TROBUS Peugeot 307 2002 ve Sonrası Efes Konfor Deri Detay Kumaş Koltuk Kılıfı Bordo

2.299,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

TROBUS Peugeot 307 2002 ve Sonrası Efes Konfor Deri Detay Kumaş Koltuk Kılıfı Bordo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tegin Shop Satıcı Ünvanı: SENEM ÖZGÜR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bilecik Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6930046403
    Bu ürün Tegin Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Konfor Serisi Oto Koltuk Kılıfı Seti - Model 1 (Binek, SUV ve Hafif Ticari Araçlar için) Ürün Özellikleri: Geniş Uyumluluk: Efes Konfor Serisi, binek, SUV ve hafif ticari araçlarla uyumludur. Her türlü koltuk modeline mükemmel şekilde oturur. Tam Set Sunumu: Set, arka koltuklar dahil olmak üzere tam bir kapsama sağlar. Ön iki koltuk için sırtlık ve oturak kılıfı, arka koltuk için tek parça sırtlık ve tek parça oturak kılıfı içerir. Yüksek Kaliteli Malzeme: A Kalite Jakar kumaştan üretilen bu kılıflar, dayanıklılık ve konfor sunar. Airbag Uyumluluğu: Tüvrheinland Airbag sertifikalı üretim, yan airbag'lerin açılmasını engellemez. Ergonomik Tasarım: Güçlendirilmiş yan desteklerle maksimum sürüş konforu ve ortopedik destek sağlar. Koruma ve Estetik: Kılıflar, aracınızın orijinal koltuklarını korur ve yepyeni bir görünüm kazandırır. Küf, leke ve bakteri oluşumuna karşı dirençlidir. 3 Katmanlı Yapı: Orijinal Jakar kumaş, fleksi sünger ve deforme önleyici astar ile uzun ömürlü ve konforlu bir kullanım sağlar. Kolay Montaj: Kesme işlemi gerekmez, arka koltuğun emniyet kemeri yerleri ile uyumludur. Montaj kancaları sete dahildir. Fermuar Yapısı: Arka koltukların modüler ve pratik kullanımı için özel fermuar yapısı. Bu yapısı sayesinde, farklı araç modelleri ve koltuk katlanma tipleriyle uyumluluk sunar ve kılıfın kolayca çıkarılıp takılmasını sağlar. Paket İçeriği: 2 Adet Ön Koltuk Sırtlık Kılıfı 2 Adet Ön Koltuk Oturak Kılıfı 1 Adet Arka Koltuk Sırtlık Kılıfı (Tek Parça) 1 Adet Arka Koltuk Oturak Kılıfı (Tek Parça) 5 Adet Kafalık Kılıfı 1 Paket Montaj Kancası Ekstra Özellikler: Kusursuz İşçilik: Her birleşim noktasında mükemmel işçilik. Kılıflar, son kontrollerden geçtikten sonra satışa sunulur. Emniyet Dikiş Sistemi: Kılıfların ayrılma ve yırtılma gibi durumlarına karşı dayanıklılık için özel emniyet dikiş sistemi. Yuvarlatılmış Köşeler: Oto kılıflarının aracınızın koltuk köşelerinde pot yapmasını önleyen, yuvarlatılmış köşe tasarımı.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Kumaş
  • Araç Marka ve Model Peugeot 307
Geri Bildirim Ver