TTAF Hdmi 2.0 4k Ultra Hd 60 Hz L Tipi Ses Ve Görüntü Aktarım Kablosu 3 Metre

275 TL

Ürün Bilgileri

TTAF Hdmi 2.0 4k Ultra Hd 60 Hz L Tipi Ses Ve Görüntü Aktarım Kablosu 3 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IPORT Elektronik Satıcı Ünvanı: IPORT ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0465148902100001 Vergi Kimlik Numarası: 4651489021
    Bu ürün IPORT Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4k UHD HDMI Kablosu: Yüksek hızlı ve kusursuz sinyal iletimi sağlamak için altın kaplama konektörler, 3840 x 2160'a kadar çözünürlüğe sahip 4K Ultra HD teknolojisi 60 Hz, 3D ve çoklu görüntülü video dahil 4K videoyu destekler. Ultra yüksek çözünürlükte en iyi görsel deneyimi sizlere sağlar. Derin renkli, yüksek çözünürlüklü görüntülerin ve Full HD netliğinde ses kalitesinin keyfini çıkarın.
  • Yüksek Hızlı 18Gbps Veri Kapasitesi: Gelişmiş Teknik Yüksek Hızlı HDMI 2.0 Kablosu, verileri 18Gbps bant genişliğine kadar hızlara iletir ve uyumlu olabilir. Ara bellekleme için beklemeye gerek kalmadan ses, video ve fotoğrafları ışık hızında iletin. Sürücüleri yüklemeye gerek kalmadan takıp çalıştırın. Her kablo, üretim sırasında sıkı kalite kontrol kontrollerinden geçmektedir. En iyi kaliteyi elde etmenizi sağlamak için her özellik test edilmiştir.
  • En Yeni Teknoloji HDMI 2.0 Kablosu: HDMI 2.0 Kablosu, test edilmiş ve onaylanmış en son standart HDMI 2.0 sürümünü karşılar. HDMI 2.0 standardına sahip tüm cihazlar için mükemmel şekilde tasarlanmış olmasının yanı sıra önceki HDMI 1.4, 1.3 ve 1.2 ile geriye dönük olarak uyumludur. Canlı bir görsel deneyim sunan yüksek çözünürlüklü grafik görüntülerde evde film keyfini çıkarmanıza veya konferans salonunda sunum yapmanıza olanak tanır.
  • Yüksek Kaliteli HDMI Evrensel Uyumluluğu: TTAF Yüksek Hızlı HDMI dijital video ve ses kabloları, yüksek kalite, yüksek çözünürlüklü performans sağlamak için yalnızca en kaliteli malzemelerden ustalıkla tasarlanmış ve üretilmiştir. HDMI standardı, yüksek bant genişliğine sahip videoyu ve çok kanallı dijital sesi tek bir kabloda birleştirir ve kristal netliğinde görüntü çözünürlüğü sağlar. Blu-Ray Disc oynatıcılar, HDTV'ler, DVD Oynatıcılar, DVR'ler, oyun konsolları, projektörler vb. gibi yüksek çözünürlüklü cihazlarla uyumludur.
  • 1 adet 4K HDMI L Tipi Kablo.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver