Trak Balya Ipi 10 kg

675 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Trak Balya Ipi 10 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ilterix Satıcı Ünvanı: İLTER SAYMAZ TARIM VE YAPI MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4730749812
    Bu ürün ilterix tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Trak Balya İpi 10 kg Trak balya ipi 10 kilogramlık bir kutu olarak satılır. Kutu içerisinde 5 kiloluk 2 top balya ipi mevcuttur. Birinci kalite bir üründür. 1 top ip en az 1600 metredir. %100 polipropilenden oluşan ip suya dayanıklıdır, çürümez. UV katkılı bu ürünün fibrilize edilmiş olduğunu belirtelim. Güneşten etkilenmez. Antioksidan içerir. 100 kilograma kadar taşıma kapasitesine sahiptir. İpi oluşturan elyaflar ağ şeklinde olup birbirlerine bağlıdır. 1 top ip eksiksizdir ve düğüm içermez. Yüksek dayanıklılığa sahiptir. Bu sebeple yüksek basınç ile sıkıştırılan balyaları, taşıp depolanırken alacağı darbelere karşı korur ve dağılmasını önler. İp bitene kadar bobin dağılmaz. İpe atılan düğüm asla açılmaz. Kullanım Alanları: Tarım alanlarında ve ambalajlamalarda kullanılan Trak balya ipi, kullanımı oldukça basittir. Tarımda saman balyalamada kullanılır. Ambalajlamada ise paketleme ve çuval ağzı ipi olarak kullanıldığını belirtelim. Alçak tünel seralarında da kullanılır. Uygun fiyatlara sahip olan Trak balya ipi güvenle tercih edebilirsiniz.
  • ÜLKER TARIM GÜVENCESİYLE...
Geri Bildirim Ver