TRİCHOS Shampoo 250 ml Bakım Şampuanı (Saç Dökülmesi Için)

840 TL

Ürün Bilgileri

TRİCHOS Shampoo 250 ml Bakım Şampuanı (Saç Dökülmesi Için)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Loop Corporate Satıcı Ünvanı: LOOP BİLİŞİM YAZILIM VE SAĞLIK HİZMETLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0685006100800015 Vergi Kimlik Numarası: 6850061008
    Bu ürün Loop Corporate tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trichos Shampoo 250 Ml Bakım Şampuanı (Saç Dökülmesi İçin) Trichos Shampoo 250 mlDökülen, İncelen ve Seyrelen Saçlar için Bakım ŞampuanıSaç Dökülmesine Karşı ŞampuanTürkiye'de ilk ve tek Heliogenol içeren Bakım Şampuanı, hem doğal hem boyalı saçları zararlı güneş ışınlarına (UV) karşı korur ve onarır

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Dökülme Karşıtı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Trichos Shampoo 250 ml Bakım Şampuanı (Saç Dökülmesi Için)

Saç dökülmesi her yaş ve cinsiyetten insanın yaşayabileceği bir sorundur. Genetik faktörler, deri hastalıkları, vitamin ve mineral eksikliği, kozmetik etkenler ve aşırı stres gibi faktörler saç dökülmesine neden olabilir. Trichos Shampoo saçlarda meydana gelen dökülme ve kepeklenme gibi sorunları engellemeye yönelik bir üründür. Saçınız için zararlı maddeler içermediği için güvenlidir. Tüm saç tipleri için uygun olan ürün dökülme ve kepek sorunlarını ortadan kaldırabilir. Trichos Shampoo 250 ml bakım şampuanı SLS, SLES ve paraben içermeyen yeni formülü ve doğal içeriği sayesinde derinize ve tellerinize zarar vermeden saçlarınızı besler ve güçlendirir. Her yaş ve cinsiyetten insan tarafından rahatlıkla kullanılabilen ürün, aynı zamanda saçlarınızı zararlı güneş ışınlarına karşı da korur.

  • Bitkisel doğal içerik
  • Yumuşak ve ipeksi saçlar
  • Saç dökülmesini engelleyerek uzamayı destekleme

Etkileyici Trichos Shampoo Özellikleri

Etkileyici Trichos Shampoo Özellikleri

Sağlıklı ve güçlü saçlar, bakımlı bir görünüme sahip olmak için oldukça önemlidir. Trichos bakım şampuanı procapil, heliogenol, piroctone olamine, biotin, 18 bitki ekstraktı, folik asit, C vitamini ve B3, B5, B12 vitaminleri içerir. Sahip olduğu zengin içeriği sayesinde incelen, seyrelen ve güçsüzleşen saçlarınız için yeni oluşumu destekler. Saç dökülmesine karşı kullanılan şampuan ürünleri uygulama sonrasında tellerinizi sertleştirerek keçe haline getirebilir. Ancak, bu ürün özel formül içeriği sayesinde uygulama sonrasında saçlarınızın yumuşak olmasını sağlar. Saçlarınızdaki ipeksi görünüm ve parlaklık fark edilir. Bu ürün sık kullanımda zararsızdır. Her kullanımda saç derisinde bulunan zayıflamış hücreleri yenileyerek telleri güçlendirir. Bakım şampuanı, içerdiği heliogenol ile doğal veya işlem gören tüm saçları onarır ve güneşin zararlı etkilerinden korur.

Kullanışlı Trichos Shampoo’nun Avantajları

Kullanışlı Trichos Shampoo’nun Avantajları

Saç dökülmesi, tellerin yenilenmek amacıyla gerçekleştirdiği doğal bir süreçtir. Bu nedenle dökülme, saç sağlığı için olması gereken bir durumdur. Ancak bunun belli bir oranda olması gerekir. Saç dökülmesi estetik sorunların yanında insanların psikolojisini de olumsuz etkiler. Trichos Shampoo 250 ml içeriğindeki heliogenol, UV ışınlarına karşı %38 oranında koruma sağlar. Aynı zamanda uzama dönemindeki bebek saç tellerinizi de çevresel faktörlerden ve güneş ışınlarından korur. Ayrıca, saçlarınızın rengini de koruyarak uzun süre aynı kalitede kalmasını sağlar. Düzenli kullanımda saç derisinin nemli kalmasına yardımcı olarak kepeği yok edebilir. Biotin saçlarınızın gelişmesi, güçlenmesi ve sağlıklı bir şekilde büyümesi için çok önemlidir. Saçlarınızda meydana gelen pullanma, kuruluk, ciddi miktarda dökülme, güçsüzlük ve şekil almama gibi sorunları giderebilir. Bu sorunların tekrar meydana gelmesini önleyebilir.

Bütçe Dostu Trichos Shampoo Fiyat Aralığı

Bütçe Dostu Trichos Shampoo Fiyat Aralığı

Trichos Shampoo fiyatları ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Ürünün yapısında bulunan saç dökülmesini önleyici özelliğe sahip birbirinden farklı doğal bitki ekstraktları, vitaminler ve besinler saçınıza kazandırılır. Ürün, doğal ve besleyici içeriği sayesinde saçlarınızdaki cansız ve kuru görünümü ortadan kaldırabilir. İçerisindeki malzemelerle bir yandan saçlarınıza canlılık ve güç katarken bir yandan dış etkenlere karşı telleri korur. Özellikle teller üzerinde zararlı etkiye sahip olan güneş ışınlarına karşı koruma sağlar. Böylece ürün sayesinde saçlarınızdaki tüm problemler giderilebilir, bu sorunların tekrar oluşmaları engellenebilir. Ürünün kullanım şekli ve içeriği hakkında bilgiler için Trichos şampuan yorumlarını okuyabilirsiniz. Trichos şampuan kullananların deneyim ve değerlendirmeleriyle seçimlerinize yön verebilirsiniz. Gelişmiş özelliklere ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.