Tto Yüz Temizleme Köpüğü 200 ml (Çay Ağacı Yağı / tea tree oıl)

385 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
469,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Tto Yüz Temizleme Köpüğü 200 ml (Çay Ağacı Yağı / tea tree oıl)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JEOMED Satıcı Ünvanı: MİR KURUMSAL ÖLÇÜM KONTROL KİMYA MÜHENDİSLİK ELEKTRİK MAKİNA PRES SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621052296400018 Vergi Kimlik Numarası: 6210522964
    Bu ürün JEOMED tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TTO Yüz Temizleme Köpük Solüsyonu 200 ml AÇIKLAMALAR: Demodex parazitlerini cilt üzerinden uzaklaştırmaya yardımcı olur. Özel kapağı sayesinde solüsyon, köpük formuna dönüşerek daha kolay kullanım imkanı sunar. Köpük formu olması sebebiyle ciltte daha kolay yayılarak, etkisini daha kısa sürede gösterip tedaviye yardımcı olur. KULLANIM ŞEKLİ: Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanılması önerilir. Yeteri miktarda TTO Thermal Solüsyon, cilt üzerine 1-2 dk. masaj yapılarak uygulanır ve ardından ılık su ile durulanarak işlem sonlandırılır. Kullanmadan önce çalkalayınız.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 151 - 250 ml
  • Tip Şişe
Geri Bildirim Ver

TTO Köpük Solüsyon 250 ml

TTO köpük solüsyon 250 ml, cilt yüzeyinde bulunan parazit ve bakteri gibi cilt yapısını bozan organizmaları uzaklaştırmaya yardımcı olan bir bakım ürünüdür. Özel bir kapağa sahip olan bu ürün, kullanım esnasında sıvı halden köpük forma dönüşür. Bu sayede pratik ve kolay bir kullanım alanı sunar. Köpük yapılı cilt bakım ürünleri, yüzde rahat bir şekilde yayılır. Kullanımı son derece pratik olan bu ürün ile akne ve roza tedavinizi destekleyebilirsiniz. Cilt bariyerini onarma konusunda başarılı olan bu ürün sayesinde düzenli kullanım itibarıyla iyi sonuçlar alabilirsiniz. Solüsyonun sabah ve akşam olmak üzere günde 2 kere kullanılması tavsiye edilir. Sabah uyandıktan sonra ve gece yatmadan önce bu ürün ile yüzünüzü yıkayabilirsiniz.

  • 250 ml hacme sahip ürün
  • Köpük formlu temizleme solüsyonu
  • Demodex parazitlerine karşı etkili ürün

Kaliteli TTO Köpük Formlu Solüsyon 250 ml Özellikleri

Kaliteli TTO Köpük Formlu Solüsyon 250 ml Özellikleri

TTO köpük solüsyon, cilt bakım aşamalarında kullanılan bir üründür. Günde 2 kez kullanılması uygun olan bu ürünü nemli cilde 1 ila 2 dakika masaj yaparak uygulayabilirsiniz. İster parmaklarınızı isterseniz de cilt yıkama cihazlarını kullanarak uygulamayı gerçekleştirebilirsiniz. Cilde homojen bir şekilde yayılan solüsyonu, ılık su ile durulayarak işlemi sonlandırabilirsiniz. Şişede sıvı bir halde duran ürünün kullanmadan önce çalkalanması önerilir. TTO solüsyonu düzenli bir şekilde kullandıktan sonra, akne ve roza gibi cilt problemlerinin gözle görülür biçimde azaldığı fark edilir. Bu ürünü kullanarak akne rozasea, kuru göz, akne vulgaris, blefarit ve folikülit gibi göz ve cilt problemlerinin önüne geçebilirsiniz. Ürünün içeriğinde bulunan bileşenler, akne problemlerinin çözülmesi için oldukça faydalıdır. Kaliteli içeriğe sahip olması sayesinde bütün cilt tiplerine uyum sağlayan bir solüsyondur.

Etkili TTO Köpük Formlu Solüsyon 250 ml Yorumları

Etkili TTO Köpük Formlu Solüsyon 250 ml Yorumları

TTO köpük solüsyon 250 ml yorumlarında, ürünün oldukça sağlıklı ve cilde uyumlu bir içeriğe sahip olduğundan bahsedilir. Hem yüz hem de vücuttaki cilt problemleri için kullanılabilen bu ürün, çok yönlü yapısı sayesinde oldukça beğenilir. 250 ml hacmi sayesinde uzun bir süre kullanılır. Ürünü temiz el ya da cihazla sürdükten sonra, birkaç dakika beklemeniz ve ardından ılık su ile temizlemeniz önerilir. Solüsyon ile cildi temizledikten sonra uygun bir nemlendirici ile cilt kuruluğunun önüne geçebilirsiniz. Uygulanan bölgeye bağlı olarak kullandığınız miktarı artırabilir veya azaltabilirsiniz. Paketin üzerinde yer alan son kullanma tarihine dikkat edilmesi tavsiye edilir. Cildi fazla yağ ve sebumdan arındırarak rahatlamasına yardımcı olur. Gözenek ve siyah noktaların azalmasında önemli bir role sahiptir. Ürünü uygularken dairesel hareketlerle masaj yapabilirsiniz.

Bütçe Dostu TTO Köpük Formlu Solüsyon 250 ml Fiyatı

Bütçe Dostu TTO Köpük Formlu Solüsyon 250 ml Fiyatı

TTO köpük solüsyon 250 ml fiyatı ürünün içeriği ve hacmi göz önüne alınarak belirlenir. Temiz bir içeriğe sahip olan ürün, yüz ve vücutta güvenle kullanılır. Hassas ciltler için uygun bir bakım solüsyonudur. Tedavinin ilk 15 günü içerisinde kuruluk, kızarıklık ve yeni akne oluşumu gözlenebilir. Bu belirtiler, tedavinin olağan sonuçlarıdır. Ürünün açıldıktan sonra 6 aya kadar kullanılması tavsiye edilir. Yüzünüzü solüsyon ile yıkarken aynı zamanda makyajı da çıkarabilirsiniz. Genellikle hassas ve kuru ciltlerin tercih ettiği bu ürün, yüzün olabildiğince nemli kalmasını hedefler. Akne ve rozalı ciltler için özel olarak formülize edilen TTO, müşteriler tarafından beğenilerek kullanılır. İçeriğinde bulunan doğal çay ağacı yağı sayesinde hoş bir kokuya sahiptir. Köpük formlu solüsyonu Trendyol üzerinden inceleyebilir ve satın aldıktan sonra güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz.