Triline Kablosuz Oyun Kolu Pc-ps2-ps3 Game Pad Titreşimli

399 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  399 TL
%5 indirim
2 x  379,05 TL
758,10 TL
%6 indirim
3 x  375,06 TL
1.125,18 TL
%7 indirim
4 x  371,07 TL
1.484,28 TL

Ürün Bilgileri

Triline Kablosuz Oyun Kolu Pc-ps2-ps3 Game Pad Titreşimli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FavoriMağaza Satıcı Ünvanı: ZEYNEP GEVHER AVCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4424509859000001 Vergi Kimlik Numarası: 3820032504
    Bu ürün FavoriMağaza tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TriLine Kablosuz Oyun Kolu PC-PS2-PS3 Game Pad Titreşimli Usb Girişinden Tüm Bilgisayarlar , PS2 ve PS3 Oyun konsolları ile uyumludur Analog ve Çift Titreşim Motorlu Kablosuz alıcı mesafesi maximum 10 metredir Oyun Kolunun rengi siyahdır 2 Adet AA Kalem Pil İle Çalışır Kutu İçeriğinde Pil Dahil Değildir

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Uyku Modu Yok
  • Kılıf Tipi Arka Kapak
  • Uyumlu Marka Belirtilmemiş
  • Uyumlu Model Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Triline Kablosuz Oyun Kolu PC - PS2 - PS3 GamePad Titreşimli

Teknolojinin gelişmesiyle müşteriler için farklı pek çok oyun tasarlanır. Bunlar, farklı ekipmanlar ile konforlu bir şekilde oynanabilir. Bu ekipmanların başında birçok cihaza uyum sağlayan kumandalar gelir. Triline kablosuz oyun kolu kullanışlı tasarımıyla oldukça beğenilir. Markanın bu ürünü kablosuz özelliği ile müşterilere büyük konfor sağlar. Ürünü kolaylıkla bilgisayar veya konsola bağlayabilirsiniz. Rahat hareket etmenin yanı sıra sağlık açısından da avantaj yaratan ürün, 10 metreye kadar kablosuz alıcı mesafesi ile göz sağlığınızı korumanızı sağlar. Ürünün 2 adet AA pil ile çalışması da avantaj yaratan özelliklerden biridir. Ayrıca karışan kablo problemlerinden de kurtulabilirsiniz. Böylece düzenli bir ortamda konforlu bir şekilde oyunlarınızı oynayabilirsiniz. Triline kablosuz oyun kolu PC-PS2-PS3 gamepad titreşimli fiyat avantajlarından faydalanabilirsiniz.

  • Çift titreşim özelliği
  • Bilgisayar ve konsol ile uyum
  • İşlevsel tuşlar

Triline Kablosuz Oyun Kolu ile Keyifli Oyunlar

Triline Kablosuz Oyun Kolu ile Keyifli Oyunlar

Kumandalar, bilgisayar ve konsollarda kullanılmak üzere tasarlanan aksesuarlardır. Triline kablosuz titreşimli oyun kolu PC-PS2-PS3 konsolları ile mükemmel uyum sağlar. Kullanışlı tasarımı ile müşterilerin tüm oyunları kolaylıkla oynamalarına fırsat verir. Oldukça beğenilen PC, PC2 ve PS3 kumandanın etkileyici tasarımı ile performansınızı artırmanız mümkündür. Ürün; araba yarışları, aksiyon ve dövüş oyunları gibi birçok heyecan verici oyun sırasında kontrolü kaybetmemenizi sağlar. Böylece aktiviteden keyif alabilirsiniz. Triline kablosuz oyun kolu PC-PS2-PS3 gamepad titreşimli özelliği ile gerçekçi bir oyun deneyimi sunar. Kullanım esnasında vurma ve çarpmalarda gerçekçiliği artırır. Bu sayede yüksek verim alabilir, günün stresini de kolaylıkla atabilirsiniz. Kumanda, fonksiyonel özelliklerinin yanı sıra sağlık açısından elverişli olmasıyla da öne çıkar. Tüm avantajlardan faydalanmak için ürüne sahip olabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Kullanışlı ve Rahat Triline Kablosuz Oyun Kolu

Kullanışlı ve Rahat Triline Kablosuz Oyun Kolu

Kumanda üzerinde birbirinden farklı fonksiyona sahip tuşlar bulunur. Triline PC-PS2-PS3 kablosuz titreşimli oyun kolunun her biri farklı dizayn edilen tuşlarına kolaylıkla basabilirsiniz. Bu tuşlar, her oyun için farklı şekilde kullanılır. Baş parmaklarınızla kumandaya rahatlıkla hakim olabilir, pratik bir şekilde ürünü yönlendirebilirsiniz. Kullanım esnasında hareketleri kontrol etmenize fırsat veren kumanda üzerinde iki adet D-pad bulunur. D-pad; sağa, sola, yukarı ve aşağı doğru hareket kolaylığı sağlar. Bu kol sayesinde futbol ve savaş gibi aksiyonu yüksek oyunlarda rakibinize karşı avantaj sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda antrenman yaparken de rahat edebilirsiniz. Bu ürün el anatomisine uygun olarak tasarlanır. Ergonomik tasarımı sayesinde kumandayı rahatlıkla kavrayabilirsiniz. Böylece eklem sağlığınızı koruduğunuz gibi saatlerce oyunların keyfini yaşayabilirsiniz. Triline PC-PS2-PS3 kablosuz titreşimli oyun kolu kullananların tavsiyeleriyle satın alma işlemini kolaylaştırabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Triline Kablosuz Oyun Kolu

Avantajlı Fiyatlarla Triline Kablosuz Oyun Kolu

Triline PC-PS2-PS3 kablosuz titreşimli oyun kolu fiyatı ürünün tüm özelliklerine, tuş tasarımına ve kullanılan malzemelere göre belirlenir. Ürün, her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Ürünün tasarımı da fiyatı etkileyen faktörler arasındadır. Kumandanın dış bölümü, dayanıklı malzeme ve materyaller kullanılarak üretilir. Böylece uzun süre sorun yaşamadan ürünü kullanabilirsiniz. Ürünün üzerindeki donanımsal tuşlar sayesinde kolu her türlü oyunda kullanabilirsiniz. Yüksek basınç etkisine karşı oldukça dayanıklı olan kumandanın üzerindeki tuşlar ise farklı renk ve şekillere sahiptir. Bu özellik sayesinde kumandaya hızlıca hakim olabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü oyun tutkunu sevdiklerinize hediye edebilir, onları mutlu edebilirsiniz. Triline PC-PS2-PS3 kablosuz titreşimli oyun kolu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü kullanan kişilerin olumlu ve olumsuz değerlendirmelerini içerir. Ürünü kullananlar size kumanda hakkında fikir verebilirler. Bu ürüne Trendyol üzerinden cazip fiyatlarla sahip olabilirsiniz.