenilir. Çarpıcı ve merak uyandıran bu konusu sayesinde her yaştan okuyucunun dikkatini çeker.

Tudem Yayınları Sisin Sakladıkları Miyase Sertbarut Fiyatı

Tudem Yayınları Sisin Sakladıkları Miyase Sertbarut Fiyatı

Tudem Yayınları Sisin Sakladıkları Miyase Sertbarut fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Çarpıcı ve dikkat çeken konusu sayesinde insanları kitaba bağlar. Anlatımı ve dili sayesinde insanlara kitaptaki karakterlerden biri gibi hissettirir. Okuyucu etkileyerek akıllarında yer edinir. Evde kendinize vakit ayırmak için tercih edeceğiniz bir kitap olabilir. Okurken sürekli bir sonraki olayı merak edeceğiniz kurguya sahip olan kitabı gün içerisinde rahatlıkla bitirebilirsiniz. Çocuklara ve büyüklere hitap ettiği için çocuklarınızla beraber okuyabilirsiniz. Doğum günlerinde sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz. Kitap okuma alışkanlığı edinmek istiyorsanız rahatça alabileceğiniz bir kurgu ve anlatıma sahiptir. Tudem Yayınları Sisin Sakladıkları Miyase Sertbarut yorumlarına göz atabilir ve kitap hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Heyecanlı konuya, yalın ve akıcı anlatıma sahip olan bu kitaba Trendyol’dan ulaşabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.