TREND Deprem Çantası Full Içerik Kırmızı

307,90 TL

Ürün Bilgileri

TREND Deprem Çantası Full Içerik Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DecoTown Satıcı Ünvanı: ENES ATAYOLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1697043615200001 Vergi Kimlik Numarası: 0990610123
    Bu ürün DecoTown tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 33 adet içerikle full deprem çantası, evin her odasına ve iş yerlerine acil durumlar için bekletmeye uygun büyüklüktedir. 1- Boyunluk2- Düdük 3- Su20- Baticon 5 cc4- El Feneri5- Yara Bandı6- Flaster Bant7- Şeker 8- Maske9- Kalem10- Not Defteri11- Pamuk12- Gaz Kompres 10x10 cm13- Gaz Kompres 7x7 cm14- Gaz Kompres 5x5 cm15- Sargı Bezi 5 cm16- Sargı Bezi 10 cm17- Elastik Bandaj 6 cm18- Soğuk Kompres ( Jel )19- Antiseptik Solisyon 50 cc21- Oksijenli Su 5 cc22- Amonyak 5 cc23- Makas24- Muayene Eldiveni25- Çengelli İğne26- Turnike Lastiği27- Suni Solunum Maskesi28- Alüminyum Örtü29- Alkol Swap30- Yara Pedi31- Üçgen Kol Bezi32- İlk Yardım Kitapçık33- Kilitli Poşet
Geri Bildirim Ver

Trend Full İçerik Kırmızı Deprem Çantası

Deprem, üzerinde yaşadığımız coğrafyanın doğal bir gerçeğidir. Deprem konusunda yapılabilecek tüm hazırlıkları herhangi bir ihmalde bulunmadan gerçekleştirmek olası bir afet durumu için çok önemlidir. İlk bakışta çok basit görülebilen bir önlem bile istenmeyen bir durumla karşılaşıldığında hayati önem kazanabilir. Depreme karşı alınabilecek en etkili bireysel önlemlerden biri deprem çantası bulundurmaktır. Uzmanlar deprem çantası içinde birçok farklı malzeme ve aracın bulunmasını tavsiye etmektedir. Trend deprem çantası bu amaçla tercih edebileceğiniz son derece işlevsel bir üründür. Bu ürünü satın alarak bir deprem çantası içinde yer alması gereken tüm malzemelere tek seferde sahip olabilirsiniz. Böylelikle hem çantanızda eksik malzeme olma riskini ortadan kaldırırsınız hem de zamandan tasarruf etmiş olursunuz.

  • 33 adet malzemenin bulunduğu zengin bir içeriğe sahiptir.
  • Tüm mekânlarda bulunmalıdır.
  • Kaliteli malzemelerden üretilmiştir.

Kırmızı Deprem Çantasını İçinde Hangi Malzemeler Bulunur?

Kırmızı Deprem Çantası Yorumlar

Trend deprem çantası yaşanabilecek afet durumları için kilit önem taşıyan farklı malzemelerden oluşan zengin içerikli bir üründür. Çanta içinde afet durumunda kullanabileceğiniz toplam 33 adet malzeme bulunur. Trend deprem çantası içinde bulunan malzemeler şunlardır: Boyunluk, düdük, batikon, maske, pilli el feneri, yara bandı, flaster bant, su, şeker, kalem, not defteri. Pamuk, gaz kompres 10x10 cm, gaz kompres 7x7 cm, gaz kompres 5x5 cm, sargı bezi 5 cm, sargı bezi 10 cm. Elastik bandaj 6 cm, soğuk kompres (jel), oksijenli su, amonyak, makas, muayene eldiveni, antiseptik solüsyon, çengelli iğne, suni solunum maskesi. Turnike lastiği, alüminyum örtü, alkol swap, üçgen kol bezi, yara pedi, kilitli poşet, ilk yardım kitapçığı.

Full İçerik Deprem Çantası Neden Alınmalıdır?

Kırmızı Deprem Çantası Yorumlar

Deprem gibi afet durumlarında ilk yardım çok önemlidir. Doğru malzemelerin kullanılması ile yapılacak bir sağlık müdahalesi kişileri yaşanabilecek en olumsuz durumlardan dahi koruyabilir. Bu nedenle deprem çantası içerisinde her türlü sağlık probleminde kullanabilmek adına çok farklı ve çeşitli ilk yardım malzemelerinin yer alması gerekir. Trend deprem çantası ilk yardım müdahalesi gerektiren durumlara hazırlıklı olmak için alınmalıdır.İletişim ve görünür olmak da bir afet hâlinde kişinin hem kendisi hem de çevresindekiler için elzem olabilir. Dolayısıyla deprem için hazırlanan çantalarda bu yönde araç ve eşyaların bulunması son derece gereklidir. Ayrıca çantada yer alan su ve şeker gibi temel gıda malzemeleri yaşanabilecek olumsuzluklarda hayat kurtarıcı olabilir. Bu nedenle bu ürün ev, iş yeri ve okul gibi tüm mekânlarda mutlaka bulunmalıdır.

Kırmızı Deprem Çantasındaki Malzemeler Kaliteli midir?

Kırmızı Deprem Çantası Yorumlar

Kırmızı bir renge sahip olan bu deprem çantası içindeki tüm malzemeler son derece kaliteli ham maddeler kullanılarak üretilmiştir. Bu malzemeler hem çanta içinde saklanırken hem de kullanımları esnasında herhangi bir bozulma yaşamazlar. Bu sayede son derece hayati işlemleri ürünlerin kalitesinden kaynaklı bir olumsuzluk yaşamadan gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca malzemelerin içinde bulunduğu kırmızı çanta da son derece dayanıklıdır. İlk anki hâlini uzun yıllar boyunca yıpranmadan korur. Böylelikle çanta içindeki eşyalar da güvende kalır. Trend deprem çantası full içerik kırmızı yorum olarak kaliteli malzemeleri uygun fiyatla sunduğuna dair olumlu geri dönüşler almaktadır. Siz de bu ürünü Türkiye’nin önde gelen alışveriş platformlarından Trendyol üzerinden hesaplı ve pratik şekilde satın alabilirsiniz. Ayrıca Trendyol’un indirimlerini ve kampanyalarını takip ederek bu deprem çantası ürününü uygun maliyetle sipariş vererek afetlere karşı önlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.