TREND MICRO Internet Security 5 Kullanıcı 1 Yıl

Ürün Bilgileri

TREND MICRO Internet Security 5 Kullanıcı 1 Yıl

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Sizi bugün ve gelecekte en son çevrimiçi tehditlere karşı korur, titanium çözümü daima koruma altında olmanızı sağamak için, Trend micro'nun SPN teknolojisini ve virüslere karşı gerçek zamanlı tarama özelliğini kullanır ve size en son sürekli değişen kötü amaçlı yazılım tehditlerine karşı korur. Antivirüs Plus + gelişmiş güvenlik. Alınan anahtar, sadece bir firma ya da kullanıcıya lisanslanır. Lisans değişik kişi veya kurumlarca paylaşılamaz, devredilemez, başkası adına alınamaz. Aksi durumda satın alınan anahtar yasal kabul edilmez. Asla unutmayın
  • İnternette karşınıza çıkan kişiler olduğunu düşündüğünüz kişiler olmayabilir. İnternet sınırları olmayan bir dünya ve bu dünyaya gözünü dikmiş kötü amaç güden insanlardan oluşur. Hacker dediğimiz bu insanlara karşı uyanık olun, internet üzerinde kişisel bilgilerinizi asla paylaşmayın, emin olmadığınız dosyaları ve e-postaları açmayın, amacınıza uygun olmayan web sitelerine girmeyin.
Geri Bildirim Ver